Кауфланд / Kaufland- тема 13

• 112 190
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Някой има ли от чаршафите на Тед? Цената е дорба, но платът ми се видя малко рехав  Thinking

# 526
  • София
Е не успявам да навия ММ за прахосмукачките за кола и това си е. Немощни били. Моля ви дайте отзиви. Само в колата ли може да се зареждат,  или има и щепсел за контакт? Все си мисля, че и за вкъщи стават да се хване някой боклук в по-недостъпен ъгъл.
p.s относно възглавниците - не им се чудете - добри са Simple Smile

Последна редакция: вт, 11 авг 2015, 08:19 от amia_a

# 527
възглавниците от промоцията стават ли?
Изглеждат доста добре. Мирише добре. В хубава опаковка. Отстрани е обточена със зелен кант.  Вече я имам. Ще я пробвам тази нощ.  

Добро утро, как спа  Heart Eyes
Чакам отзиви  за възглавниците  Wink

# 528
  • Sunshine state
На мен прахосмукачката на Айко ми се вижда слабичка. Нашата е 1200 и смуче, но тази не знам. А и с това сменяне на филтъра хич не ми се вижда рентабилно. Как е прахосмукачката за кола? Сигурно става за някой и друг боклук. Нали някой я беше купил.  Peace

# 529
Някой има ли от чаршафите на Тед? Цената е дорба, но платът ми се видя малко рехав  Thinking
Аз имам от предната им промоция. 2  комплекта си взех и съм много доволна. Сега мисля пак да взема  Peace
Не знам защо ти се е сторило така за плата, доста плътен е даже. Гледах пак снимките и ми се струват същите. Едните ми са лилаво-сините , а другите са бежаво с кафявото

# 530
Е не успявам да навия ММ за прахосмукачките за кола и това си е. Немощни били. Моля ви дайте отзиви. Само в колата ли може да се зареждат,  или има и щепсел за контакт? Все си мисля, че и за вкъщи стават да се хване някой боклук в по-недостъпен ъгъл.
p.s относно възглавниците - не им се чудете - добри са Simple Smile

Не купувайте тази т.н. прахосмукачка  Naughty.  Както вчера писах, рано, рано се строих за въпросната ак.прахосмукачка. Снощи пробвах да изчистя седалките на колата .........и нищо. Бръмчи но трохичките от хлебчето които сложих така си останаха на седалката. Днес ще я върна - никаква работа не върши.

Ако някой е връщал стока която не му върши работа, да пише ще имам ли проблем с връщането?

# 531
  • Sunshine state
С касовата бележка на информация няма никакъв проблем с връщането.  Peace

# 532
С касовата бележка на информация няма никакъв проблем с връщането.  Peace

Pupitka благодаря!
    smile3525

# 533
От промоционалното кафе Давидоф се отказах да взимам. Два пъти взимах на промоция и двата пъти беше прегоряло. За същите пари ще взема доста по-добро.
Покривките за легло не ни харесаха, слиповете също.
Взехме маслини, масло, сирене Олимпус и бисквити.

# 534
От нито едно кафе на промоция не вземам - винаги има нещо сбъркано в партидата.
Кафе Давидоф  нося  от Уакра  и въпреки всичко понякога ми киселее леко.
Прахове или гел за пране също избягвам на промоция /изкл. прави ОМО/

# 535
  • София
Не купувайте тази т.н. прахосмукачка  Naughty.  Както вчера писах, рано, рано се строих за въпросната ак.прахосмукачка. Снощи пробвах да изчистя седалките на колата .........и нищо. Бръмчи но трохичките от хлебчето които сложих така си останаха на седалката. Днес ще я върна - никаква работа не върши.
ММ е имал право.   Благодарско за отзива   bouquet

# 536
  • София
Някой взимал ли е от намалените кисели краставички? Мисля да взема цял стек.

# 537
  • оттам, откъдето започва България
Glamur, благодаря ти за отзива за прахосмукачката.   bouquet

# 538
Освен това мисля, че прахосмукачките за кола могат да се зареждат само в колата.... Peace

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 00:41 от dolce miele

# 539
Точно мислех да ви питам за прахосмукачката,за кола....И прочетох мнението на  Glamur!Благодаря ти за мнението! Hug

Но пък вчера видях някакъв пасатор на един от рафтовете...А ми трябва...Мнения за него имате ли?

Фритюрник също ми трябва:обожавам пържени карофки,ле-леее.... Heart Eyes Миналия също го бях закупила от Кауфланд.Но го подарих на двама бездомника,дето ровят по кофите...Те млади момчета,живея в порутена постройка,имат си ток,вода...Но ровят...  Tired

Иначе аз мога да похваля везната:страхотна е.Където и да я сложа,т.е.равно или не си измерва с точност.Пък и голяма купа има.Един положителен за нея. Peace

Сандвича за тостери пък ще оплюя за жалост...Бях го купила преди година някъде...На второто,третото правене на сандвичи ми се разпадна дръжката...И едва го върнах си спомням....Нерви,разправии...Насилиха ме да купя друг уред за тези пари с доплащане или без...И да подчертая че бях с касовата бележка.Влязох,избрах най-скъпия тостер и доплатих.Май не ми се разправяше тогава за връщане на пари...Уморена бях,и късно вечер.Пък и ми трябвяше някакъв тостер.Но са ми връщали пари,с доста напъни и простотии. Peace

Някакъв пасатор има и в Лидл!Кой е по-хубав?

Общи условия

Активация на акаунт