KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - СЕРИАЛЪТ И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 61

• 26 405
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Вичомиджим, Джиджи отсъства, но аз съм ѝ PR-ката Косева и гарантирам, че мисли същото  hahaha Joy Joy Joy Joy

Обърках се вече кое е слагано, ако нещо се повтаря ме извинетИ   love001

# 76
Давай,Косеее,колкото повече,толкова повече! hahaha

# 77
Хора, стига сте се извинявали! Слагайте каквото искате, споделяйте както искате!
Може ли всичко да се помни, особено при такова изобилие от снимки днес.
Нали всичко е свързано с нашите хулигани!
Днес една и съща снимка беше сложена няколко пъти, нея я запомних, защото батю и кака са чок гюзелни,
ама на мен ми е кеф да ги гледам...Прекрасници са!
Ей, не пуснаха една снимка от финала, ама да е нещо за душата, което значи махферска фотка! Heart Eyes Hug

Ако дадат малко атеш утре вечер няма да откажа, дори барутът да липсва... Joy Joy Joy

Скрит текст:
Поклон и от мен!

# 78
Берг е готова за сватбата.

# 79
Ще ходи ли? Grinning Hug

# 80
# 81
Берг е готова за сватбата.

кой се жени днес?  Laughing Кенан там ли ще е?  Mr. Green Rolling Eyes

# 82
Кенан нерде? Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
# 84

Елмира пак се е разписала във ФБ

Няма да превеждам новата сцена, която е пуснала, където Махирко се опитва упорито да вкара Фера в леглотото, за да има изненади за утре.

Елмира пише, че гълъбетата се опитват цели три-четири пъти да стигнат до атеш и барут, но все някой влизал в стаята им. Първия път бай Назиф.  Joy

Втория път били по пижами и страстно се целували, но "маниак Дениз гелиор"  rotfImbo rotfImbo

Имало много сцени с тримата. Заспивали заедно. Денизчо си слагал ръчичките върху техните .

# 85

Втория път били по пижами и страстно се целували, но "маниак Дениз гелиор"  rotfImbo rotfImbo

Joy
Ах, този Дениз! Толкова ревахме за него, пък сега ще развали хубавата работа  Wink Laughing Heart Eyes

Дали това зад "Ердал аби" е новото еве на семейство Кара  newsm78...гледам, и някоя от жените е паркирала под прозореца, дано не е Фериде'анъм  hahaha Joy Joy

# 86

Може ли пък в такава съборетина да живеят.

Толкова народ са. Че и още чоджучетата се очакват.  Grinning

# 87

Толкова народ са. Че и още чоджучетата се очакват.  Grinning

Joy
Както казва Селфи , къщите и колите в това дизи са пред разпадане  ooooh!  hahaha
Но пък като знаем майсторските способности на Махир, за нула време ще я превърне в палат, като лимон евето  Wink

# 88

Толкова народ са. Че и още чоджучетата се очакват.  Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Няма смисъл от друга. Тях на къщи не им върви, като почнеш от розовата, лимон евето, на Кара айлето, после онази дървената, сега и последната. ..Трябва да са винаги готови за изнасяне, модерна къща не им трябва... Joy Joy Joy Joy Joy

Важен е атешът, значи правилно съм се настроила още днес...До барут няма да се стигне... Joy Joy Joy Joy Joy

# 89
Барута ще гръмне със сигурност, а за другото не се знае  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт