Астрология - 7 тема

• 36 558
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • София
evil, освен вече казаното от аленка, транзитен Уран е в квадрат с асцендента й, което явно също създава допълнително напрежение. Като гледам Уран е най-издигнатата планета в натала в 9 дом - явно ще е личност с доста оригинали и иновативни идеи. Simple Smile
А как се отразява при нея комуникативността на Водолея и свитостта и плахостта на Рак?
Извинявай за това нездравото любопитство, но и моята щерка е с доста подчертани стелиуми, но при нея са в Овен и в Риби.

# 541
  • Sofia
Не мога да се въздържа и аз да не се оплача  Embarassed  Confused  Cry
Снощи такъв скандал имахме вкъщи с ММ, че беше ад.
Аз плаках много, той пък излезе навън да се успокои...

Адриана, така добре те разбирам!  Hug Горе главата. Явно трябва да търпим и да се учим.

Аленка, възможно най-леко да ти е на работа!  Praynig  С теб съм  Hug  Стискам ти палци.  Heart Eyes

# 542
  • в 1001-та нощ
Сутринта писах, но едва сега публикувам  Crazy

evil  Hug има много потенциал детето  Hug  Благодаря за пожеланията  bowuu

Adriana11, мила, и при мен имаше големи катаклизми - тръгването ми на работа малко успокои топката у дома Simple Smile Но това е временно, ясно е Simple Smile

При теб също е много тежко, като при мен - транзитен Плутон в съвпад с натални Марс и Нептун, също в секстил с десцендента, където е натален Нептун  Crazy

Изобщо Плутон в последните 10 години яко те е стиснал и е преминал над трудни планети. Обаче - вижда му се края  Blush В тази група планети в 4 и 5 дом.

После ще закачи със секстил и "обработва" - групата в 7 дом - съвпада Луна и СЛВ, а после и Слънцето Simple Smile Чукнах още по напред да видя и Нептун, кога ще се включи - абе интересно става Simple Smile

И послепис след новите 7 отговора от сутринта - Адри  Hug както сама виждаш - избрала си Плутон за голям учител и трансформатор - когато ти е най-тежко - слушай тишината, какво ти нашепва вътрешния отклик - или казано в план human design - слушай си сакрала, за да се чувстваш в хармония и да имаш баланс  Blush  Всичко е преходно, промените са трайни и за добро  Peace

# 543
  • Варна
evil, освен вече казаното от аленка, транзитен Уран е в квадрат с асцендента й, което явно също създава допълнително напрежение. Като гледам Уран е най-издигнатата планета в натала в 9 дом - явно ще е личност с доста оригинали и иновативни идеи. Simple Smile
А как се отразява при нея комуникативността на Водолея и свитостта и плахостта на Рак?
Извинявай за това нездравото любопитство, но и моята щерка е с доста подчертани стелиуми, но при нея са в Овен и в Риби.
Засега Водолея вършее, Laughing Рак-а горкичкия не
може да надигне глава, изключвам случаите
в които си организира сама драми за безобидни
неща. Иначе изключително изобретателна,
находчива, комбинативна... но своенравна,
неподлежаща на дресировки и  намеса.
Рисува, научи се да чета сама, започна 1-ви клас
една година по-рано, като се яви на всички възможни
конкурси, олимпиади и състезания- завърши с куп
грамоти и свидетелства, като в характеристика й
накрая присъстваше подчертано "не зачита авторитети"!
Те такива работи в чудо се виждам... с момчетата
е къде ,къде по лесно и предвидимо.  Laughing

# 544
  • София
Засега Водолея вършее, Laughing Рак-а горкичкия не
може да надигне глава, изключвам случаите
в които си организира сама драми за безобидни
неща. Иначе изключително изобретателна,
находчива, комбинативна... но своенравна,
неподлежаща на дресировки и  намеса.
Рисува, научи се да чета сама, започна 1-ви клас
една година по-рано, като се яви на всички възможни
конкурси, олимпиади и състезания- завърши с куп
грамоти и свидетелства, като в характеристика й
накрая присъстваше подчертано "не зачита авторитети"!
Те такива работи в чудо се виждам... с момчетата
е къде ,къде по лесно и предвидимо.  Laughing

Е, явно, Уран е изключително подчертан и наистина, както ти каза Алена, има голям потенциал. Сигурно ще ви е трудничко с този свободомислещ дух /особено сега с тези транзити/, но радвай й се - за прогреса, трябват нови, свежи идеи, различни от познатото вече.

# 545
  • София
Здравейте момичета  Party
Нямате прочитане да не изчезне на почивка човек за седмица  Joy аз до ретроградието, кармичните и артистичните аспекти стигнах  Rolling Eyes къде ви ги смята автоматично, аз на ръка ги смятах преди време ама сега не си намирам листчето  Mr. Green  а за ретроградието за разлика от повечето хора имам малко ретроградни планети - Венера и Хирон и другото интересно при мен възлите са в директна посока, ако някой има информация какво значи тази аномалия  newsm78
Да ви питам и аз нещо - за интелекта на даден човек Меркурий ли гледам  Rolling Eyes и въздуха в картата?

Евил и аз съм с Уран на МЦ - трудно се вписвам с норми и подлежа на правила и дресировки, ако ме убедиш че е за добро може и да стане ама ..... иначе и аз съм с много въздух в каратата ама нямам земя та не знам при нея явно различно се проявява  Rolling Eyes
Лека нощ от мен отивам да дочитам че много интересни неща сте писали  Heart Eyes

# 546
  • в 1001-та нощ
...
Да ви питам и аз нещо - за интелекта на даден човек Меркурий ли гледам  Rolling Eyes и въздуха в картата?

...

Бих казала и Уран  Peace Аспекти с Юпитер  Peace

# 547
Lady_Ira, vihrogonche, Alenka,

Много ви благодаря за подкрепата!  Hug  bouquet не е малко да знам, че мога да споделя поне тук.

Аленка, знам че нещата не изглеждат хич добре и точно това ме плаши Sad то аз по тази логика нямам шанс да удържа фронта. Имала съм 3 връзки, които се сгромолясаха отведнъж, с много лоши и трайни последствия Sad нищо добро не излезе от тази "чистка". Сега нещата пак натам са тръгнали. Има много провокации, към които не успявам да остана безучастна. Така здраво ме удрят, че не мога да ви опиша. Искам просто да се успокоя и всичко да свърши. Онази вечер след скандала се чувствах изцедена, още едно такова нещо и всичко свършва. Sad не знам какво да направя, че да смегча последствията.
Vihrogonche, при вас какво стана? Оправиха ли се нещата? Sad

Аленка, надявам се и при теб след връщането ти на работа да нямаш повече поводи за безпокойство!
Успех, момичета!   bouquet

# 548
Lady_Ira, vihrogonche, Alenka,

Много ви благодаря за подкрепата!  Hug  bouquet не е малко да знам, че мога да споделя поне тук.

Аленка, знам че нещата не изглеждат хич добре и точно това ме плаши Sad то аз по тази логика нямам шанс да удържа фронта. Имала съм 3 връзки, които се сгромолясаха отведнъж, с много лоши и трайни последствия Sad нищо добро не излезе от тази "чистка". Сега нещата пак натам са тръгнали. Има много провокации, към които не успявам да остана безучастна. Така здраво ме удрят, че не мога да ви опиша. Искам просто да се успокоя и всичко да свърши. Онази вечер след скандала се чувствах изцедена, още едно такова нещо и всичко свършва. Sad не знам какво да направя, че да смегча последствията.
Vihrogonche, при вас какво стана? Оправиха ли се нещата? Sad

Аленка, надявам се и при теб след връщането ти на работа да нямаш повече поводи за безпокойство!
Успех, момичета!   bouquet

Адриана11, извинявай ако съм пропуснала (опитвам да изчета пропуснатото, ама пусто време все не стига) какви активирани аспекти имаш сега? Споменавала съм, че и при мен дългогодишна връзка (с две деца) се сгромоляса за има няма 3 месеца, все едно някой ни вкара в реалити шоу с екстреми емоционални схеми.
Някой беше попитал за транзитен Уран върху натално Слънце , и това преживях, след като мина първо  през наталната ми Венера ( която е изгорена, 2 градуса разлика със Слънцето ми), пълна програма Simple Smile. Много емоционален период, ще погледна сега ефимерите за да видя точно как съм го усетила.

# 549
Fermina Daza,   bouquet пиша от телефона, не съм вкъщи и не мога точно да ти покажа, но като цяло при мен Плутон е ретрограден в 3Д, в момента май ми обикаля 4-5 и ме съсипва. Сега е в съвпад с натален Марс, после ще мине през Уран, Нептун и т.н. Много кофти аспекти. Отделно ми предстои и Сатурнов възврат. Сатурн като цяло ми е добре разположен. Аз затова написах, имала съм 3 връзки и 3-те завършиха много зле, с дълготрайни последствия. В момента с едното момче даже се подминаваме като се видим. Като цяло нещата при мен в тази област са много нестабилни. Като се прибера вкъщи ще ти пиша на лични с данните, ако ти е интересно.
Пожелавам и на теб успех!

# 550
Адрина, за какъв добре разположен Сатурн говориш? Нали ти е в 4-ти дом? Едно от най-трудните му положения е.

# 551
  • в 1001-та нощ
Fermina Daza  Hug аз питах за аспекта съвпад на Слънце и Венера  и транзитен Уран над тях  Peace Става въпрос за ММ - в момента се случва , разбира се - не отскоро. Този аспект е в неговата карта, но и аз го преживявам  Mr. Green нали се сещате, че реактивната енергия е насочена към най-близките, които биха понесли огън и жупел  Crazy  Sick

Адри  Blush така работи Плутон - сваля те в ада и имаш чувството, че този път "ще умреш", но не умираш. сърцето ти спира за миг, усещаш пустошта на безкрая, но Слънцето изгрява отново и си даваш сметка, че най-тъмно е преди зазоряване  Blush

Трябва да знаеш и вярваш, че Слънце изгрява винаги, че носиш силата да надживееш трудностите и я носи отвътре, дори да усещаш, че повече сили няма  Peace Плутон ще те сваля в подземния свят, но и ще те качва горе  Peace

Вярвам, че сами избираме какъв живот да имаме, уроците, които трябва да научим и в тази връзка - имаме и потенциала да се справим  Peace

Вто, в твоята карта има толкова хубави аспекти - стелиума Слънце, Луна и СЛВ в 7 дом и то под знака на Юпитер и Нептун - винаги ще има някой готов да се погрижи за теб - просто не се дърпай - позволи му - не бъди мъжко момиче Simple Smile не ти трябва - защо да плуваш срещу течението Simple Smile

Имаш красив земен тригон, търсиш сигурност - позволи да ти бъде предоставена  Peace

Стелиума Уран и Сатурн от 4 дом правят хубав тригон към Юпитер - на върха на девети - добре ще ти е навън, както и е  Hug

Венера прави опозиция на Плутон, но е силно подкрепена от тригони с Марс, Нептун и Асцендента. Вероятно мечтаеш доста и влагаш енергия в любовта - което пък е добра база за партньора да те обгрижва щедро  Blush В момента пиша полуклекнала и ми е неудобно да гледам, но горе главата и смело напред   newsm76 Two Hearts Heart Eyes

# 552
Fermina Daza  Hug аз питах за аспекта съвпад на Слънце и Венера  и транзитен Уран над тях  Peace Става въпрос за ММ - в момента се случва , разбира се - не отскоро. Този аспект е в неговата карта, но и аз го преживявам  Mr. Green нали се сещате, че реактивната енергия е насочена към най-близките, които биха понесли огън и жупел  Crazy  Sick

Адри  Blush така работи Плутон - сваля те в ада и имаш чувството, че този път "ще умреш", но не умираш. сърцето ти спира за миг, усещаш пустошта на безкрая, но Слънцето изгрява отново и си даваш сметка, че най-тъмно е преди зазоряване  Blush

Трябва да знаеш и вярваш, че Слънце изгрява винаги, че носиш силата да надживееш трудностите и я носи отвътре, дори да усещаш, че повече сили няма  Peace Плутон ще те сваля в подземния свят, но и ще те качва горе  Peace

Вярвам, че сами избираме какъв живот да имаме, уроците, които трябва да научим и в тази връзка - имаме и потенциала да се справим  Peace

Вто, в твоята карта има толкова хубави аспекти - стелиума Слънце, Луна и СЛВ в 7 дом и то под знака на Юпитер и Нептун - винаги ще има някой готов да се погрижи за теб - просто не се дърпай - позволи му - не бъди мъжко момиче Simple Smile не ти трябва - защо да плуваш срещу течението Simple Smile

Имаш красив земен тригон, търсиш сигурност - позволи да ти бъде предоставена  Peace

Стелиума Уран и Сатурн от 4 дом правят хубав тригон към Юпитер - на върха на девети - добре ще ти е навън, както и е  Hug

Венера прави опозиция на Плутон, но е силно подкрепена от тригони с Марс, Нептун и Асцендента. Вероятно мечтаеш доста и влагаш енергия в любовта - което пък е добра база за партньора да те обгрижва щедро  Blush В момента пиша полуклекнала и ми е неудобно да гледам, но горе главата и смело напред   newsm76 Two Hearts Heart Eyes
Благодаря, Аленка, за милите думи!
Знам, че имам и много хубави аспекти, но това не изключва лошите. Този Плутон много ми разказва играта, както виждаш, така е от години. Лошото е, че нещата които разрушава, нямат оправяне. С дълготрайни последствия са. Колкото до това дали ще има кой да се погрижи, а де, дано ама трудно намирам да му се невиди. След приключване на връзка, минават 2-3 години преди да вляза в нова. И то не защото не искам, а просто няма възможност  Confused Много се влачат пустите неща при мен.

# 553
  • София
Адриана знам че няма да те успокои, но и аз съм така  Embarassed всичките ми връзки приключват изведнъж ама без караници без нищо да намекне, че нещо такова предстои. Пример последната свърши след предложение за брак 2-3 дни преди това  Mr. Green и  аз трудно се възстановявам и бавно   Rolling Eyes напоследък никак не ми се случват нещата, вече 3 години съм сама и някакви перспективи няма, но за разлика от теб нямам особено хубави аспекти в картата  Rolling Eyes

# 554
Адриана знам че няма да те успокои, но и аз съм така  Embarassed всичките ми връзки приключват изведнъж ама без караници без нищо да намекне, че нещо такова предстои. Пример последната свърши след предложение за брак 2-3 дни преди това  Mr. Green и  аз трудно се възстановявам и бавно   Rolling Eyes напоследък никак не ми се случват нещата, вече 3 години съм сама и някакви перспективи няма, но за разлика от теб нямам особено хубави аспекти в картата  Rolling Eyes

Много добре те разбирам. Силна прегръдка от мен.  Hug
И аз много бавно се възстановявам, отнема ми години, много болка и драма докато изплувам. А, както коментира Аленка по-горе, при мен е така от поне 10 години, още предстои да се гърча, за съжаление това не е края.  Blush  Tired
Хората сменят връзки под път и над път, падат, изтупват се и продължават към следващия. Аз се влача с месеци и години. Все едно нещо напук ти казва: "ми няма пък да стане както искаш, ей така да ти е гадно". Знам, че има и по-лоши неща, но това е положението. Преживявам го много бавно и мъчително.

Общи условия

Активация на акаунт