Астрология - 7 тема

• 36 483
  • 733
  •   1
Отговори
# 660
за това, как ще умреш се гледа 8ми дом, а за къде - 4ти
напълно съглана съм с вихрогонче, и нас така ни учиха  Peace

# 661
  • София
Аз темата за смърта я отбягвам че ме ужасява, само се моля да не съм сама и нещастна (представям си нещо като Бриджит Джоунс  Joy )
А за брака и на мен все някакви чужденци ми пробутват, ще срещна мъжа си на път и т.н. а аз ни обичам много да пътувам ни имам влечение към чужденци, някак не им вярвам и измамни ми изглеждат  Embarassed
Ама то при мен е такава криза с мъжете че не се знае, явно принца на белия кон пътува ама нещо е станало с коня по пътя  Joy

# 662
  • в 1001-та нощ
На мен много ми се пътува, отворена съм към чужбинско, но не се получава, както го искам - пътешества ми се много, но липсва ресурс  Crossing Arms Върховете на 9 и 10 дом са в стрелец, Нептун е в 9 дом,  Асцендентът ми е под Юпитер и Нептун, но покритие има само до там, че съм учила езици и работя с чужденци  Peace

# 663
А за двата брака, мисля, че идва от това, че 7-ми дом ми е в Риби ( нали се води двоен знак ). Малко елементарно ми се струва, като тълкуване, но по-интересното е, че на приятеля ми 7-ми дом му е в Близнаци.  Crazy А аз подсъзнателно усещам, че ще си бъдем заедно до края, но както обичам да казвам, няма нищо сигурно.

# 664
  • SF
Какво стана с Уран в 12 дом (везни) в квадрат с Марс в трети дом, управляван от козирог?

# 665
# 666
На мен много ми се пътува, отворена съм към чужбинско, но не се получава, както го искам - пътешества ми се много, но липсва ресурс  Crossing Arms Върховете на 9 и 10 дом са в стрелец, Нептун е в 9 дом,  Асцендентът ми е под Юпитер и Нептун, но покритие има само до там, че съм учила езици и работя с чужденци  Peace

И аз като тебе обичам да пътувам -Луна в Стрелец, 3 дом   Joy Joy Joy

# 667
  • Sofia

И аз като тебе обичам да пътувам -Луна в Стрелец, 3 дом   Joy Joy Joy

И аз обичам да пътешествам - Луна в Стрелец, в 1 дом  Heart Eyes   Имам Марс и Сатурн в 9 дом. А също и Юпитер в подвижните Близнаци. Нептун е в Стрелец, във 2 дом. Зная добре три езика, освен българския. Преди време работих с чужденци, вече не. В чужбина ходя много рядко, само на екскурзии. Не съм работила извън граница никога.

# 668
Аз също обожавам да пътувам, Луната ми е в Риби. Винаги когато мога гледам да забегна на някъде, супер много се зареждам, когато съм на път и откривам нови места и обичаи.  Hug

Lightworker, и на мен 7Д ми е в Риби, но това изобщо не означава, че ща имаш 2 брака  Naughty

А и както казваш, ти сама си усещаш, че няма да стане така  Peace

# 669
  • SF
Ох, сигурно попитах нещо много гадно...
Добре. И аз обичам да пътувам. Луната ми е в Близнаци.

# 670
  • в 1001-та нощ
Esmee, не е гадно, но аз предпочитам да гледам цялостната картина не така на парче. Все едно да покажеш снимка на ухото си и да питаш дали си хубава  Blush То за всеки е относително, но все пак липсва цялостната идея  Peace

Защо се хванахте за Луната по повод пътуванията  Thinking Мисля, че Марбея посочи какво има в Стрелец, а не точно Луната къде е  Rolling Eyes

Моята Луна е в Лъв в 6 дом  bowuu

Има нещо, което ми пречи да пътешествам - колкото и както искам и не виждам кое, освен опозицията Юпитер-Плутон  Rolling Eyes

Съкровена мечта ми е да отида в Лапландия, обичам Скандинавието, Севера и ледената красота ... онзи ритъм .... хипнотизират ме ..... Не бих отишла на мръсно и спарено/горещо място  Crazy (да не изреждам поименно  Mr. Green )

# 671
  • София близо до Витоша
Дами да ви попитам за Венерин възврат? Среща в 4 дом ЛЪВ .

# 672
Мале Аленка аз съм точно обратното  Laughing Laughing

Аз изобщо не мога да вирея на студени места, ходила съм в Дания-Копенхаген и изобщо не ми хареса. Наскоро ходих и в Полша, северната част, беше супер студено.

Аз обичам слънце, море, топлина, светлина, ейййй пак се замечтах значи  Crazy Crazy Crazy

# 673
  • София близо до Витоша
Esmee, не е гадно, но аз предпочитам да гледам цялостната картина не така на парче. Все едно да покажеш снимка на ухото си и да питаш дали си хубава  Blush То за всеки е относително, но все пак липсва цялостната идея  Peace

Защо се хванахте за Луната по повод пътуванията  Thinking Мисля, че Марбея посочи какво има в Стрелец, а не точно Луната къде е  Rolling Eyes

Моята Луна е в Лъв в 6 дом  bowuu

Има нещо, което ми пречи да пътешествам - колкото и както искам и не виждам кое, освен опозицията Юпитер-Плутон  Rolling Eyes

Съкровена мечта ми е да отида в Лапландия, обичам Скандинавието, Севера и ледената красота ... онзи ритъм .... хипнотизират ме ..... Не бих отишла на мръсно и спарено/горещо място  Crazy (да не изреждам поименно  Mr. Green )

Моята Луна е в Дева в 5 дом . Обожавам да пътувам, постоянно гледам оферти, хотели, снимки на други държави, набелязвам си в началото на годината няколко дестинации / за сега само в БГ/ и гледам да ги изпълня.

# 674
  • София близо до Витоша
Мале Аленка аз съм точно обратното  Laughing Laughing

Аз изобщо не мога да вирея на студени места, ходила съм в Дания-Копенхаген и изобщо не ми хареса. Наскоро ходих и в Полша, северната част, беше супер студено.

Аз обичам слънце, море, топлина, светлина, ейййй пак се замечтах значи  Crazy Crazy Crazy

Оф и аз, да има слънце,места за разглеждане, как ми се пътува само...Мечта ми е да пътешествам

Общи условия

Активация на акаунт