Астрология - 7 тема

• 36 554
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Ооо Ади и аз съм същата, ама аз не 8месеца ами години изкарвам с хора които знам че нямам бъдеще с идеята че те ще променят, че аз ще ги променя, много нездравословно  ooooh! все такива си ги избирам  Rolling Eyes значи само първото ми гадже не беше такова и след него тръгна порочния цикъл, вече осъзнавам поне че има нещо сбъркано, ако намеря и начин да го променя ще е супер  ooooh! последно време забелязвам друга кофти тенденция дано да не съм права  Crazy

Аз просто нямам смелост да кажа: "край" и то я нямам, защото имам чувството, че после ще съжалявам. Много глупаво обяснение, но е факт :/
В една от връзките си аз бях виновна. Т.е. Там ревността ми си оказа влияние и предреши нещата. Ядосвах се, обиждах, чупех, та той накрая ми каза, сори, не те искам вече  Stop тогава буквално стигнах дъното, молих го да се съберем, но отказваше категорично. Но в крайна сметка явно не ме е обичал достатъчно, защото нито съм го убила, нито съм направила нещо кой знае какво.

# 571

При мен се е случвало обратното, за съжаление. Аз съм се унижавала да искам нещата да се оправят, те не са, даже напротив. После ме е било яд и съм се чудила на себе си, но това е. Не знам дали помниш, разказвала съм за мъжа Близнаци. Това беше толкова лоша и нездравословна връзка, толкова различни характери, интереси, разбирания, абе въобще нищо не беше наред там. И защо седях с този човек? Хайде, питай ме де?!  Crazy сега като се връщам назад във времето и се бия по главата и викам, леле, къде ти беше разума? Ама и да се бия, и да не се, все тая.  #Crazy Laughing захубих си 8 месеца от живота с човек, който не беше за мен и аз го знаех още от самото начало. Аз го имам този кют, виждам, че не са ок нещата и седя, луда глава.

Адриана11, помисли си защо се повтарят едни и същи ситуации, не от астрологична гледна точка, от чисто житейска. Какво би искала да промениш, какво научи от опита си ..
Благодаря ти за пожеланието за успех, имам нужда  Hug, но не успех с мъжете , то се видя изгоряла Венера, Уран господар на 7 дом...Simple Smile, но днес научих че вселенската компенсация за прегорялата Венера е талант някакъв Simple Smile Да видим сега къде ми е таланта, че всички сочат с пръст недостатъците ми, никой дума не отронва за друго ( членовете на семейството не се броят, не са обективни)

# 572
  • София
Вихрогонче, мои близки за горе-долу така - заедно не могат, но и разделени не могат. Явно има някаква много силна и невидима връзка.
Не мога да ти помогна особено, но прави впечатление, че половината от планетите в индивидуалните ви карти са разположени в едни и същи домове, макар в различни знаци - Сатурн в 10 дом около МС, Марс в 9 дом, Слънце, Меркурий и Венера в 4 дом.
Виждам, че скоро си имала възврат на лунните възли - имаш ли лични впечатления от това?

# 573
  • София
aniram, какво да очаквам от лична година 7?   bouquet

# 574

При мен се е случвало обратното, за съжаление. Аз съм се унижавала да искам нещата да се оправят, те не са, даже напротив. После ме е било яд и съм се чудила на себе си, но това е. Не знам дали помниш, разказвала съм за мъжа Близнаци. Това беше толкова лоша и нездравословна връзка, толкова различни характери, интереси, разбирания, абе въобще нищо не беше наред там. И защо седях с този човек? Хайде, питай ме де?!  Crazy сега като се връщам назад във времето и се бия по главата и викам, леле, къде ти беше разума? Ама и да се бия, и да не се, все тая.  #Crazy Laughing захубих си 8 месеца от живота с човек, който не беше за мен и аз го знаех още от самото начало. Аз го имам този кют, виждам, че не са ок нещата и седя, луда глава.

Адриана11, помисли си защо се повтарят едни и същи ситуации, не от астрологична гледна точка, от чисто житейска. Какво би искала да промениш, какво научи от опита си ..
Благодаря ти за пожеланието за успех, имам нужда  Hug, но не успех с мъжете , то се видя изгоряла Венера, Уран господар на 7 дом...Simple Smile, но днес научих че вселенската компенсация за прегорялата Венера е талант някакъв Simple Smile Да видим сега къде ми е таланта, че всички сочат с пръст недостатъците ми, никой дума не отронва за друго ( членовете на семейството не се броят, не са обективни)

Ами аз съм го казвала няколко пъти - ревност и липса на доверие  Blush

Много съм мнителна, подозрителна, подлагаща всичко под въпрос, особено в личните си отношения. Знам, че донякъде не е правилно, но съм такава. Има ли провокация искам веднага да я разнищя.
Нетърпелива съм, искам всичко да става сега, веднага и на момента.  Crazy

Но от друга страна пък съм добър човек, много грижовен и винаги помагащ.

# 575
  • Sofia
aniram, какво да очаквам от лична година 7?   bouquet
А аз от лична година 3?  Praynig  Съвсем накратичко, моля те  Hug  И предварително мерси, Анирам  Heart Eyes
Мерси за разяснението. Аз съм родена на първо число. Това каква вибрация е? На лидер, нали?
А 11 ми е числото на пътя, на съдбата, така ли?

Ляйля, доста добър анализ си ми спретнала! Благодаря и браво!  Hug   bouquet  Heart Eyes

Лейди Ира, Ади, благодаря ви за емоционалната подкрепа и за разбирането!   bouquet  Точно така са нещата при мен, да. С него трудно, без него - невъзможно. И да, картите ни, макар и различни, имат доста сходни моменти...

# 576
Аз сега се зачетох за Плутон и за уроците му  Rolling Eyes

Трудна работа ... м/у другото до кога ще бъде в Козирог и кога ще се отправи към Водолей?  Rolling Eyes

Вихрогонче, тук има информация: http://horoskop.rozali.com/livepatch.php Можеш да си изчислиш ако не си сигурна и после е обяснено.

Анирам като има възможност ще се включи с повече подробности препдолагам.

# 577
  • София

Трудна работа ... м/у другото до кога ще бъде в Козирог и кога ще се отправи към Водолей?  Rolling Eyes

Вихрогонче, тук има информация: http://horoskop.rozali.com/livepatch.php Можеш да си изчислиш ако не си сигурна и после е обяснено.

2020 Плутона още е в козата, днес го гледах че края на 2019 и началото на 2020 ще съвпадат транситни Плутон и Сатурн на около 20 градуса в Козирог баш над Слънцето ми милото  Mr. Green
Я да питам тези периоди от 1 до 11 дет ги пише как се смятат  Embarassed
Вихрогонче надявам се да има нещо вярно сега ще ви погледна и синастрията, и без това от два дни се тормозя с една моя синастрия  Embarassed

А между другото това което го пише за жизнения ми път не е особено вярно. Аз съм 4 за съжаление никога не е имало на кого да разчитам от 16 год си се оправям както мога  Rolling Eyes

# 578
Нямам нищо против да ви обясня, но ето ви темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=793988.0;topicrefid=19

и после ще отговарям на въпроси, който има.
Просто да не пиша едно и също.

# 579

2020 Плутона още е в козата, днес го гледах че края на 2019 и началото на 2020 ще съвпадат транситни Плутон и Сатурн на около 20 градуса в Козирог баш над Слънцето ми милото  Mr. Green
Я да питам тези периоди от 1 до 11 дет ги пише как се смятат  Embarassed
Вихрогонче надявам се да има нещо вярно сега ще ви погледна и синастрията, и без това от два дни се тормозя с една моя синастрия  Embarassed

А между другото това което го пише за жизнения ми път не е особено вярно. Аз съм 4 за съжаление никога не е имало на кого да разчитам от 16 год си се оправям както мога  Rolling Eyes
Ти ми сломи всичко мило и свято  Laughing  Crazy още 5 години гърч, майко мила. Ще си ме души докато не ме довърши тотално  ooooh!

# 580
  • София
На теб какви аспекти ти правеше?
Аз съм съвпад слънце, опозиция луна, квадрат марс, сатурн и плутон и възлите, уран и той си празнува със същите планети  Joy

# 581
На мен в момента ми е в съвпад с натален Марс, следва Нептун. А по-нататък ще закачи Слънце и Луна  Crazy

# 582
  • в 1001-та нощ
Fermina Daza   Hug благодаря  Hug При него са в 12 дом  ooooh!

Ето една карта от наскоро:

Аз лягам, че ставам в 6ч, но ще гледам утре да наваксам и да погледна това криволичене при Вихрогонче  Hug

# 583
И аз ставам в 6 Sad лека нощ и от мен-утре пак.
Аленка, успешен първи работен ден!

# 584
  • Sofia
И аз станах в 6. Благодаря за двата линка! Ориентирах се.

Общи условия

Активация на акаунт