СЕДМИ КЛАС - тема 67

• 46 706
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • На черешата
Аз имам само малко листче с печат на училището гнездо с вх.номер и дата newsm78 Няма подобен текст, нито името на детето е упоменато някъде Rolling Eyes

И аз.  Confused

# 616
Аз имам само малко листче с печат на училището гнездо с вх.номер и дата
Миналата година получихме абсолютно същото при подаване на документите.

# 617
  • Някъде в търсене ............
Нали и утре се подават заявления?

# 618
  • Варна
desi02, и утре може.
На нас, освен малкото листче с номер и дата, ни дадоха и копие от сканираното заявление за класиране.

# 619
  • Варна
desi02, и утре може.
На нас, освен малкото листче с номер и дата, ни дадоха и копие от сканираното заявление за класиране.
и на нас така.

# 620
  • София
И моето го има в албума. Даже и двете. Като дребното този септември ще е първолак.

Някой по-напред беше писал "водолей". А моята е водолей с инат.
Като се заинати (за глупости) само казва "нали знаеш, че не можеш да ме накараш".

# 621
  • На черешата

Някой по-напред беше писал "водолей". А моята е водолей с инат.
Като се заинати (за глупости) само казва "нали знаеш, че не можеш да ме накараш".

Joy Joy Няма оправия да ти кажа. Бившия ми е водолей, 10 години се пробвах да свикна и не можах.

# 622
Тази година дали ще изкарат резултатите малко по-рано?

Имаме само три дни за записване, ако резултатите излязат на 25ти. Събота и неделя се падат 27ми и 28ми и са неработни. На 30ти е последният ден, в който да можем да се запишем или да кандидатстваме за второ класиране. При това положение може да се чака в училищата.

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 17:00 от Eva_5

# 623
На нас класната ни каза да чакаме от понеделник, каза на 22.06. Колко е вярно не знам, такава информация имала.  Дано, но бих се изненадала.

# 624
На нас класната ни каза да чакаме от понеделник, каза на 22.06. Колко е вярно не знам, такава информация имала.  Дано, но бих се изненадала.

По-добре би било да ги обявят по-рано. Все пак програма ги изчислява и ще е необходимо само да се препратят към училищата и да се разпечатат. Кога ще ги сканират и вкарват -  не знам. Може би има специални групи, които да работят на 20ти и 21ви. Така предполагам, но не знам как мон е организирало това.

# 625
  • нейде там, където ....
Дори да излязат по-рано - записването е от 26-ти.

# 626
Дори да излязат по-рано - записването е от 26-ти.

Да, така е.  Simple Smile Няма да имаме много време да се чудим. Аз съм заета в понеделник и вторник, значи трябва да свърша с това на 26ти. ooooh!

# 627
Подаването на заявление за 2 класиране времеемко ли е? Защото и аз съм заета в периода, и ще трябва да отскоча преди работа на 26...

# 628
Подаването на заявление за 2 класиране времеемко ли е? Защото и аз съм заета в периода, и ще трябва да отскоча преди работа на 26...

Не знам. Но, ако детето се е класирало по първо желание трябва да го запишеш, а това е времеемко - до едното училище, после до старото, после пак до новото.

# 629
  • out of space

Много добър въпрос! И трябва ли някакви документи да се носят за подаване на заявление за второ класиране?

Общи условия

Активация на акаунт