Астрология - 7 тема

• 36 536
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
  • в 1001-та нощ
Вихрогонче, ние сме на обратно - аз с луна в Лъв, а ММ и децата (дали и двете не помня) с Луни в Стрелец, където е моето Слънце.

Лната на ММ е в съвпад с моя Нептун  Peace

Илиана действително пътешества из Европа  Peace

# 601
Вихрогонче, ние сме на обратно - аз с луна в Лъв, а ММ и децата (дали и двете не помня) с Луни в Стрелец, където е моето Слънце.

Лната на ММ е в съвпад с моя Нептун  Peace

Илиана действително пътешества из Европа  Peace
Аленка, това че твоята луна е съвпад с нептун на мъжа е показател за кармична връзка. Simple Smile

# 602
  • SF
Много ми е интересна темата, но докато стигна до 5-а страница, вече не помнех какво разбрах и научих от 1-ва. Ще ви следя внимателно. Дори не мога да се ориентирам какви въпроси да задавам, а имам мноооооооооооого, сварзъни с темата, естествено! Simple Smile

# 603
И аз съм ходила при Милена Вълканова. Много точно характеризира характерите на мен и детето, но с прогнозите няма такъв успех.

# 604
  • Варна
Благодаря първо още веднъж на Аленка и
останалите момичета за коментарите относно
моята дивакиня.   bouquet
Ох, че много теми за размисъл ми дадохте.
Ще чета и ще се просвещавам, че съм боса
в доста неща , а ми е интересно. BTW разчиствайки
открих касетата, която ми записа Адриана Вотей
при която съм ходила за хороскоп преди 5 години.
Да, ама не,  сега нямам касетофон, та да я прослушам.
Голяма тъпотия значи. Имаше един уокмен из къщи,
явно съм го метнала на боклука. Любопитно ми беше
какво ми е казала и какво се е състояло. Иначе съм
била при Елена Пенчева от Варна, тя ми препоръча
и дата за последното секцио, доста от прогнозите й
са факт, може би трябва пак да я посетя.  Thinking

# 605
  • в 1001-та нощ
Miss Angel , определено сме яко заковани двамата  Crazy

Ето синастрията - вътрешният кръг е моят, външният е неговият - преди да я направя наскоро - не бях забелязала, че ..... неговият Марс е на моя асцендент  Crazy Ако енергията му не е толкова деструктивна - би могъл да ми бъде ракета носител  Crazy - Марс е с доспехите си и мята меча по мен - аз само подскачам насам и натам да не ме уцели  Crazy

Отбелязани са само аспектите с точност до градус, иначе в по-широк обхват са повече  Peace

Esmee  Hug добре дошла Simple Smile Аз така започнах преди няколко месеца - само четях и нищо не разбирах, ама лека-полека се навлиза  Blush и с всеки ден ще се чувстваш все по в свои води  bowuu

# 606
  • SF
Мерси, a.l.e.n.a.!
Аз първо трябва да се науча да разпознавам метафорите. "Марс е с доспехите си (???) и мята меча по мен (???) - а аз само подскачам насам-натам да не ме уцели." (???) Гледам, гледам картата... Виждам къде е Марс... Ама, че атакува някого, не виждам.

# 607
Момичета, привет и от мен!
Днес ви четох през деня, но нямаше как да пиша, защото зад мен има хора и ме гледат калво правя постоянно.  Crazy

aniram*, това което си поствала е доста притеснително, надявам се все пак всичко да е наред и да няма някакви страшни катаклизми.
Аз днес се издразних малко, защото сутринта отидох 30 минути по-рано на работа, за да мога да тръгна 5 минути по-рано и да си хвана влака. Бях си свършила работата, всичко каквото трябваше и накрая този шефа ми ми вика: "ама ти тръгваш ли?!" все едно съм си тръгнала с 2 часа по-рано, а не 5 минс. Егати хората  Crossing Arms

# 608
  • София
Охх много страшно изглежда това написаното, на мен явно ми влияе ама по-друг начин. Явно съм си емоционална аз  ooooh! от снощи така ми тупка сърцето и прескача и ме пресвива и корема ми пеперуден, а няма за какво да съм нервна, ужаст  #Crazy
Аленка добра синастрия да, сатурните, луна-непрун, плутон-венера. Не мога да преценя има ли аспект между слънцата и луните ви?
Я кажете за професионална ориентация 10 дом гледам, планети на МЦ нещо друго  newsm78

# 609
Я кажете за професионална ориентация 10 дом гледам, планети на МЦ нещо друго  newsm78

Десети дом, планети в него, управител на дома, за 6-ти дом, същото. И като цяло силните планети в хороскопа.

# 610
Момичета, какво мислите за натален Плутон (ретрограден) в 6Д, съвпад със Сатурн и опозиция с Луна в 12Д?  newsm78

# 611
Момичета, какво мислите за натален Плутон (ретрограден) в 6Д, съвпад със Сатурн и опозиция с Луна в 12Д?  newsm78

Егоизъм,безотговорност,алчно преследване на целите. Тенденция за затруднения,ограничения,неуспехи,страхове.Контролираща майка.
Крайни чувства, драматични страсти, силна сексуалност.

# 612
А нашата синастрия, два астролога са я гледали, и двамата казват, че имаме кармична връзка, пък аз не виждам такова нещо. Вярно е, че минаваме през много трудности, но пусто много се обичаме и сме си все заедно ( пу, пу Grinning ). Сега пак сме в много много критичен период.  Tired

Ако ви се занимава, вие какво виждате?

Скрит текст:
Моята карта е вътрешната

# 613
  • в 1001-та нощ
...
Аленка добра синастрия да, сатурните, луна-непрун, плутон-венера. Не мога да преценя има ли аспект между слънцата и луните ви?

Има, неговите Слънце и Венера правят тригон с моята Луна и съвпад с моя Юпитер Simple Smile

Аз сега се сетих, че Плутон, освен, че е на върха на тао квадрата - то прави и секстили към асцендента ми и венера  Thinking Хм, какво ще рече това - транзформация на Аз-а през женствеността за добро  Rolling Eyes newsm78 Crazy

Esmee  Hug малко опознай планетите, като начало - има много инфо в нета Simple Smile

Марс е енергичен, силен, може и да е войнствен - втурва се смело напред, не щади   Peace Тази взривна сила, ако бъде овладяна, може да те изстреля в космоса, а ако е неовладяна - е по-скоро деструктивна  Peace

Ето малко инфо за Марс:

Скрит текст:
Господар Овен и първи дом
Обител: Овен
Изгнание: Везни
Екзалтация: Козирог
Падение: Рак
Орбита: 687 дни; завършва един зодиакален цикъл - 25 до 26 месеца
Когато е директно  в знак на 6  1/2 до 7  1/2 седмици
Ретроградния период трае 2-2 1/2 месеца; Стационарня до 5 дни
Средно дневно движение: 31 '27 "
Революция: 24 1/2 часа
Диаметър: 4200 мили [1/2 от Земята]
Температура: 80 градуса F през деня, и -150 градуса F. през нощта
Марс има четири сезона, никакви планини, няма вода и е с  много тънка атмосфера. Той е мъжествен, горещ, сух, електрически и безплоден.
Има две малки луни Фобос: ['страх'] и Деймос ['ужас']
Неговият цвят е червен.

Господар е на: главата, мускулатурата, надбъбречните жлези, хемоглобина, червените кръвни телца, мъжките полови органи, възпаленията, кръвоизливите, обривите и  авариите.
Също господар на: Страстта [особено сексуална страст], агресията, войната, военните, конфликти, оръжията, пушките, ножовете, взривните вещества, огъня, топлината, хирургията и хирургическите инструменти, автомобилите, машините [съвместно с Уран], енергичността, мъжествеността , предизвикателството, дързостта, смелостта, опасността, похота, разприте, конкуренцията, всичко  което е рязко, силно или остро, младите мъже, желязото, стоманата, ден-вторник, възраст 34г. до 45г., число- 9.

Неговата функция е да ни подтикне към действие. Енергия, импулс, сила. Нещата да почнат да се задвижват. Нашите страсти. Желанията  за екшън, приключения, проучване и завладяване.
Ключови думи: активност, желание, издръжливост, оригиналност, инициативност, импулсивност, независимост, вироглавство, себичност, положителен, изходящ, нетърпелив, безкомпромисен, ентусиазиран.

Домът, в който е поставен показва сферата на интереси, където индивидът насочва основната си  енергия и амбиция.

Марс е енергията, която ни движи, начина, по който действаме, нашите страсти. Това , което ни  управлява. Това е вид енергия , която имаме, която определя нашата  атмосфера или нагласа: вида на мястото или пространство, в което ние трябва да живеем. Вида на мястото  определя как се чувстваме в нашия живот, комфортно или не. След Юпитер ,силата избледнява до лесно повторение, умът ни почва  да мисли за проучване и завладяване.

Енергията на Марс е огромния конфликт между нас и другите, дихотомия. Когато ние се стремим да разберем тайната на "нас" и "тях", ние проникваме в енергията на Венера, в намирането на баланс , хармония и компромис.
Нашият живот се превръща в процес на събиране на значенията и намеците за евентуалното единство между конфликтните страни. Maрс, следователно, е сферата на всичко, което предизвиква нашата страст. Всичко, което се надига от нас. Ние работим с нашия Марс  толкова дълго, тъй като ние трябва да пробием, да предизвикаме и да се конкурираме. Когато се стремим  към приключения , предизвикателства, и активно да продължим това, което желаем, ние работим върху нашия Марс. Това е една среща в която се  изправяме, пред всичко, което е чуждо или непознато. В някоя точка  от това пътуване, ще получим прозрение. И преставаме да бъдем издухани, разхвърляни  и да се подаваме на  всяко  изкушение. Откриваме, че животът ни си има собствено значение.

При ретрограден Марс  в диаграмата, изисква родения да работи по-усилено, за да използва енергията си по-продуктивно; такива хора са  склонни да бъдат интроспективни по природа.
Когато е  стационарен в диаграмата, неговата енергия се концентрира; дава мощна движеща сила.

# 614
  • София
Добре - 10 дом скорпион/6 дом рак. Най-силни планети Сатурн, Плутон (двете в 8дом) и Венера(1-ви). Уран на МЦ. Нещо свързано с медицина, полезно за хората и проучвания  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт