А как се отразява при нея комуникативността на Водолея и свитостта и плахостта на Рак?
Извинявай за това нездравото любопитство, но и моята щерка е с доста подчертани стелиуми, но при нея са в Овен и в Риби.

Горе главата. Явно трябва да търпим и да се учим.
С теб съм
Стискам ти палци.

има много потенциал детето
Благодаря за пожеланията 
Но това е временно, ясно е 

В тази група планети в 4 и 5 дом.
Чукнах още по напред да видя и Нептун, кога ще се включи - абе интересно става
както сама виждаш - избрала си Плутон за голям учител и трансформатор - когато ти е най-тежко - слушай тишината, какво ти нашепва вътрешния отклик - или казано в план human design - слушай си сакрала, за да се чувстваш в хармония и да имаш баланс
Всичко е преходно, промените са трайни и за добро 

аз до ретроградието, кармичните и артистичните аспекти стигнах
Аспекти с Юпитер
не е малко да знам, че мога да споделя поне тук.
то аз по тази логика нямам шанс да удържа фронта. Имала съм 3 връзки, които се сгромолясаха отведнъж, с много лоши и трайни последствия
нищо добро не излезе от тази "чистка". Сега нещата пак натам са тръгнали. Има много провокации, към които не успявам да остана безучастна. Така здраво ме удрят, че не мога да ви опиша. Искам просто да се успокоя и всичко да свърши. Онази вечер след скандала се чувствах изцедена, още едно такова нещо и всичко свършва.
не знам какво да направя, че да смегча последствията.
не е малко да знам, че мога да споделя поне тук.
то аз по тази логика нямам шанс да удържа фронта. Имала съм 3 връзки, които се сгромолясаха отведнъж, с много лоши и трайни последствия
нищо добро не излезе от тази "чистка". Сега нещата пак натам са тръгнали. Има много провокации, към които не успявам да остана безучастна. Така здраво ме удрят, че не мога да ви опиша. Искам просто да се успокоя и всичко да свърши. Онази вечер след скандала се чувствах изцедена, още едно такова нещо и всичко свършва.
не знам какво да направя, че да смегча последствията.

. Много емоционален период, ще погледна сега ефимерите за да видя точно как съм го усетила.
пиша от телефона, не съм вкъщи и не мога точно да ти покажа, но като цяло при мен Плутон е ретрограден в 3Д, в момента май ми обикаля 4-5 и ме съсипва. Сега е в съвпад с натален Марс, после ще мине през Уран, Нептун и т.н. Много кофти аспекти. Отделно ми предстои и Сатурнов възврат. Сатурн като цяло ми е добре разположен. Аз затова написах, имала съм 3 връзки и 3-те завършиха много зле, с дълготрайни последствия. В момента с едното момче даже се подминаваме като се видим. Като цяло нещата при мен в тази област са много нестабилни. Като се прибера вкъщи ще ти пиша на лични с данните, ако ти е интересно.
аз питах за аспекта съвпад на Слънце и Венера и транзитен Уран над тях
Става въпрос за ММ - в момента се случва , разбира се - не отскоро. Този аспект е в неговата карта, но и аз го преживявам

така работи Плутон - сваля те в ада и имаш чувството, че този път "ще умреш", но не умираш. сърцето ти спира за миг, усещаш пустошта на безкрая, но Слънцето изгрява отново и си даваш сметка, че най-тъмно е преди зазоряване 
Плутон ще те сваля в подземния свят, но и ще те качва горе 

не ти трябва - защо да плуваш срещу течението 

В момента пиша полуклекнала и ми е неудобно да гледам, но горе главата и смело напред
аз питах за аспекта съвпад на Слънце и Венера и транзитен Уран над тях
Става въпрос за ММ - в момента се случва , разбира се - не отскоро. Този аспект е в неговата карта, но и аз го преживявам

така работи Плутон - сваля те в ада и имаш чувството, че този път "ще умреш", но не умираш. сърцето ти спира за миг, усещаш пустошта на безкрая, но Слънцето изгрява отново и си даваш сметка, че най-тъмно е преди зазоряване 
Плутон ще те сваля в подземния свят, но и ще те качва горе 

не ти трябва - защо да плуваш срещу течението 

В момента пиша полуклекнала и ми е неудобно да гледам, но горе главата и смело напред