Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 514
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Грийн, супер инициатива за през обедната почивка! Изглеждаш супер!
Вчера почивах и не отчитам нищо освен малко шопинг  Wink.
За днес съм планувала тренировка от седмичното кросфит предизвикателство на Румяна и пак някоя балетна или дълъг стреч.
Би, и аз си запазвам споделеното от теб Simple Smile.
Дилянка, да, тренирам с Руми, но да си призная напоследък наблягам на тип балетни и йога. Много добре ми се отразяват. И подкепям мнението, че човек има нужда от време на време да сменя начина си на трениране. Пусти бедра ги мъча вече година. Много се напомпаха последно време.
Добавих и два пъти в седмицата монотонно бягане - 5-7км. Първо малко на майтап, подтичвайки след колелетата на децата, сега вече целенасочено.
В храненето различното е, че вкарах повече В и махнах киселото мляко (ядях по 2 кофички на ден). Сирене продълвавам да си хапвам и то доволно.
Скрит текст:
Вчера за закуска: 2 яйца на очи, домат, и филийка пълнозърнест хляб
преди обяд: малко череши
обяд: купичка боб и огромна салата
с.закуска: отново черешки
вечеря: голяма салата и скумрия на фурна.

# 196
  • София
Грийн, еваля на фирмата ви и благодаря за снимките  Heart Eyes много си готина!
Дана, ако ти е възможно, пусни ми линкче за този цитрат на дозички от 400 мг  Praynig

# 197
  • София
Днес - UFC Fit - Cardio Cross Train и Ultimate Stretch Flex. Разтягането ми дойде идеално за мускулната треска, която имам от вчера.

Свети, честит ти сутиен. Аз пък си взех от Лидл от промоцията миналата седмица. Но нещо много ме изпотява. Някой  от вас взел ли си е - да каже как е?
А пък за количката - щом малкия седи - не виждам да имаш проблем. Моята малка маймунка вече почти не иска да се вози в количката. Ама  аз я натискам, че е по-лесно да се придвижвам.

Eli, не си мисли че всички, които ходят в груповата са много напреднали и супер спортни. Сигурно половината имат същите притеснения като твоите.

greendream, много хубава инициатива.  Peace И да попитам от чисто любопитство, че винаги съм се чудела - после след тренировката работите ли?

# 198
Грийни и аз това се замислех, след такава надъхваща тренировка едва ли ще мога да вляза в настроение за работа, по-скоро ще ми се иска да обиколя още 2-3 стадиона и преплувам 3 басейна  Grinning Браво за инициативата!

Бобче, тъкмо си мислех да те питам нещо на лични извън темата, но виж какво видях в нет-а, според мен като идея е добро, дано и като изпълнение да е. Това се отнася и за всяка от вас момичета, които сте се замисляли да продължите като инструктори, сертификат, който да важи за Европа.http://fitnesslicense.bg/?gclid=CPqLuqfRmMYCFeoJwwod9GYAPw Само да не помислите, че правя реклама, не познавам фирмата, казвам го предварително, да се застраховам  Stop Grinning

Аз със спортния си сутиен не се сработих, имам чувството, че не мога да дишам свободно.

За днес отчитам тази тренировка за дупе от балетната https://www.youtube.com/watch?v=CleZelki_L8, натоварваща си е, добър вариант за малко разнообразие. А водещата е цялата крака  Grinning

# 199
Грийни и аз това се замислих, след такава надъхваща тренировка едва ли ще мога да вляза в настроение за работа, по-скоро ще ми се иска да обиколя още 2-3 стадиона и преплувам 3 басейна  Grinning Браво за инициативата!

Бобче, тъкмо си мислех да те питам нещо на лични извън темата, но виж какво видях в нет-а, според мен като идея е добро, дано и като изпълнение да е. Това се отнася и за всяка от вас момичета, които сте се замисляли да продължите като инструктори, сертификат, който да важи за Европа.http://fitnesslicense.bg/?gclid=CPqLuqfRmMYCFeoJwwod9GYAPw Само да не помислите, че правя реклама, не познавам фирмата, казвам го предварително, да се застраховам  Stop Grinning

Аз със спортния си сутиен не се сработих, имам чувството, че не мога да дишам свободно.

За днес отчитам тази тренировка за дупе от балетната https://www.youtube.com/watch?v=CleZelki_L8, натоварваща си е, добър вариант за малко разнообразие. А водещата е цялата крака  Grinning

# 200
Хмм, Дива, благодаря за линка, който сподели. Тук по бих дала 800лв, отколкото 600лв за 3-дневен курс, който имаше от сайта на бодиконструктор-а  Thinking

# 201
Здравейте

Дива и аз благодаря за линка интересно е. Мери записвай се - да кажеш как е  Mr. Green

Отчитам Pure Strenght 1 първата част - гръб и гърди  Simple Smile

# 202
Благодаря за комплиментите, момичета, ама аз не се виждам много  Hug Иначе като свърши тренировката ни почерпиха със смути с годжи бери  Crazy Обикновено през цялата година имаме йога, но вътре и лятото има пауза. Отделът на човешки ресурси предупреждава с имейл супервайзърите за тренировките и ги моли да съобразяват началото на следобедните срещи с нас  Mr. Green И всяка сряда ни слагат пресни плодове и зеленчуци в общата кухня - да не забравяме да се храним здравословно  Simple Smile Още какво: всяка пролет участват в някаква инциатива да се спортува и да се храним здравословно: канят всяка седмица (5) различни треньори - тай-чи-май-чи, натуропати, хранителни специалисти и тази година имахме масажисти на стол  Sunglasses - малко теория, малко практика ... + редовно 50% намаление по джимове и подобни. Хайде, похвалих ги, трябва сега да ходя и да им работя  Joy Joy

# 203
  • София
Яка фирма Грийн  Peace

Мери, дали ще може да се закачат балетните на първа страница на следващата тема?
Аз също искам да опитам нещичко, но първо да си свърша предизвикателството.

Хоум, ако имаш предвид онези потничета за тренировки, аз си взех. Да изпотяват, и клиновете и те. Обаче и с предишното се изпотявах, а беше памучно. Просто в момента си е жега, няма как да не тече вода. На мен ми е супер удобно  Peace

# 204
Да, Вив, и аз си го мислех, сега ще ги запазя, но към края на тази тема ме подсетете, че от 2 теми насам се чудя какво трябваше да сложа на първа страница  Mr. Green

Грийн
, супер си! Трябва да ни съберат всички да работим в такава фирма  Grinning

Инна, трябва да пусна тото първо  Joy

# 205
Ехее, Грийн, браво!

Грийн[/b], супер си! Трябва да ни съберат всички да работим в такава фирма  Grinning
newsm74
Аз се записвам за директорска позиция  Mr. Green Ще каня само готини масажисти, обещавам  Mr. Green

Непокорна, най-явният симптом за недостиг на магнезий са крампите и усещането за скованост на мускулите.

Свети, давай, с теб сме  Hug . И моето ляво бедро е по-красиво  Mr. Green

# 206
И моето ляво бедро е по-красиво  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy

# 207
Интересно, и моето ляво също Simple Smile с цели 2 см.

Грийн, много ще сме желаещите за твоята фирма, ще трябва да ни направите кастинг Grinning

Би  Hug благодаря за подкрепата и подбутването. Отчитам веднага около час подготвителната първа тренировка от PIYO + 5.5км бързо ходене.
Веднага ми се изправи гръбчето, но ще ми отнеме време да разуча упражненията и хореографията.
Дано се справя. Тези, които правите тази програма, загрявате ли или направо си тренирате?

# 208
  • 1st floor
И аз завидях за фирмата!  Laughing

Мускулни крампи нямам, а за скованост не знам... newsm78

Само знам, че сутрин се събуждам като утрепана и не знам къде се намирам. Нямам сили даже да седя на стола...И почвам да се чудя какво ми е...След кафето, душа и закуската горе-долу се наместват нещата. Но сутрин нямам никаква сила.  Confused

ПП: Чувствам се прецакана, че меря само дясно бедро. Може пък от ляво и на мен да ми е по-красиво... Joy

# 209
Момичета, може ли да помоля за съвет или просто за мнение? Родих близнаци през декември 2013, винаги съм била много слаба, но покрай грижите за тях отслабнах още повече. Когато в един момент отново ми замириса на живот се погледнах в огледалото и изглеждах кошмарно слаба. Веднага започнах да ям повече и с много упоритост за 4-5 месеца си възвърнах килограмите от преди бременността (от 49 качих на 53 при ръст 180см...). И в момента тежа толкова, да, гледката все още не е приятна, но поне не изглеждам като анорексичка. След малка пауза започвам втора вълна напъни, докато не стана 57кг. Разбира се тези килограми не ги качих на бюста Simple Smile)) а на краката и дупето и сега, въпреки, че са слаби, са бякак отпуснати. Купих си кростренажор и гирички, но разбрах, че само да ги наместя вкъщи не става. Посъветвайте ме как да тренирам с кростренажор без да ми коства много килограми, а само да стяга. Знам, че е кардио уред, но го купих вече...други съвети за стягане на крака и ръце?

Здравей!
Преди време бях се сблъскала с проблема анорексия и ми се наложи да напълнявам. Тогава ми препоръчаха книгата "Сила за живот" на Харли и Мерилин Даймънд. Получи се едно плавно качване на кг без много стерс за организма. Както се казва много по-лесно е да свалиш кг отколкото да качваш, така че ако искаш можеш да се възползваш има доста добри съвети за хранене там - както за отслабващи, така и за искащи да напълнеят и за хранене при различни болести.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт