Астрология - 7 тема

• 36 466
  • 733
  •   1
Отговори
# 705
Аленка, какво Слънце в Дева? То не е ли в Скорпион при мен? И не знам как упровител на 7ми дом е Марс? Марс не е ли в трети?
За мен ли ги пишеш тези неща?
Хлад от партньорите си не съм усетила да изисквам. Сигурност - да, ама като всички, където и да им е Сатурнът. Ако не искам сигурност от партньора си, то какво да му искам...
В детството съм възпитавана. Просто възпитавана. Строги родители - да. Но в моето дество всички бяха строги -  и родители, и учители, и кварталния, и директорите. Комунистическо детство - четене на книги, респект към по-възрастните, респект към по-висшите, страх от милиция... Военни и изявени спортисти в семейството ми няма. Само спортисти-любители или тв зрители.
Много по-напред от 6:11  не може да съм раждана. Напротив - запомненият час е 6 сутринта. Досегашните ми кати са чертани с час 6:00.
А може ли пълните данни?

# 706
Часът не е правилен, да. На 16.04.1985г. съм родена, в 16:52, гр. Харманли. Часът ми е изчисляван по ректификация и съм си играла в сайта с близки часове, последно е запаметило 16:00 и затова така се е получило. Извинявам се  Peace

# 707
Момичета, да се включа с една-две питанки  Blush Тъй като стана дума за бракове и домове, разглеждам 2 натални карти в момента. Дали ги тълкувам правилно и аз не знам, та затова ще ви помоля за помощ Praynig
По принцип Управител на 7 дом е Венера.
- В първата карта Венера е в 11 дом/ Близнаци, а в 7 дом/ Риби се е настанил Марс. Crazy
- Във втората карта Венера е в 9 дом/ Скорпион, а в 7 дом/ Дева няма планети Confused
Вие как тълкувате тези 2 разположения в картите?

# 708
  • София
Добре де моя Юпитер е в 9 дом на трон по дом в Скорпион - нещо не се вписвам  newsm78
Аз за връзки тип брак смятам тези които са били с по-сериозни намерения не просто да живеем заедно и аз съм живяла със всичките си гаджета ама на 20 като съм била не съм мислила за деца и сватби  Rolling Eyes

# 709
Alena , асцендент риби, нептун в 9-ти дом в стрелец, слънце в стрелец и медиум цели в стрелец са показателни, че трябва да работиш или в международна компания или поо някакъв начин чужбина да присъства в работата ти. Луна в 6 дом - имаш нужда да работиш, да развиваш авторитета си. Луна в Лъв дава и амбиция, а и с това слънце в стрелец сигурно обичаш да се развиваш, да четеш, да учиш чужди езици. Simple Smile  Имаш липса на земя в картата - може би не си особено практична, но за сметка на това наличието на огън е зашеметяващо  Heart Eyes Blush Hug Северен лунен възел ти е в скорпион в 8 дом в съвпад с венера. Там където има скорпион има и драми, предателства - в твоя случай от 8 дом - от хора с власт, от любовници. Трябва да развиваш и всичко, което е по венера - взаимоотношенията с хората, естетика, красота. Дори ми се струва, че имаш и творчески талант. Между другото по СЛВ е и кармата в настоящия живот и понеже при теб е в скорпион в осми дом, трябва да се научиш да ползваш повече ресурсите на другите хора (финансови) и да се оставяш повече да зависиш от тях. ЮЛВ съответно ти е във втори дом в телец, което е показателно, че в минал живот си разчитала на себе си и своите пари, затова вероятно сега ти е трудно да разчиташ на чужди финансови средства. Слънцето ти е в опозиция с марс, явно си със строг баща, за сметка на това, майка ти е жена с която се гордееш - луна в лъв, слънце в 10 дом, при това в стрелец. Управител на асцендента ти е нептун в 9 дом, а втори управител ти е марс в 3 дом - имаш хубава карта за чужбина. Имаш интерсептиран знак в седми дом, което е показателно за брак след 29годишна възраст, ако ли не - 2 брака. Между другото не само венера в скорпион в осми дом дава това желание да си единствената за мъжа ти, ами и луна в лъв. По принцип жена с луна в лъв и венера в скорпион е с големи изисквания към мъжете. Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 13:03 от Miss Angel

# 710
marbeq, a в каква връзка относно пътуванията спомена, че Луната ти е в Стрелец - за да посочиш какво има в Стрелец или за да споделиш къде е Луната?

Пътуванията - не кратките, а да кажем пътешествията - свързвам със Стрелец, 9 дом, донякъде и 12 дом  Peace , управителите на тези домове и Юпитер, като ест. управител на Стрелец и 9 дом; може би и Нептун следва да се погледне  Peace Но при мен мястото му в 9 дом повече дава - желание,мечтание за пътешествия и не толкова реално изпълнение  Peace (както ги искам  Peace)

3/9 дом -  Меркурий/Стрелец - е, оста на ума,образованието,религията,пътешествията - кратките/далечните .Луната също се свързва с пътуванията. Всеки пътува,особено на къси разстояния, но в зависимост от характера на работата си, или пък за удоволствие, някой пътуват значително повече от други,в тези случай обикновено има  Луна или  Меркурий в 3дом  и променливите знаци Близнаци/Дева/Стрелец,Риби или техните владетели там.

Аналогично е и за 9 дом - Луна или Меркурий в 9 дом или върха на 9 дом в променлив знак  - лицето често ще пътува в чужбина.

Ти пишеш, че Нептун ти е разположен там - това носи тенденция за пътувания през вода.

# 711
Esmee, имаш типична карта на лечител, човек който може да помага на другите хора - нептун във втори дом( дома на талантите) и  планети в 12 дом. Освен това имаш силен марс - съвпад с ИЦ и в козирог - по марс е хирургията. Добре би било да живееш в чужбина с този стелиум в 2 дом. Луна в 8 дом - ще имаш нужда или поне ще ти се иска да разчиташ на други хора. Слънцето ти е в опозиция със Сатурн - сигурно си много отговорна и дисциплинирана. Северен Лунен Възел ти е в 5 дом - трябва да раждаш деца и да се грижиш за тях. Hug Ще имаш трудна финансова година - сатурн минава през втория ти дом, освен това транзитен уран е в 6 и транзитен северен лунен възел в 10 - може да си смениш работата или да имаш промени на работното място. От септември 2016 до спетрмври 2017 ще имаш много силна година - юпитер ще е във везни и ще мина през венера и юпитер в твоята карта - имаш шанс да срещнеш голямата си любов.

# 712
  • SF
Ти си страхотна!!! Какво да кажа...
Надявам се да съм в подходящ период за смяна на работата, защото ми е важно. Надявам се да съм в хубав период за пътувания. Деца няма да раждам скоро, но обожавам да се грижа за чужди и го правя, все едно че съм им родител. Дори по-старателно и отговорно. И ми доставя огромно удоволствие.
Винаги съм съжалявала, че не завърших медицина. Гледам лекарите с лека завист за професията им. Най-добре и щастливо се чувствам, когато съм в чужбина. Усещам, че там ми е мястото, че това, че съм тук и някаква грешка в програмата.
Винаги съм искала да разчитам на чужди хора така, както те разчитат на мене за всичко и по всяко време, но така стана, че разчитам единствено и само на себе си. Колкото пъти оставих друг да свърши нещо за мен, толкова пъти съжалих... Вече знам, че много хора разчитат на мен, защото съм много отговорна, а и защото правя нещата по-добре от тях. Ако ги мързи, знаят към кого да се обърнат.

Тази година ми е трудна, да. Миналата беше по-трудна, а по-миналата - трагична. За тези неща обвинявах Сатурн, който се беше наместил в Скорпион. До 19 септември ще го изтърпя.
Тоест.... много неща са така, както ги написа. За други - не знаем още...

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 13:15 от Esmee

# 713
Ти си страхотна!!! Какво да кажа...
Надявам се да съм в подходящ период за смяна на работата, защото ми е важно. Надявам се да съм в хубав период за пътувания. Деца няма да раждам скоро, но обожавам да се грижа за чужди и го правя, все едно че съм им родител. Дори по-старателно и отговорно. И ми доставя огромно удоволствие.
Винаги съм съжалявала, че не завърших медицина. Гледам лекарите с лека завист за професията им. Най-добре и щастливо се чувствам, когато съм в чужбина. Усещам, че там ми е мястото, че това, че съм тук и някаква грешка в програмата.
Винаги съм искала да разчитам на чужди хора така, както те разчитат на мене за всичко и по всяко време, но така стана, че разчитам единствено и само на себе си. Колкото пъти оставих друг да свърши нещо за мен, толкова пъти съжалих... Вече знам, че много хора разчитат на мен, защото съм много отговорна, а и защото правя нещата по-добре от тях. Ако ги мързи, знаят към кого да се обърнат.

Тази година ми е трудна, да. Миналата беше по-трудна, а по-миналата - трагична. За тези неща обвинявах Сатурн, който се беше наместил в Скорпион. До 19 септември ще го изтърпя.
Тоест.... много неща са така, както ги написа. За други - не знаем още...
Още не е късно да учиш медицина. Показателите са ти много силни за лекар, освен това си и зодия скорпион - подходящо е да си лекар по много показатели.  Peace

# 714
Добре де моя Юпитер е в 9 дом на трон по дом в Скорпион - нещо не се вписвам  newsm78
Аз за връзки тип брак смятам тези които са били с по-сериозни намерения не просто да живеем заедно и аз съм живяла със всичките си гаджета ама на 20 като съм била не съм мислила за деца и сватби  Rolling Eyes

Lailah,  аз обаче съм мислила с всеки един с който съм живяла, то това е била и идеята на съжителството, но с първия бяхме много малки и се разделих с него заради втория появил се, с него пък не се получиха нещата, с третия също, с четвъртия също, макар че той ми предложи брак, но аз казах че ще си помисля (мислих 2 години) и така и до днес - пак нищо. Аз някакси от много малка съм съзряла за тази отговорност чисто психически и финансово също, но на практика не мога да срещна човекът, който да ми отговаря на изискванията или ако го срещна то той не е готов и се почва ама сегааа, ама послеее и на мен вземе че ми писне, защото смятам, че е под достойнството ми да моля мъж за дете. И в момента пак е същата и скоро май пак ще ми писне.  ooooh!

# 715
  • в 1001-та нощ
Esmee  Hug напълно си права  Crazy Така става, като се припира сама, без никой да ме бута  Crazy

Точно Сатурн в 7 дом - те прави стабилната и отговорна в партньорствата, практична, а също и по-хладна, сдържана  Peace

12 дом, както коментирах вчера е мястото на емиграцията, а при теб е пълен и щедър - там е и управителя на асцендента ти Венера, т.е. чисто физически би ти било добре, също и щедрия Юпитер, комуникатора Меркурий и Уран  Peace

Да си дойдем на думата за Уран в 12 дом - нали от там тръгнахме  Blush - ето благодарение на него - може внезапно - от днес за утре да се реализираш в чужбина  Peace

Miss Angel  Hug много точно, всичко е право в десятката  Peace

# 716
  • SF
Дано!!!!
Въпреки че останалите планети и аспектите им не показват ли, че обичам да планирам, да изпипвам???

# 717
  • в 1001-та нощ
Alena , асцендент риби, нептун в 9-ти дом в стрелец, слънце в стрелец и медиум цели в стрелец са показателни, че трябва да работиш или в международна компания или поо някакъв начин чужбина да присъства в работата ти. Луна в 6 дом - имаш нужда да работиш, да развиваш авторитета си. Луна в Лъв дава и амбиция, а и с това слънце в стрелец сигурно обичаш да се развиваш, да четеш, да учиш чужди езици. Simple Smile  Имаш липса на земя в картата - може би не си особено практична, но за сметка на това наличието на огън е зашеметяващо  Heart Eyes Blush Hug Северен лунен възел ти е в скорпион в 8 дом в съвпад с венера. Там където има скорпион има и драми, предателства - в твоя случай от 8 дом - от хора с власт, от любовници. Трябва да развиваш и всичко, което е по венера - взаимоотношенията с хората, естетика, красота. Дори ми се струва, че имаш и творчески талант. Между другото по СЛВ е и кармата в настоящия живот и понеже при теб е в скорпион в осми дом, трябва да се научиш да ползваш повече ресурсите на другите хора (финансови) и да се оставяш повече да зависиш от тях. ЮЛВ съответно ти е във втори дом в телец, което е показателно, че в минал живот си разчитала на себе си и своите пари, затова вероятно сега ти е трудно да разчиташ на чужди финансови средства. Слънцето ти е в опозиция с марс, явно си със строг баща, за сметка на това, майка ти е жена с която се гордееш - луна в лъв, слънце в 10 дом, при това в стрелец. Управител на асцендента ти е нептун в 9 дом, а втори управител ти е марс в 3 дом - имаш хубава карта за чужбина. Имаш интерсептиран знак в седми дом, което е показателно за брак след 29годишна възраст, ако ли не - 2 брака. Между другото не само венера в скорпион в осми дом дава това желание да си единствената за мъжа ти, ами и луна в лъв. По принцип жена с луна в лъв и венера в скорпион е с големи изисквания към мъжете. Peace

Съвършено вярно - цял живот се налага финансово да завися от някого, за да съм независима започнах да работя след седми клас и не съм спирала, но така и до сега - нямам никакви спестени пари, ама никакви  Crazy и никога  Crossing Arms

В последните 15 години почти постоянно оперирам със заеми, които чинно изплащам и тегля нови, за да финансирам, каквото съм си наумила  Crazy

Няма да забравя един период, в който виждах, че ми остават около 400 лв от дохода - пак кандидатствах за кредит при много изгодни условия по една евр. програма и направих саниране на жилището....

Тъкмо изплатих всичко - жилище, кола, овърдрафт, кр. карти.... и цъфна този здравословен проблем, който решавам сега и ще ми струва около 40 000 лв - и пак заеми, аман  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms мразя да завися от някого, особено от мъж  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Но явно ми е поредния урок и няма да ми се даде, докато не се науча  Peace А, като се науча - ще започна и да получавам  Peace

Хайде, няма да коментирам и другите неща, че ще се очаршафя съвсем Simple Smile

# 718
  • Sofia
Интимните партньорства от типа съжителство, особено когато има и родени деца от този съюз, се гледат в 7 дом. Като браковете с подпис. Няма разлика за астрологията  Peace

Любовните връзки от типа срещи отвреме-навреме и после кой откъде е се гледат в 5 дом.  Peace

Аз пък знам, че 7 дом отговаря изобщо за брака, независимо кой е по ред  Rolling Eyes

# 719

Съвършено вярно - цял живот се налага финансово да завися от някого, за да съм независима започнах да работя след седми клас и не съм спирала, но така и до сега - нямам никакви спестени пари, ама никакви  Crazy и никога  Crossing Arms

В последните 15 години почти постоянно оперирам със заеми, които чинно изплащам и тегля нови, за да финансирам, каквото съм си наумила  Crazy

Няма да забравя един период, в който виждах, че ми остават около 400 лв от дохода - пак кандидатствах за кредит при много изгодни условия по една евр. програма и направих саниране на жилището....

Тъкмо изплатих всичко - жилище, кола, овърдрафт, кр. карти.... и цъфна този здравословен проблем, който решавам сега и ще ми струва около 40 000 лв - и пак заеми, аман  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms мразя да завися от някого, особено от мъж  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Но явно ми е поредния урок и няма да ми се даде, докато не се науча  Peace А, като се науча - ще започна и да получавам  Peace

Хайде, няма да коментирам и другите неща, че ще се очаршафя съвсем Simple Smile
Ужас, как 40 000лв за здравословен проблем Praynig Shocked

Общи условия

Активация на акаунт