Астрология - 7 тема

• 36 544
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
  • в 1001-та нощ
Ако няма екстремно събитие по вода до момента - аз бих отговорила с Не!  Peace Всички отговори са към момента, ако не сте разведени, значи не сте  Peace

За Меркурий - вероятно ти гравитира около асцендента  Peace Можеш ли да кажеш, че си комуникативна, бърз ум, отдават ти се езици и прочие - предполагам, че Меркурий е на или малко след асцендента ти в 1 дом  Peace

Ще стигнем и до домовете - да избистрим часа  Peace Върхът на 12 дом е градусът, от който започва  Peace Също се казва и "купсида"  Peace

# 631
Възмутена съм - що за коментар  Crazy Особено без човек изрично да е питал  Sick създава се мисъл форма и се загнездва някъде в съзнанието  Sad

Най-вероятно  е имала предвид, че няма да е в съня ти ... да не би да имаш Уран в 12 дом или върхът му да е във Водолей  Thinking

Ако има начин да го забравиш и да не мислиш за това е най-добре  Peace
Да, точно така - Уран ми е в 12 дом. Ами наистина малко се стъписах първоначално, но реших да се консултирам с вас. Ще послушам съвета ти и ще гледам да не мисля за това, защото за смъртта няма какво да се мисли Simple Smile

# 632
  • SF
Алена, има един вариант на отговор с (?). Аз поне разбирам, че така се отговаря, ако събитието не е настъпило до момента, но е възможно да стане.
Трябва да го препрочета отново и отново, но се затруднявам с категоричността на отговора - всеки би могъл да влезе в затвора или да му се случи нещо екстремно на вода, както и да се разведе. Дори и за тези, които не са женени, пак е възможно някога да се (оженят първо) и разведат.
Ще направя отново проверката и на всички въпросителни, ще отговоря с категорични Не-та, ако не са се случили до момента. Но те учочняват, че на един 16-годишен човек, много неща не са се случили до момента - брак, развод, раждане на дете...

Мога да кажа, че съм комуникативна, че ми се удават езици. Асцендента ми е Везни (12 дом).
Моля те, обясни пак за върха на Уран, за да го проверя.

Направих проверката и замених всички възможни ситуации, които могат да се случат, но не са се случили до момента с Не!: Отново имам същите резултати, този път с доста по-нисък бал (максимумът е 99), но отново най-вероятният час на раждане е 6:11. Другите часове надолу са разбъркани. Въобще да се интересувам ли от тях, заради "скупчването" на определени часове? След 6:11 се започват разлики от 20 минути: 5:49, 5:50, 5:51 и така нататък. Това 6:11 стои някак "различно" от другите. Едно единствено, но първо предположение.

# 633
Пишеше се какво се е случило до момента, а не какво според теб, има вероятност да се случи, второто е относително.
Забележи, че си написала рожденната си дата т.е. знае се за кой перид от живота ти са тези събития, ако си при профи астролог, ще ти задава по-конкретно въпросите, например:
Починал близък и посочва възможен период, от 2-3 г. примерно, ти трябва да конкретизираш

# 634
  • SF
Да, отговорих какво (не) се е случило до момента с "Не!"
99 точки за 6:11.
Надолу с по 96 има три други много близки предположения. Първото ли гледам, заради  най-многото точки???

# 635
  • SF
За Меркурий - вероятно ти гравитира около асцендента  Peace Можеш ли да кажеш, че си комуникативна, бърз ум, отдават ти се езици и прочие - предполагам, че Меркурий е на или малко след асцендента ти в 1 дом  Peace

Ще стигнем и до домовете - да избистрим часа  Peace Върхът на 12 дом е градусът, от който започва  Peace Също се казва и "купсида"  Peace

Леле!
Отговорът на първия въпрос е Да. Меркурий гравитира около асцендента. Това се случва в 12-и дом, който се управлява от Везни.
А пък Уран е близо до "началото" на 12-дом (първата от четирите планети в 12 дом) - везни, не водолей.
Любител ли си???

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 14:40 от Esmee

# 636
есме, не се предоверявай на тези сайтове за изчисляване на часа на раждане. това е добре да се направи от специалист астролог и то много, много подробно.

# 637
  • в 1001-та нощ
nanorie, именно   Peace Пусни, ако искаш данни да погледнем в детайли Blush Но не е имало случай да погледна коя да е карта и да си мисля точно как човекът ще си отиде  Crazy

За ректификацията - аз винаги гледам какво се е случило до момента - ако се е случило - посочвам "ДА", ако не е - посочвам "НЕ". А ако не зная - тогава "?". Примерно, ако уточнявам часа на някой, за когото не зная чак такива детайли или е уклончиво - тогава  Peace

Esmee, радвам се, че лека полека наместваме нещата  Hug Любител съм - от 2-3 месеца се запалих и тук се уча заедно с другите и по доброволци, предоставили данни и информация  Blush Хубаво е човек да има обратна връзка Simple Smile

# 638
  • SF
И какво казвате за този Уран в 12-и дом???

# 639
  • в 1001-та нощ
Ако си готова с часа - по-добре направо да видим картата  Peace Защото не само мястото му е важно, а и как е аспектиран  Peace

# 640
nanorie, именно   Peace Пусни, ако искаш данни да погледнем в детайли Blush Но не е имало случай да погледна коя да е карта и да си мисля точно как човекът ще си отиде  Crazy

За ректификацията - аз винаги гледам какво се е случило до момента - ако се е случило - посочвам "ДА", ако не е - посочвам "НЕ". А ако не зная - тогава "?". Примерно, ако уточнявам часа на някой, за когото не зная чак такива детайли или е уклончиво - тогава  Peace

Esmee, радвам се, че лека полека наместваме нещата  Hug Любител съм - от 2-3 месеца се запалих и тук се уча заедно с другите и по доброволци, предоставили данни и информация  Blush Хубаво е човек да има обратна връзка Simple Smile

Така, значи ето ме и мен в детайли - родена 09.04.1989, град Пловдив, 09:06ч Ако трябва още нещо, ще си изпея и майчиното мляко Grinning Искам само да кажа, че аз съм начинаеща в полето на астрологията и силно се надявам, че жената, която ми разчиташе картата се е объркала за Уран в 12 дом Grinning

# 641
  • SF
И аз вече се надявам на същото. Пуснахте ми някаква муха в главата, да си бръмчи. #Crazy newsm78

# 642
Ох, май аз вкарах мухата, много се извинявам!

# 643
  • в 1001-та нощ
Лепим една лента за мухи - бръмчащите - да се лепят по нея  Blush

nanorie  Hug благодаря за доверието  Blush Ще мога да погледна по-късно довечера  Blush

# 644
Лепим една лента за мухи - бръмчащите - да се лепят по нея  Blush

nanorie  Hug благодаря за доверието  Blush Ще мога да погледна по-късно довечера  Blush
Не, АЗ ти благодаря за успокоението и готовността   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт