Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 842
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
  • Стара Загора
Добро утро,момичета HugАни Hug                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

# 46
  • Плевен / София
Скрит текст:

Добро утро момичета
Боби,Ани Hug
Благодаря за кафето Боби Party но много умислен е героя....сега цял ден ще го мисля какво ли му е на сърцето..... Joy Joy
Ани, написах каквото мисля в другата тема...но честно казано се изумих от някои мнения....да не цитирам, че някой може да се обиди....тяхно право е да пишат каквото мислят но все пак.....ние ли сме толкова заблудени.... Thinking Crossing Arms

хубав ден на всички момичета в темата....

# 47
Скрит текст:

Добро утро момичета
Боби,Ани Hug
Благодаря за кафето Боби Party но много умислен е героя....сега цял ден ще го мисля какво ли му е на сърцето..... Joy Joy
Ани, написах каквото мисля в другата тема...но честно казано се изумих от някои мнения....да не цитирам, че някой може да се обиди....тяхно право е да пишат каквото мислят но все пак.....ние ли сме толкова заблудени.... Thinking Crossing Arms

хубав ден на всички момичета в темата....

Благодаря за любимата ми песен! newsm51 newsm51 newsm51

# 48
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета  Hug Hug Hug
Боби  Hug Гости  Hug Лу  Hug

Ани Hug И тук си права - никой не защитава Елиф  Peace А дали ако се замислим , каква точно е вината  и , няма да открием , че тя в момента е жертва  Thinking
Да помислим за причините ,довели я в Истанбул , за обстоятелствата , при които тя се съгласи на сделката с Къймет , за това , дали някой я попита да вземат нейна яйцеклетка , отделно високомерното държание на Дафа с нея  Naughty
Виновна ли е Елиф , че във водовъртежа на бедите си ,които следват една след друга ,останала сама в големия град , където лъжата , интригата , интереса ,социалното положение и парите властват ,  търси едно силно рамо  ,което да я подкрепи , човек , на когото може да се довери , който , може да я разбере , който , мисли за нея като за човек , а не инкубатор  Peace

# 49
Аз пиша и в двете теми ,но не мога да оправдая Дафне.
В интерес на истината опитах да я разбера.
Млада ,красива образована жена , омъжена за голямата си любов.Идилия.Само едно липсва - дете.Това наистина е най тежкото и болознено нещо за една жена.Това донякъде наистина те променя като човек,но... не съм съгласна че те превръща в убиец
Не мога да се съглася ,че Елиф е виновна за разпадането на брака.Този брак е бил разклатен много преди появата на Елиф.И точно това е подтикнало Дафне към сурогатното майчинство.Хванала се е като удавник че едно дете ще спаси брака им,усещала е  итуитивно че Кахраман се отдалечава и затова се решава на тази стъпка
Само че нищо не е толкова лесно както на нея и се иска.Тя си представяше много лесно нещата само че положението излезе от контрол и сега вече Дафне не е  съгласна нещата да станат така защото това не е било по нейния план

# 50
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Ани HugБоби HugГости HugЛу HugЕли HugДжоли Hug,за споделеното! bouquet

Приятен ден,момичета! Hug Hug Hug

# 51
  • Стара Загора
Ани HugГости HugЛу HugДжоли HugЕли HugЗлати HugНаде Hug wavey                                                                                                        Надявам се момичетата,които съчувстват на Дафа,по-нататък в сериите да разберат каква е била тя и преди появата на Елиф и как се е омъжила за Кахраман(защото Къймет в един разговор м/у двете споменава за това)!И сега виждаме колко е студена и високомерна Дафа Crossing ArmsВажни са единствено и само нейните желания и настроения!Никой в имението не изпитва топли чувства към нея,но от добро възпитание и заради Ках просто я търпят!                                                                                                                                Гости,мерси за хубавия клип Hug                                                                                                                                                           Момичета Hugотново ви пожелавам хубав ден Grinning
Скрит текст:
Сега отивам на работа,а утре отивам в Одрин на пазар,на турско кафе,на обяд ,и общо взето се надявам да си прекарам един хубав ден  Peace

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 12:19 от bojana maneva

# 52
  • Плевен / София
Боби, приятно изкарване и да хапнеш кюнефе или баклавичка заради мен по твой избор....и двете ги обичам... Joy Joy Joy
реших повече да чета другата тема, но да не пиша....не ми харесва принципа бил съм....щял съм....решават Елиф да отиде в чужбина....което тази и като хипотеза е невъзможно......нито тя, нито Къймет и кахраман ще се съгласят...а как си представят Дафа и Елиф заедно в чужбина и Дафа да изпусне Кахраман от поглед.... Crossing Arms

# 53
Боби Hug,приятно изкарване! LaughingОсвен да си хапнеш сладичко,изпий един турски чай вместо мен! Wink

Гости Hug

Скрит текст:
Маиде в центре слухов, точнее в Фонде😂

# 54
Сладури, здравейте, приятна вечер.
Дойдоха най-хубавите часове от денонощието.

Всички сте разкошни момичета.  Бог ни събра тук в нашата тема, за да си правим компания и да се веселим.

Боби, приятно пътуване.  Всичко хубаво.  Да пиеш едно турско кафе и после да разкажеш  хубаво ли е?  Аз си мисля, че от джезвето няма как да се прецеди утайката и част от нея ще я пием в чашите.  Ще кажеш така ли е?

Кои момичета  оправдават Дафа, защото ние не.
Може ли една убийца да   бъде положителна личност ?

# 55
Здравейте, съдбоносни сладурани!

Четох, четох днес другата тема и само ще кажа - Ама ние сме си съвсем наред и мислим АДЕКВАТНО!

Всеки има право да си защитава позицията, няма лошо, само да е в границите на приличния тон!

Боби,
Скрит текст:
завиждам ти благородно! Да си изкараш чудесно и да хапнеш прословутата "тава джигер" в Одрин!

# 56
  • Плевен / София
Деси Hugвече си помислих, че аз нещо не съм "наред"..... Rolling Eyes

# 57
Серията започна и  първото, което ми влезе в главата беше думата "нищожество" казана от Дафа на Елиф.

# 58
Мили ми сладурчета, приятна вечер.

Обичам ви.  Ще си подреждам марките,  нали съм филателистка.

Имам много работа там, ама все я отлагам.

А, да ви пиша - и аз изгледах с вас  серията.  Не я оправдавам Дафа за нищо на света !

Хем нагла, хем нахална, хем убийца, хем  отровителка - с една дума изрод !   Това е Дафа.

Лека нощ и приятни сънища.

# 59
  • Плевен / София
Не знам как бих реагирала ако бях на мястото на Керем....изведнъж да разбереш, че имаш жив баща......а го е нямало когато най много си имал нужда от него....Не видях "специално" отношение на Кахраман към Елиф в тази серия....."отсвири" я на общо основание....и това ще му коства много.....загуби доверието и....защото сега Елиф мисли, че той е знаел какво прави майка му....ето това ме дразнеше по време на онлайн гледането...направиха Кахраман на маймуна....да не знае какво става в собствения му дом.....но как да предположи, че майката ще  постъпи така с любимия си син... Naughty

Общи условия

Активация на акаунт