Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 216
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Аз сини сливи ще си взема, и тортили. Време е да опитам сама да си ги правя  Thinking

# 511
  • София
Да споделя, че това нескафе с чашата в комплект от предишните 3 дни е доста гадничко на вкус. Само на мен ли не ми харесва? kaffeetrmker_2  Thinking

# 512
  • Sunshine state
Чисто менте е - главата спира да се върти и издава измъчени звуци. Не е само мое мнението.  Peace

# 513
Още рано-рано днес се сдобих с ак. прахосмукачка за кола на 12V.  Гледах и фритюрника за 25лв ама още ще се почудя  newsm78.

# 514
  • оттам, откъдето започва България
Честито. Би ли дала отзив за прахосмукачката.

# 515
  • София
Фритюрникът не е ли 29 лв.?
Ние имаме същия, купуван от там. Вече трета година работи безотказно и се мие много лесно.

# 516
Фритюрникът не е ли 29 лв.?
Ние имаме същия, купуван от там. Вече трета година работи безотказно и се мие много лесно.

Голям съм блехар  smile3514 - фритюрника е 29,99лв.
Довечера ще изчистя колите с прахосмукачката и ще пиша как е.

Някакви отзиви за прахосмукачката AYCO циклон от 39,99лв?

# 517
Първо: ние нямахме брошура  Mr. Green ; второ: сините сливи опаковани в дървена кутийка за 1,49 лв бяха адски гадни! #2gunfire Отгоре имаха визия, вътре всичките почти бяха с бели точки от плесен по повърхността, а във вътрешността- тъмни... #Cussing out Едва подбрах малко за сок тази сутрин, при това се наложи и да изрязвам с ножа оттук-оттам! Хубавите сини сливи за същата цена бяха някакъв сорт от 2 думи, доста странно звучащ, обаче за съжаление не го помня. Confused
Аз също харесах и сосовете за паста, но не знам дали ще взема от тях...

# 518
Да споделя, че това нескафе с чашата в комплект от предишните 3 дни е доста гадничко на вкус. Само на мен ли не ми харесва? kaffeetrmker_2  Thinking

Нормално да е гадно Wink

Пробвахте ли Давидоф от новата промоция, да не е пак като някоя от предните партиди дето бе прегоряло?

# 519
Олекотените завивки как ви се виждат?

# 520

Нормално да е гадно Wink

Пробвахте ли Давидоф от новата промоция, да не е пак като някоя от предните партиди дето бе прегоряло?

при нас има от старите кутии и взех от тях
от новите няма да рискувам пак, няма да дам 7 лв за нещо с по-лош вкус от Нова Бразилия

морковите са твърди, взех малко за хрупане, ама ще счупят някой зъб

# 521
  • Варна
възглавниците от промоцията стават ли?

# 522
Да попитам-ползвал ли някой прахосмукачката  AYCO циклон от 39,99лв ? Хареса ми за почистване на теракот и паркет-лека е,но в книжката пише че филтъра се сменя на 3 месеца -никой не можа да ми каже от къде да намеря нов и това ме спря да я купя. Ако някой знае къде се продават филтри за тази марка,моля да пише.

# 523
  • София
възглавниците от промоцията стават ли?
Изглеждат доста добре. Мирише добре. В хубава опаковка. Отстрани е обточена със зелен кант.  Вече я имам. Ще я пробвам тази нощ.  
Да споделя, че това нескафе с чашата в комплект от предишните 3 дни е доста гадничко на вкус. Само на мен ли не ми харесва? kaffeetrmker_2  Thinking

Нормално да е гадно Wink
 Не е нормално. Това е любимото ми инстантно кафе, но се наложи да го примесвам с друго, за да го пия. Предишната голяма кутия бе закупена от Лидл и бе много по-добро като вкус.

Последна редакция: пн, 10 авг 2015, 22:09 от amia_a

# 524
Предполагам, че е "нормално нес кафето от промоцията да е гадно", защото от известно време никой не се е похвалил, че е купил Нескафе на промоция от Кауфланд и, че то е хубаво.... Laughing Може би за промоциите пускат някоя "специална" партида. Mr. Green така, че нормално е закупеното например в Лидъл да е с по-добър вкус... Peace Честно казано, само в К. ми се е случвало това нещо по време на промоция даден продукт да е с различен вкус или с по-лошо качество или консистенция.... Crazy
Иначе днес, след две влизания в К., успях да открия цилиндричните несесери и сега дъщеричката се радва на един лилаво-розов. Grinning Взех и от малките кутии за храна, тъмно грозде за 1,79 лв (имаше друг сорт от около 3 лв), ябълки, дръжка за метла (уцелих дебелината, пасна точно Simple Smile ), крема сирене К-цласик, тоалетна хартия, мляко, списание за душата Laughing Даже забърсах един вестник, колкото да разгледам офертите... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт