KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 61

• 26 417
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

Косенце,  Hug ошашави ме, джанъм.   Фотката на МаниКенчо нова ли е или е от архива  #Crazy ми той съвсем се подмлади така.

# 601
Новото видео на катето  Hug  bouquet

Страхотна песен, хубаво видео  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И на Джулито клипчето е прекрасно   bouquet  обаче Катето е избрала " наш'та песньовка  thumbsup  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 602

Косенце,  Hug ошашави ме, джанъм.   Фотката на МаниКенчо нова ли е или е от архива  #Crazy ми той съвсем се подмлади така.

От снощния купон е  рожбо  Heart Eyes обаче още не са изрязали тъмния субект в дясно на Кен Joy

# 603
Е хади дай му 41 години, ако можеш... гюзел  Hug Heart Eyes

# 604

Кенан сниман тайно във фитнеса на  SwissOtel днес

...Боже, съвсем ще се стопи този човек  Wink Laughing Heart Eyes

# 605
  • София
А кога започва този новия сериал с Бурак?
Голяма скука ще е сега,като няма какво да се гледа
Благодаря за уникално красивите клипчета,които сте подредили и за всички преводи.

# 606

Кенан сниман тайно във фитнеса на  SwissOtel днес

...Боже, съвсем ще се стопи този човек  Wink Laughing Heart Eyes

Аха... ако следващия папарак е толкова смел като този, гаранте снимката на патрона ще е от някой ресторант.  Mr. Green Laughing Laughing

# 607

Каква хубава къщурка са им сложили в този колаж  Laughing Heart Eyes Heart Eyes

..... гаранте снимката на патрона ще е от някой ресторант.  Mr. Green Laughing Laughing

до 2-3 ч. по- късно  Joy... и то  не вегетариански ресторант  hahaha

# 608
Здравейте, Hug Hug
Чок гюзелен Кенанчик  Heart Eyes,
а Бергюша не можа ли да се снима е така и с него  Grinning,
тя поне може да прави селфита.  Joy

# 609
  • Варна
Здрасти! Батю без мустаци ми е странен; както вече казах, аз мустакат го харесах. Пардон, Кенан! Бурак Йозчивит и аз съм навита да го гледам; май ще станем Кара-тема.
Снощи легнах с усмивка и се събудих с едно такова влюбено и романтично настроение днес.
Обаче едни такива мисли ме напъплиха днес по адрес на нашите "любими" сценаристки.
Нали изкуството е отражение на живота? И какво излиза според нашето дизи? За да си щастлив, трябва да се скриеш вдън гори тилилейски, че да не те намерят злите сили.
В началото на филма Фериде беше млада съдийка, изградила кариера сама, без протекции, с голям авторитет и бъдеще. В края - домакиня, чакаща мъжа й да се върне от затвора. Какъв й е напредъкът? Омъжи се за любовта на живота си има дете. (И умее да го приспива с една дума, Джиджи, не като нас. smile3533)
В началото на филма Махир беше човек с авторитет в махалата, свестен и всеотдаен. В края - излиза от затвора за втори път, с убийство в миналото си и мафиотски статут. Какъв му е напредъкът? Отърва се от онази лигла Айтен, ожени се за любовта на живота си и има дете.
В нашия филм любовта не победи - тя се евакуира, за да оцелее. Хареса ми пасторалния финал, но не и внушението зад него.
Май дълго стана, извинете!
Божке, как ги мразех тези анализи в училище, а сега доброволно ги пиша.  smile3516

# 610

Божке, как ги мразех тези анализи в училище, а сега доброволно ги пиша.  smile3516

Joy Joy Joy Joy
Давай, давай чудесно се справяш  Peace
Искаш да кажеш, че наблюдаваш регрес в главните герои  Wink Може и така да е, но като се има предвид, че минаха през ада и оцеляха, пък и Денизчето е живо и здраво ...все ще му намерят колая. Умни са, млади са, живота е пред тях....Той и МС беше високопоставен, и Тургут ,Аднан и редкобритонестия бяха изучени...ама нерде са сега?!

# 611
# 612
Еми, сестро Великова,  Hug ще използвам една от "любимите" думички на Варничка  - кадер  Laughing Laughing Laughing не случили децата на майка.  Mr. Green

Не се извинявай  Hug добре си се справяла в училище.

И какъв е извода... зависимост от гледната точка бих казала и от ъгъла, който би желал всеки да го погледне. Ако се гледа с идеята на филма... справедливостта рано или късно ще възтържествува.  Peace

Косева,  Hug Heart Eyes да сме и ние актуални викам аз  Laughing Laughing Laughing

# 613
Мале Кенан стана като на 17  Heart Eyes супер много се подмлади без мустаци.. зех да се влюбвам отново.. не че някога съм го разлюбвала де  Joy Mr. Green

# 614

Кенан аби колко ще навърши след 2 дни?  newsm78 31?  newsm78  Wink Grinning Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт