СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 766
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
И ние сме входирани.
Всичко ми приеха - и разпечатката с кодовете, и цветни копия, нямаше проблем.
Казаха да чакаме резултати след 22-ри, но аз си мисля, че по-рано от 25-ти няма да излязат.

# 511
  • Варна
В МГ Варна децата, които сега завършват там седми клас, остават в отделна паралелка. Поправете ме ако греша...
Не. Децата си кандидатстват на общо основание и за различни профили. Няма как да са отделна паралелка.

# 512
И ние подадохме. Сега остава само да чакаме Simple Smile Искам да похваля учителите в 88 СОУ. Много стройна организация са направили и изключително бързо действат. Приемат всякакви заявления. Дори се учудиха на въпроса ми дали ще приемат заявление с кодове. Оказа се, че има издадена инструкция тази година да се приемат и попълнени предварително заявления, независимо дали са написани на ръка или напечатани. Какви са тези свободни съчинения да карат да се преписват заявленията, ако си написал сам кодовете  #2gunfire Аз дори бях допуснала грешка в един от профилите - бях добавила нещо, което го няма, накараха ме да го задраскам, да напиша отстрани, че поправката е моя и да се подпиша. Държаха се много любезно, не са агитирали за тяхното или за друго училище. Вдъхнаха ни дори надежда, че може и да влезем в едно от малко вероятните за нас желания Simple Smile  
Пожелавам на всички да се отдадат на почивка, заслужихме си я   grinning039 , а на 25-ти всички да полеем успешното  класиране.  

# 513
  • ГОре на черешата...
А при нас агитацията прекрачи границата и премина в телефонен тормоз Sick...

# 514
  • София

Еееееее, това наистина минава границата. Чак по телефон да ви агитират да оставате в училището.

# 515
  • Sofia

Еееееее, това наистина минава границата. Чак по телефон да ви агитират да оставате в училището.

Явно зорът за попълване на места е голям - но нали знаете, парите вървят с детето..

# 516
  • ГОре на черешата...
Да....
Скрит текст:
даже ми съобщиха, че ни чакат в училището-гнездо, да ни дадат характеристиките ooooh!...дали пък да не отскочим до Търново да подадем там Twisted Evil. Знаете ли кое ме е яд, знам, че такава е системата, знам, че са принудени от ръководството, но защо за бога на мен, точно на мен, която съм от същата страна, защо на детето ми, което иначе е/беше "лицето на училището"? И май ще трия, защото явно ме четат тук Outta Joint...

# 517
 mari_eta, защо го търпиш? Дано поне са звънели на теб а не на детето за да го притесняват.

Последна редакция: ср, 17 юни 2015, 12:42 от охлювчетоо

# 518
  • ГОре на черешата...
Да, на мен. На него беше до вчера Confused...Мисля да сложа тъмните очила и да мина като бърз влак край тях...

# 519
Повсеместно е. А на теб разчитат че като колежка, ще ти е неудобно да им откажеш.

# 520
  • ГОре на черешата...
Е да, ама аз на първо място съм майка, на моите две единствени деца, и като толкова ме уважават да ме бяха назначили при тях на работа, когато години подред ходих да питам...

# 521
  • Sofia, Bulgaria
Само да попитам - нали 91 НЕГ се изписва само на 1 ред и понеже моя позната пък не искат руски език, ние и двете ще ги пишем - тогава може ли да изпишат само ЧЕ - НЕ; АЕ или не може. А това с единия ред го питам, за да съм сигурна, защото ходих да видя в едно от гнездата образец и една от приемащите ми показа и на едно детенце, но то 7 пъти на отделни редове беше изписало 91 НЕГ и много се учудих. Питах я, тя каза нека да погледнем как е дадено - ооо, да на 1 ред трябва. Да, ама защо са го приели тогава на това дете така ? Аз също знам, че трябва само на 1 ред, като е и справочника. Така е нали?

# 522
За 91 НЕГ има само един ред и един код...не знам защо са писали 7 реда.

# 523
 Привет!
 Имаше доста хора в 1-во СОУ, но организацията беше много добра. На място редихме желенията, с мъка 16 желания, но имаме резервен вариант. Ако не стане в желаните паралелки и най-вече НПМГ Simple Smile , училището в Божурище е доста прилично и не отстъпва на тези които бихме наредили след тези 16 желания. Успех на всички  в класирането! Hug

# 524
  • Пловдив
За Пловдив - за тези, които имат слаб 2 на някоя от матурите и не могат да кандидатстват.

СОУ "Св. Патриарх Евтимий" обявява прием за 8 клас, непрофилирана паралелка. /обикновен 8 клас/  Peace

Общи условия

Активация на акаунт