Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 825
  • 736
  •   1
Отговори

Резюме
Една история за трудни избори, тежки решения, преплетени житейски съдби и родители разкъсани между техните деца и техните сърца ... Гюлсерен има беден произход, докато съпругата на Джихан -  Дилара има богато семейство. Двете раждат  в една и съща болница в един и същи ден преди 15 години, но една грешка ще промени съдбите им. Имайки подобни фамилни имена, една разсеяна сестра разменя бебета и никой не забелязва. Когато истината за децата се разкрива, възникват големи проблеми между двете семейства, поради напълно различния им начин на живот и икономически статус. Въпреки това, тези събития сближават Джихан и Гюлсерен. Те имат необясними чувства един към друг, от които не могат да избягат или да игнорират.

Всеки понеделник от 20.30 часа по Star tv

Може да  гледате сериала онлайн тук:  

Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :

Продукция на: Endemol Türklye  
Режисьор: Altan Dönmez  
Сценарист: Yıldız Tunç  
Изп.продуцент: Özlem Yurtsever

Част от мен - Kaderimin Yazıldığı Gün от 18. 02. 2016 по БТВ

Резюме
Това е историята за борбата на една сурогатна майка да запази бебето си, когато чрез обрат на съдбата тя открива, че то е собственото й биологично дете. Историята става все по-сложна, когато тя се влюбва в бащата на бебето си.
Заможно семейство очаква единия от синовете им да има наследник. Когато съпругата му не може да забременее, те намират сурогатна майка в лицето на Елиф. Младото момиче има отчаяна нужда от пари и бива лесно измамено от семейството. Когато тя открива, че всъщност е биологичната майка на бебето, тя се бори, за да го вземе обратно. Нещата допълнително се усложняват от любовта, която се заражда между Елиф и Кахраман, докато могъщата фамилия отвръща на удара и отказва да върне техния наследник.

Информация за сериала можете да намерите тук:  

С участието на :

Продукция на: ОЗ Turkey Medya  
Режисьор: Sadullah Şentürk  
Сценаристи: Banu Tekcan-Devrim Yıldız Özdemir  
Изп.продуцент: Aynur Sayar
Музика: Aytekin Ataş, Erdem Doğan  

Ayça VarlıErkan Petekkaya
най - успешната  двойка -
стари участия и нови проекти
 на актьорите

Любов назаем - Son Bahar

Erkan Petekkaya  

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Sessiz Fırtına"  

“Тиха буря/Sessiz Fırtına”

"Beyaz Gelıncık"

“Памуковата принцеса - Beyaz gelincik”

“Памуковата принцеса”

"Öyle bir geçer zaman ki"

“Скитникът -  Serseri 2003”

Игрални филми    

„Крилете на нощта“  

Крилете на нощта - Gecenin Kanatlari

Нов свят - Yeni Dünya

Yeni Dünya - Нов свят

Erkan Petekkaya -музика  

Ayça Varlıer  

"Zeytin Tepesi"

"Kalbim 4 Mevsim"

"Перла - Gümüş"

Ayça  Varlıer - музика  

Özcan Deniz    

Сериали  

Черна роза - Karagül

Юнска нощ -  Haziran gecesi  

Млечния път - Samanyolu

Имението с лозите - Asmalı konak

Любовта изгаря - Aşk Yakar - 2009 г.

Kader - Съдба

Игрални филми  

Özcan Deniz - Музика

Hatice Şendil  в

Дила - Dila hanım

“Дила - Dila hanım”

"Черни планини - Karadağlar"

"Kurtlar Vadisi Pusu"

Гласувайте  за  Erkan Petekkaya -

Гласувайте  за  Ayça Varlıer -  

Гласувайте  за  Hatice Şendil -

Гласуването е възможно на всеки час!

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 23:07 от MAMA-AN

# 1
Сладури, добре дошли в новата ни  тема.

АНИ,  темата ни  е  радост за очите,  топлина за душата и гордост за сърцето.
Да я изпишем с обич и  романтика.

# 2
Момичета, добре дошли в новата тема  Hug Hug Hug Hug Hug Hug На мен ще ми се наложи по-рядко да съм с вас, но виноги когато мога ще бъда на линия....

Сиси  Hug

Сещам се за тези й думи Ани, какви ли не щуротии изрече тази женица, ноооооо Господ си знае работата, на всеки според заслуженото. Е, нея я погали в сравнение с това, което причини на толкова хора, а Каймет даже я пожали.

Когато гледах финала много се ядосвах, че Дафа и Къймет не бяха наказани подобаващо...Но вече ми мина...Нали финала е хубав за Кахлраман и Елиф  newsm10 newsm10 И това ми стига  Hug

Скрит текст:
Питаш дали внуците се обичат повече от собствените деца - Малко е пресилено да се каже повече...но когато децата ни са били малки не сме имали възможност да видим всичко и да се радваме. сега имаме повече време и преживяваме неща, които сме пропуснали с нашите деца....

Всичко каквото кажа или направя копира и ме имитира. Тази вечер шашна майка си, когато тя го попита нещо и той каза няма - и с ръчички го показа....Тя се зарадва, че е научил нова дума и че имитира баба....

# 3
  • Стара Загора
Ани waveyотново хубава,нова къщичка HugБлагодаря Flowers RoseИ един букет хубави цветя от Кахраман Grinning

# 4
Ани waveyотново хубава,нова къщичка HugБлагодаря Flowers RoseИ един букет хубави цветя от Кахраман Grinning

Букета едно на ръка...чакам целувка  love001 love001  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Брачната халка вече стяга пръста на Кахраман....

# 5
Ани, благодаря ти newsm51 за новата темичка и затова, че ми отговори.
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 6
Ани Hug прекрасна е новата пролетна тема!

# 7
  • Варна
Ани, благодаря за новата прекрасна тема!!!!

Да си я изпишем с много любов!!!!!

Гости, не си казала коя ти е любимата песен! Embarassed Не обещавам скоро да направя нещо де.... като остане време. Пък и сега се опитвам да преведа оная сладурската, дето искал да целува по бузките, по устните и по гушката... Та .... след нея! Joy Joy Joy

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 23:15 от *¨*morski_briz*¨*

# 8
  • Стара Загора
Цитат
Здрасти Боби,  Hug
Скрит текст:
как си, оправяш ли се!?
Наде Hugблагодаря за вниманието Hug
Скрит текст:
все ме боли корема като си хапна,но на работа не мога много да се храня с каквото трябва.И аз имам внуче на 11 месеца.Обичам го,колкото обичам сина си.Малка беззащитна душичка!Много са мили внуците-вярно е Grinning
Ани,ще се опитам да ти издействам и целувка love001                                                                                                                                                                                                                                                Злати HugБризче Hug

# 9
  • Плевен / София
Ани прекрасна тема...да се хванем за зеленото и току виж пролетта дошла.... Joy Joy Joy
за теб
Скрит текст:
нещо хубаво от Бризчето Party

Бризче, Heart Eyes когато имаш време ще кажа....

# 10
Ами да се разпиша и аз!
Новата тема  е направена много хубаво! В зелено е - отморява очите! Ще бъда по-дълго в нея!
БЛАГОДАРЯ НА АНИ за положения труд и времето отделено за нас! bouquet bouquet bouquet

# 11
  • Бургас
 newsm51

# 12
Лу и аз съм писала, че е с психически отклонения и съм се питала, защо майка й не се погрижи за лечението й, а напротив подпомагаше нейната лудост....
но на практика Дафа не е луда - тя се прави на такава, за да се оправдаят всички престъпления които ще извърши занапред....Като е луда, защо не нарани себе си...
Толкова е долна, че каквито и гадости да напиша за тази ведма - малко ще е  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ами то у майката са заложени тези психични отклонения. Дафинка просто ги е придобила. Коя нормална майка ще си зареже детето и ще се омъжи за друг мъж заради пари /т.к. тя не се влюбва/ - изтрещяла е за пари и други недвижими вещи.

# 13
Злати  Hug Гости  Hug Бризче  Hug Боби  Hug
Знам, че винаги харесвате темите  newsm10 Но нито една тема нямаше да бъде хубава, ако нямаше момичетата, които пишат в нея. И аз благодаря на всички момичета от темата /ще се опитам да изпиша всички имена/ - Нерви, Тио, Ели, Злати, Бризка, Гости, Боби, Цвети, Сиси, Дилаханъм, Надето, Криси, Кралицата, Деси, Тони, Джоли, Лу, ...ако пропускам някое момиче, моля да ми прости - темата нямаше да е нито хубава, нито толкова забавна  newsm10 newsm10
Нека винаги да сме заедно  Hug Hug
Поздрав за всички момичета с един от последните клипове на Бризка  Hug

*прости ми!!!*beni Affet* Özcan Deniz

http://vbox7.com/play:402a42b2d2

Тони  Hug Лу  Hug благодаря ви  Hug Hug

Лу - почти за всеки от героите си имах някаква друга представа, кой какъв е....Та Невал я бях оприличила с мумия....След като се появи в сериала и вече не беше същото  #Cussing out #Cussing out

# 14
Ели Hugнаистина оттук започна началото на края на "щастливия"брак на Дафа и Ках                           Криси Hugправа си Peace                      Лу Hug
Цитат
Джелял отстрани вижда по-добре и подклажда огъня!
Джелял просто му каза да погледне истината в очите Naughty                                                                                                                 Ани,а за разговора в колата думи нямам dohКакъв долен човек е Дафа,знае,че тя отрови Ел и продължава да я очерня пред Ках,че може тя да е направила нещо,за да прекъсне бременноста                                                                                                                                                    Наде Hug
Цитат
За мен тя не е с психични проблеми, просто злобата й е завладяла разумът й и я е превърнала в жив Дявол.
Няма нищо по-страшно от негативните чувства, които тя самата подклажда в себе си, те я разяждат всяка минута, не Елиф, не Кахраман, не Каймет, никой не и е виновен на Дафа освен самата тя, и най-лошото е, че тя не го осъзнава, а изкарва всички други виновници, но не и себе си.
                    Споделям мнението ти!Просто тя е болна от маниакална ревност!                                                                                                                 Гости Hug                                                                                                                                                                                                                                                                        

Маниакалната ревност е от рода на психическите заболявания!
Двете отровни змии нямат равни по себе си.  А Дафинка съвсем ще изтрещи.

Общи условия

Активация на акаунт