Астрология - 7 тема

• 36 496
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
nanorie, т.к. виждам че и ти си от Пловдив,  с кой астролог се консултира?

# 646
nanorie, т.к. виждам че и ти си от Пловдив,  с кой астролог се консултира?
консултацията може да е и по скайп, т.е. не е нужно да е лична среща.

# 647

Така, значи ето ме и мен в детайли - родена 09.04.1989, град Пловдив, 09:06ч Ако трябва още нещо, ще си изпея и майчиното мляко Grinning Искам само да кажа, че аз съм начинаеща в полето на астрологията и силно се надявам, че жената, която ми разчиташе картата се е объркала за Уран в 12 дом Grinning

Станало е грешка в предположенията за местоположението на Уран. Той ти е в 8 дом в Козирог и ако има неблагоприятен аспект с Марс, тогава става дума за бърза и внезапна смърт. Peace  Но нека Аленка ти разясни по-подробно нещата. Аз съм пълен аматьор  Blush

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 18:19 от неЖност

# 648
nanorie, т.к. виждам че и ти си от Пловдив,  с кой астролог се консултира?
Да, наистина не е задължително да е лична среща, може да е и в електронен вариант, но при мен беше на живо. Дамата се казва Весела Бонева, позната на майка ми, която по принцип работи в нотариална кантора, но отделно се занимава и с астрология. Честно казано, обаче, след тия мухи, които ми пусна (обсъждахме това малко по-рано), не ти я препоръчвам особено.

# 649

Така, значи ето ме и мен в детайли - родена 09.04.1989, град Пловдив, 09:06ч Ако трябва още нещо, ще си изпея и майчиното мляко Grinning Искам само да кажа, че аз съм начинаеща в полето на астрологията и силно се надявам, че жената, която ми разчиташе картата се е объркала за Уран в 12 дом Grinning

Станало е грешка в предположенията за местоположението на Уран. Той ти е в 8 дом в Козирог и ако има неблагоприятен аспект с Марс, тогава става дума за бърза и внезапна смърт. Peace  Но нека Аленка ти разясни по-подробно нещата. Аз съм пълен аматьор  Blush
НеЖност, благодаря ти! Аз съм доста под аматьор  Grinning Възможно е да не съм запомнила правилно за Уран, но приказките за необичайната смърт със сигурност си ги имаше  #Crazy

# 650
nanorie, приказките за смърт и аз те съветвам да ги изтриеш от паметта си Peace  Прекалено си млада, за да започнеш още на 26 г. да мислиш за умиране  Wink  Радвай се на живота Hug

А за часа на раждане сигурна ли си, че е точен?

# 651
Сигурна съм за часа, само секундите не мога да кажа  Grinning Иначе за смъртта - в никакъв случай не се депресирам, просто доста неща са ми казвали във връзка със зодията, но като го каза това тази жена(понеже не бях чувала на някой да му загатват как ще умре) и ме загложди любопитство - действително ли е възможно да се види в астрологична карта КАК ще умра (защото не каза кога)? То темата за неизбежната кончина си е такава - хем ти е любопитно да знаеш, хем пък ако знаеш, 'дето се вика, само се оглеждаш за това. Но да не навлизам във философски разсъждения (ще ме извините - професионално изкривяване ми е).

# 652
  • Sofia
Не зная с другите как е, но когато АЗ минах през обучителния курс по астрология през 2010 година, лекторът ни ЗАБРАНИ категорично да говорим каквото и да било за смъртта на бъдещите си клиенти  Naughty  За тези 5 години съм консултирала доста хора и наистина никога не съм си позволява да отворя дума за смъртта! Лично за мен това е недопустимо и дори непрофесионално, честно. И не става дума за отричане. А за риск от напълно излишно "програмиране" на човека, докато му говорим кога и как е ВЪЗМОЖНО да умре  Peace

# 653
  • в 1001-та нощ
nanorie, мисля тази абсурдна тема да я оставим ....  Stop Stop Stop да не говорим, че може някой да "живее"дълго, но да няма грам живот в съществуването, а пълно вегетиране ... Кога и ка ще си отидем не е важно, важно е докато сме тук какво правим и каква следа оставяме  Peace

Ето, например  Blush при теб ми се набива на очи потенциала за голяма кариера  Peace Има хора, които могат много, носят потенциала, но не им се отдава случай да го изявят  Peace Късметът е онова стечение на обстоятелствата, което ти постила червения килим да минеш по него нагоре  Peace

И при теб, в картата имаш този шанс, но само след положен труд  Peace Юпитер дава, когато се трудиш. Ако си позволиш да си нестандартна и прогресивна, да бъдеш новатор, да не търсиш утъпканите пътеки,  а да ги правиш ти - то ще имаш и последователи и успех високо в обществото  Peace

И да съумееш да си естет в съзиданието, в нещата, които създаваш, както и да подхождаш с грижа и великодушие, а не чисто комерсиално - тогава и Вселената ще ти даде  Peace

Звучи, като проповед, но се опитвам с минимум думи да кажа повечко Simple Smile

Ключовите послания за кариерен успех: великодушие игрижа, естетика и съзидание, новаторсто и дързост към прогрес  Peace

Ако се наложи да теглиш кредит за начинанието - бъди смела  Peace Големият хъс и волята з апрогреса ги носиш дълбоко в себе си  Peace

Имаш задачата да се научиш да бъдеш добра,  смирена, търпелива и грижовна  Peace Нещо, като мисия за напред  Peace За да бъде изживян този живот успешно  Peace

Дава ти се много, то е и отговорност  Blush

Носиш много вътрешна енергия, за да се справиш с всичко, само се пази от конфликти и вербална агресия под каквато и да е форма. Когато ти иде  да креснеш - просто поспри, все едно си уморена след маратон и дъх не можеш да си поемеш. Превъртай ситуацията, отложи разговора и след час ще мислиш другояче, а след 3 дни направо ще се чудиш как би могла да ги наговориш такива  Peace

Споделям го, като човек, който се е справил с това  Peace

# 654
Еееее Алена, жива и здрава да си! Направо ми оправи не вечерта, ами седмицата. Ще запомня жеста ти към мен и ще се вслушам в това, което ми казваш. Много ти благодаря, забравям смъртта и се стягам за самоусъвършенстване!   bouquet  bouquet  bouquet

# 655
Днед цял ден ви чета, но нямаше как да пиша. Сега съм на път за вкъщи  Crazy

Това за смъртта и аз съм потресена, но съм попадала на подобна случка. Една госпожица се беше намерила да каже на мой приятел как щял да умре.  Shocked добре, че той го прие с насмешка и не вярва много на такива неща. Пълни глупости.  Crazy

# 656
това е от Филип Филипов

ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА: Приятели, предстои опасен период => 13-16.07 с максимум 14-15.07! Бъдете внимателни и се пазете, избягвайте пътувания и опасни дейности, ситуации на крайни емоции, конфликти, катастрофични условия, негативни емоции или хора. Бъдете будни и се владейте, като умишлено хармонизирате себе си, намалявайки риска във всички опасни дейности.

Е, все се надявах да не е истина. Днес цял автобус с българи се е преобърнал. И то става въпрос за чисто нов автобус, минал проверка преди дни.
Станало е още една тежка катастрофа, кола е пречупила стълб на две.

# 657
И аз като отидох за първи път на астролог, първите му думи бяха: Ще имаш сравнително дълъг живот и ще умреш внезапно. Тогава се хванах за думата сравнително, а за внезапното изобщо не съм го приела като нещо негативно. Абе, каквото, такова. Каза ми да се пазя от искри, огън и т.н., сега си го обснявам с Лилит в Овен, но не съм сигурна дали това е гледал. Освен това сега си спомням, че ми каза, че ще имам и два брака, две деца, единият брак с чужденец.... Нищо такова не се е случило до сега.  Rolling Eyes  знам , че всичко е в сферата на възможностите, но специално с чужденци, никакви връзки не съм имала, чувствам ги далечни и не ме привличат изобщо. Брак също нямам желание да сключвам. За деца се боря както знаете... Сложна работа.

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 20:15 от Lightworker

# 658
И аз като отидох за първи път на астролог, първите му думи бяха: Ще имаш сравнително дълъг живот и ще умреш внезапно. Тогава се хванах за думата сравнително, а за внезапното изобщо не съм го приела като нещо негативно. Абе, каквото, такова. Каза ми да се пазя от искри, огън и т.н., сега си го обснявам с Лилит в Овен, но не съм сигурна дали това е гледал. Освен това сега си спомням, че ми каза, че ще имам и два брака, две деца, единият брак с чужденец.... Нищо такова не се е случило до сега.  Rolling Eyes  знам , че всичко е в сферата на възможностите, но специално с чужденци, никакви връзки не съм имала, чувствам ги далечни и не ме привличат изобщо. Брак също нямам желание да сключвам. За деца се боря както знаете... Сложна работа.

И на мен са ми казвали, че имам потенциал за брак с чужденец, но и аз като теб никога не съм имала връзка с подобен. То верно, никога не знаеш, но някак си не си се представям с чужденец-друга култура, друг език, други обичаи  Crazy
Просто са ми доста далечни, като манталитет пък да не говорим (не казвам, че българския е добър, имаме още много какво да учим, но все пак си е наш).

# 659
на мен пък не са ми го казвали, но връзка с чужденец съм имала и то не една  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

иначе 8 дом също е свързан със смъртта и може би заради Уран там е предположението.

мен пък много ме интересува и колко ще живея и как ще умра. много пъти съм се чудила как да го тълкувам в картата си. за мен това е любопитно. може би понеже У8 (Уран) и У12 (Меркурий) са ми в съвпад в скорпион и в 5 дом най-големият ми страх е, че ще почина млада и децата ми няма да ме помнят. когато дъщеря ми беше малка тази мисъл ме побъркваше. колко съм се взирала в картата си тогава...

Общи условия

Активация на акаунт