Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 73

• 37 485
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
  • here, there, everywhere
Добро утро,

Отчитам само 30 минути от йогата. Останалия час ще направя следобед. Тази нощ пак не спах и не съм в кондиция. Най-вероятно няма да имам сили за бягане днес, но йогата ще довърша.

# 496
  • Лас Вегас
Freya, благодаря, аз и с гира пробвах, ама тупнах по дупе  Simple Smile Ще ги мъча, пък се надявам да успея скоро.

Отчитам се с Таня на Руми, тегава ми беше, но я избутах до край.

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 18:33 от julie___

# 497
И да питам трениращите с Руми, как ги правите тия пистоли? Клякането добре, ама не мога да се изправя и ако трябва живота си да спася. Преди 2 дни ги правих, още имам силна МТ на предно бедро и дупе.
В началото е нормално Simple Smile клякай до това положение, в което можеш да се изправиш. Сложи си стол някъде наблизо или до стена/легло, каквото и да е, на което да се подпреш и да си помогнеш да се изправиш. Но не криви опорния крак. В началото ще си помагаш, няма как Simple Smile После ще става все по-лесно и ще правиш пистоли профилактично  Mr. Green

Както Фрея каза, и на мен ми беше по-лесно да пазя баланс с гира в ръка, ама това след като се научих и да се изправям Simple Smile

Мятам се на йога с Лесли и ден 59. Вчера правих ден 58. Тая Шарийн не мога да й хвана скоростта, движенията...  Rolling Eyes Tired

# 498
Freya, нахутът в гювеч става вълшебен Peace.
Правила съм го постен (следвах стриктно  рецептата за фасул) и стана много вкусен. Тайната е в гювеча и в това, че е приготвен на фурна. А ако прибавиш и месо, ще е още по-вкусно.

Благодаря на Би за нахутената супичка. Ще я пробвам още днес Peace.  
Много ми беше любопитно да прочета и инфото за нахута. Благодаря!
Знаех, че е полезен, но пък чак толкова Grinning.
Накиснах го вече и довечера ще го готвя. Този път ще се опитам да махна и люспите.

Отивам да тренирам пистоли Wink.
Срамота - всички ги могат, а пък аз не Embarassed.
Утре сигурно няма да мога да си движа крачката  Mr. Green.

# 499
Freya, нахутът в гювеч става вълшебен Peace.

Отивам да тренирам пистоли Wink.
Срамота - всички ги могат, а пък аз не Embarassed.
Утре сигурно няма да мога да си движа крачката  Mr. Green.

Ооо, не си единствената. Клякам и после на гъз  Laughing
Коремът също ми е много слаба част. Това повдигане на ръцете и краката - абсурд. Чак си се дразня на мен си как може да съм толкоз "счупена" в кръста

# 500
Коремът също ми е много слаба част. Това повдигане на ръцете и краката - абсурд. Чак си се дразня на мен си как може да съм толкоз "счупена" в кръста

Започни да товариш корема с нещо по-лесно и по-приятно.
На мен любимото ми за корем е пуловър. И тъй като много го обичам, за да не ми е толкова лесно, допълнително го усложнявам с коремна преса. Става супер! Препоръчвам  Peace Ще заякнеш неусетно Wink!

# 501
Най-лесни са пистолите с ТРХ въжета - https://www.youtube.com/watch?v=IZySrD4NYk4
Дори и да нямате ТРХ, може да пробвате с колан или някаква кърпа за някакъв пилон или подобно  Laughing може и на бравата на вратата. После ще ви е по-лесно Simple Smile

# 502
Пак да питам-защо не виждам фейсбук групата? Thinking

# 503
С ТРХ е най-лесно, по-лесно е да се следи техниката и вероятността от травми се минимализира  Wink
Дилянка, и на мен ми стана интересно за стайлинга. Ако искаш, сподели повече  Hug
Днес май ще мина без тренировка Confused Надявам се поне с храната да съм добре Praynig

# 504
  • au bout du monde
Приключих с това за днес: https://www.youtube.com/watch?v=E1LOfEDD528 и https://www.youtube.com/watch?v=kCWmpm5nyCo&feature=iv&s … annotation_674955

Кантарът много ме радва Heart Eyes Laughing имам да свалям още 5 кг

# 505
Добър ден!

Днес правих Кардиото. Прекъснаха ме обаче куриери, да ми донесат пратка.  Grinning Не съм почвала от начало, а само довърших тренировката. Не ми беше много комфортно така, ама.. Sad Не обичам да ме прекъсват, даже преди да тренирам се чувам с когото знам, че може да ме потърси, за да не ми пречи после.  Mr. Green

Пистоли и аз не мога, трябва да се пробвам по-късно. Задължително с нещо за опора отстрани, да не се контузя.  Grinning

Лек ден и тренировки!  Hug

# 506
  • София
Аз разбрах, че мога да правя пистоли случайно, миналата година, когато правих 90 ДП и стигнах до тренировката с пистолите. БЯх сигурна, че няма да успея, защото в миналото съм опитвала и дори не можех да клекна, но се изненадах че ги мога, при това идеално. Обяснявам си го с това, че с времето цялото тяло се е развило откъм мускулатура и това прави пистолите възможни, там участва цялото тяло.

Днес по план имам 90 минутната, но мисля да направя това, което Свети е правила (йогилатеса), малко да релаксирам мускулите преди убивацията  Mr. Green
И като Фрей, ще се отдам на мноооого чистене  Heart Eyes

# 507
Отчитам днешната изометрична на Руми, ама твърде лекичка ми дойде и направих малко упражнения за дупе.
Вчерашната do-do много ми хареса.

Yoya и аз преди питах за ФБ групата, ама там явно вече няма прием   Grinning

Любче, много е правилно това, че все гоним цели и сме недоволни от текущото си състояние. Аз пък много си се харесвам вече, радвам се много на напредъка си. И знам, че има още доста какво да се желае, но имам търпение и воля  Peace
В тази връзка, после като седна на компа, ще пусна и аз актуална снимчица  Peace

Искам да ви споделя моите наблюдения...явно наистина човек трябва да слуша тялото си. Спрях да броя калории и да ограничавам плодовете. Като имам представа вече кое колко е, вероятно калориите ми от основните хранения не падат под 1700, като не смятам плодовете и зеленчуците. А, няма ден в който да не съм изяла едно кило череши+или 2-3нектарини или някакъв друг плод.
И не знам дали от това увеличаване на храната, или от кросфит тренировките на Руми, които за мен бяха тежички, но най-сетне имам раздвижване в килограмите надолу, а ефекта от тренировките е по-видим  Thinking Предполагам, че в съчетание с двете неща метаболизма ми се е пораздвижил. Най-голямото ми постижение е, че вече не си поставям психически бариери. Не мисля само за храна, не мисля какво ми е "забранено"-няма такива неща, ако ми се дояде, ще си хапна. Но откакто си хапвам повече плодове, изобщо не ми се дояждат сладкиши Rolling Eyes
Докато си ограничавах порциите, още не съм приключила с обяда и вече нямах търпение за вечерята, че пак да ям  Joy

# 508
Здравейте,

Вчера не успях да тренирам, но пък днес да, докато се чудех какво да направя за крака започнах с това на Кристи https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM и тук-там където се наблягаше на корем примерно допълвах с някое друго упражнения за крака.

Мерида, аз нямам проблем с фейс-групата.

# 509
Здравейте,

Вчера не успях да тренирам, но пък днес да, докато се чудех какво да направя за крака започнах с това на Кристи https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM и тук-там където се наблягаше на корем примерно допълвах с някое друго упражнения за крака.

Мерида, аз нямам проблем с фейс-групата.
Проблем имам само аз. Няма ме в групата. И понеже аз не съм се изключила сама, ми е интересно какво е станало. Peace

Общи условия

Активация на акаунт