Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 151
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Sunshine state
При нас пък още вчера на обяд имаше купчина вестници на стълбите във входа. Явно жалбите ми са дали ефект. Party

# 497
Покрай щастието ми, че в четвъртък си взех от Информация отписания вече от мен вестник  Grinning Съм забравила, че пак предстои поредната драма относно това кой ще получи и кой не от вестника... Mr. Green Засега нямаме. Laughing Но да видим довечера баща ми може и да ме изненада.... hahaha
Да попитам на Пещерско шосе има ли останали от моливниците/несесери (с цилиндричната форма) и от кутиите за храна? newsm78
Ох, по-голяма драма е гледането на брошурата на К. онлайн! #Cussing out Забива ми, препраща ме към други страници, не мога да увелича картинките, за да видя какво точно е намалено и всичко това супер бавно.... Crossing Arms

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 18:17 от dolce miele

# 498
  • Русе
От новата брошура само храна за котки харесах Laughing

# 499
И аз нищо не харесах. Ама нещичко та съм доволна.

# 500
Моя приятелка е много доволна от пилата на Шол, с диамантите.....Тя си е била купила за 65лв., а сега е на 47лв. на промоция в К. - само това ми хареса от новата брошура......

# 501
Само възглавниците и сапун Дав си харесах  Peace

Ще чакам отзиви за възглавниците  Heart Eyes

# 502
Същата пила в Алиекспрес е 10 долара. Моля ви не се лъжете на огромното намаление тук.

# 503
  • Sunshine state
Не са едни и същи пилите- оригиналната на Scholl Velvet SMOOTH,а имитацията и по-евтината е наречена Scholl Velvet SOFT. Втората няма нищо общо с диамантеното покритие на първата и я продават във всякакви сайтове за китайски джаджи и сайтовете за колективно пазаруване заблуждавайки хората.
Ето го ментето от Алито:

Ето го и оригиналът:

Има разлика- ментето работи много по-бавно от истинската и е в пъти по- трудоемко да се отстрани калвото и да било.
В този смисъл намалението за оригиналната е добро.  Peace

Последна редакция: нд, 09 авг 2015, 22:16 от Pupitka

# 504
Същата пила в Алиекспрес е 10 долара. Моля ви не се лъжете на огромното намаление тук.

А из фейса за 36лв. ми попадна днес от някакъв сайт. Не знам какъв и е произхода.
Нищо не харесах и аз, освен сапуните Дав.

# 505
 offtopic
Скрит текст:
Има всички варианти на пилата. За качество незнам, че още се каня да поръчвам.

# 506
За пилата да кажа, че в Алиекспрес се продават и от двата вида, поне когато аз ги гледах преди време.... Mr. Green Като, разбира се, произходът и на двата вида е неясен и не е сигурно, че ако си поръчал Велвет Смуут това което ще ти пристигне няма да се казва Велвет Софт.... Laughing Мисля, че и в емаг се продават и двата варианта и затова предполагах, че Велвет Софт е просто по-старата версия на пилата (разлика в цените почти нямаше). newsm78
След кански мъки с брошурата и това неудобно сканиране на по 4 страници Close харесах пак основно плодове и зеленчуци... hahaha , маслото, млякото Родопея, сапун си имаме от предна промоция.... Laughing И кремът за крака евентуално.....

# 507
В Алиекспрес продават по старата версия. До сега не съм попадала на мнение, че е менте.  Все пак нямам още наблюдение лично над тях. Приятелки си накупиха доста и въпреки че не е станало на въпрос, не са се оплакали.

# 508
Скрит текст:
Ето от това на мен ми изглежда, че в Алиекспрес продават от всякакъв вид Mr. Green http://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=AS … et+smooth+diamond
А в емаг в момента пилата на Шол (диамантената) е на 41,99 лв. Peace
Някой купи ли си от ножиците за подправки? Ако може отзиви, че отдавна съм ги харесала, ама изпуснах промо цената... Laughing Да знам заслужават ли си нормалната цена Grinning

# 509
  • Пловдив
Първо имахме вестник  Laughing,второ си харесах сосовете за спагети на КК и техните пикантни картофки...Мисля да ги опитам,че досега само на Л. взимам.

Общи условия

Активация на акаунт