Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~151

• 35 845
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте!

Поздрави и пожелания към всички...за хубави моменти на раздумка в новата тема! hug
Мамче, момичета, Hug

# 16
Ани, Сиси, скоро разбрах, че сте баби, бихте ли ми отговорили на въпроса който зададох вчера или онзи ден!?
Чувала съм от баба ми навремето, че внуци се обичат повече от собствените деца, вярно ли е това усещане, защото не бих могла да си представя живот и здраве някой ден да обичам нещо или някой повече от синът ми!?!
Скрит текст:
Аз също съм баба и имам 1 внук и 1 внучка. И мен като Ани ме викат в София, когато е необходимо, да гледам внука. Преди 4 дни почина майка ми и вече окончателно след 1 месец се местя в София. Внуците са прекрасни малки създания, които осмислят живота ти. Децата ми вече са големи и са стъпили здраво на пътя. Обичам децата си, но внуците ме зареждат с енергия

# 17
  • Бургас
Започнах да разлиствам челната страница на темата и си спомних любимите ми от  Любов назаем?

# 18
  • Стара Загора
Цитат
Маниакалната ревност е от рода на психическите заболявания!
Лу,може би и ти си права newsm78 Не напразно така започна сериала Naughty С катастрофата,която Дафа от ревност сама си причини и 7 години стоварва вината в/у Кахраман ooooh!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Тони Hug

# 19
Здравейте, сладури!
Тооооооооооолкова хубава пролетна тема си направила, както винаги , Ани!
Благодаря ти!

Хубав ден желая на всички!
Скрит текст:

Кафе или чай?

# 20
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug HugДеси Hugмерси за кафето!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

# 21
  • Русе
Добро утро  Hug и от мен!

Ани  Hug прекрасна е отново темата!  bouquet

На бабчетата от темата завиждам от сърце  Heart Eyes и се надявам в близките години и мен да ме споходи нещо такова, все пак  hahaha сме вече в подходяща възраст за това  Laughing

А на младите мамчета - радвайте се на още малките си деца и все някой ден и вие ще разберете, какво е да си баба.  Simple Smile

Хубав и пълен с усмивки ден ви желая!  Peace

# 22
  • Стара Загора
                                                                                          ИНТЕРВЮ С ГЮРБЕЙ ИЛЕРИ (КЕРЕМ                                                                                                                                                                                                                           ЗАЩО ПРИЕХТЕ УЧАСТИЕТО В ''ЧАСТ ОТ МЕН''?
- ПРИВЛЕЧЕ МЕ СЦЕНАРИЯ ,КОЙТО Е РАЗЛИЧЕН ОТ ВСИЧКО,КОЕТО БЯХ ЧЕЛ ПРЕДИ НЕГО. ДЕЙСТВИЕТО Е НАСИТЕНО С ИЗНЕНАДИ О ОБРАТИ. КЕРЕМ Е ТВЪРДЕ РАЗЛИЧЕН,ОТ ОБРАЗИТЕ ,КОЙТО СЪМ ИЗПЪЛНЯВАЛ ДО СЕГА.ТОВА МЕ СПЕЧЕЛИ ВЕДНАГА ЗА ПРОЕКТА.
КОЕ В СЮЖЕТА НАЙ - МНОГО ВИ ВПЕЧАТЛИ?
- ДВЕ СА НЕЩАТА КОЙТО,МЕ СПЕЧЕЛИХА ДИНАМИКАТА В ИСТОРИЯТА И ПРОБЛЕМЪТ ЗА СУРОГАТОТО МАЙЧИНСТВО. ТУРСКАТА ПУБЛИКА Е КОНСЕРВИРАНА И НЕ ПРИЕМА ЛЕСНО ПОДОБНИ СЪВРЕМЕННИ ПРАКТИКИ,КОЙТО СЕ НАМЕСВАТ В ПРИРОДНИТЕ ЗАКОНИ И СЕМЕЙНИ ОТНОШЕНИЯ.ОСВЕН ТОВА В НАШАТА СТРАНА СУРОГАТНОТО МАЙЧИНСТВО Е ЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНА.СМЯТАМ,ЧЕ ПОСТАВЯМЕ НА ВНИМАНИЕТО ОБЩЕСТВОТО НИ ВАЖЕН СОЦИАЛЕН ПРОБЛЕМ И СИЛНО СЕ ВЪЛНУВАМ ОТ РЕАКЦИИТЕ НА ЗРИТЕЛИТЕ КЪМ НОЩНАТА ПРОДУКЦИЯ.                                                                                                                                                    КАК БИХТЕ СЕ ОТНЕСЛИ КЪМ БАЩА КАТО КАХРАМАН, АКО ИМАХТЕ ЖИТЕЙСКАТА СЪДБА НА ГЕРОЯ СИ?
- КАТО ХАРАКТЕР СЪМ МНОГО ДО ОБРАЗА НА КЕРЕМ, ЧЕСТО ДЕЙСТВАМ НЕОБМИСЛЕНО И ИМПУЛСИВНО. СИГУРЕН СЪМ , ЧЕ БИХ РЕАГИРАЛ КАТО НЕГО,АКО СЪМ В ПОДОБНА СИТУАЦИЯ И БАЩАТА,КОГОТО СЪМ СМЯТАЛ ЗА МЪРТЪВ СЕ ПОЯВИ ПРЕД МЕН. ВЕРОЯТНО БИХ ИЗСЛУШАЛ КАДИР И БИХ СЕ ОПИТАЛ ДА ГО РАЗБЕРА, НАЙ-МАЛКОТО ЩЯХ ДА МУ ДАМ ВЪЗМОЖНОСТ ДА РАЗКАЖЕ ОТ НЕГОВАТА ГЛЕДНА ТОЧКА КАКВО ГО Е НАКАРАЛО ДА НАПУСНЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ.                                                                             ОСНОВНИЯТ ВИ ПАРТНЬОР НА ЕКРАНА Е ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ. КАК РАБОТИХТЕ ЗАЕДНО?
- ПРЕКРАСНО.ТОЙ Е ПРИМЕР ЗА ВСЕКИ МЛАД АКТЬОР. ТОЙ Е МЕЖДУ МАЛКОТО ЗВЕЗДИ,КОЙТО ЗРИТЕЛИТЕ ПРИЕМАТ, БЕЗПРЕКОСЛОВНО, ПРИТЕЖАВА АБСОЛЮТЕН АВТОРИТЕТ. НЯМА ДА НАМЕРИТЕ ДРУГ КАТО НЕГО,КОЙТО Е ЗАПОЧНАЛ КАТО МУЗИКАНТ И Е СТИГНАЛ ТОЛКОВА ДАЛЕЧ В АКТЬОРСКАТА СИ КАРИЕРА.ГОРДЕЯ СЕ ,ЧЕ ИМАМ МЯСТО В ПРОЕКТ НА ЙОЗДЖАН ДЕНИЗ . МНОГО СЪМ НАУЧИЛ И ПРОДЪЛЖАВАМ ДА СЕ УЧА ОТ НЕГО.НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА ТОЙ Е ДОСТА ВЕДЪР И ПРЕДРАЗПОЛАГА ЦЕЛИЯ ЕКИП.СЪЗДАВА ПРИЯТНА АТМОСФЕРА, ЗАЩОТО ИМА ЧУДЕСНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И Е ЩЕДРА ЛИЧНОСТ.
НЕ КРИЕТЕ ,ЧЕ СТЕ ХИПЕРАКТИВЕН. КАК СЕ ОТРАЗЯВА ТОВА ВЪРХУ СНИМАЧНИЯ ПРОЦЕС ?
- ТОВА Е ПОЛЕЗНО ЗА МЕН В ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЛАН. НИКОГА НЕ СЕ ИЗМОРЯВАМ И МОГА ДА ИЗВЪРША ГОЛЯМ ОБЕМ РАБОТА ЗА КРАТКО ВРЕМЕ.СИЛНО МОТИВИРАН СЪМ И ПОСТОЯННО ИМАМ НУЖДА ОТ НОВИ ЗАДАЧИ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА.
СПАЗВАНЕТО НА СТРИКТНИ ПРАВИЛА И ДЪЛГОТО ОЧАКВАНЕ ПО ВРЕМЕ НА СНИМКИ НЕ ВИ ЛИ НАТОВАРВА?
- ЗА ХИПЕРАКТИВНОСТТА СЕ СМЯТА , ЧЕ БЪРЗО ГУБЯТ ИНТЕРЕС И КОНЦЕНТРАЦИЯ ПРИ ПО-ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЗАДАЧА. ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖИ ВНИМАНИЕТО ИМ, СА НУЖНИ ПОВЕЧЕ УСИЛИЯ. ЗА МЕН ОБАЧЕ ВРЕМЕТО, ПРЕКАРАНО НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА Е ВЪЛНУВАЩО .ПО- НИКАКЪВ НАЧИН НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ОБРЕМЕНЕН. ХИПЕРАКТИВЕН НЕ ОЗНАЧАВА НЕДИСЦИПЛИНИРАН.

# 23
# 24
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Наминавам в обичайното си време! Wink

Надето Hug,питаше за бабите! Laughing Да отбележа за новите момичета,че и аз съм баба на внучка,която др.месец ще стане на 2г.! Laughing

Деси HugБоби HugЦвети Hug,благодаря за кафенцето,пожеланията и статията! bouquet

Аз вечер не гледам Съдбата и затова не коментирам!Стига ми един път! LaughingСега си гледам вторник,сряда и четвъртък-Откраднат живот,а от 22,30ч.-започнах Войната на розите по ДФ,тъй като не успях да го гледам.,когато го даваха в Турция! Peace

Приятен ден,макар да е студен! Hug Hug Hug

ПП Дилаханъм Hug wavey

# 25
  • Стара Загора
                                                                                                     ИНТЕРВЮ С ГОНДЖАГЮЛ СУНАР (ШУКРАН)                                                                                                                                                                                                  Театралната и телевизионата актриса Гюджагюл Сунар е родена на 17 септ. 1970 година в Истанбул.По настояване на родителите си от ранна детска възраст започва да взима уроци по пеене и китара.За нейна изненада и двете дейности и се отдават с лекота.Още като тийнейджърка започва да пише песни и дава уроци по китара.Едва на 20 година тя издава първия си албум.Стилът ,в който пее,се нарича фолк ,рок жанр ,който съчетава народната музика с основните елементи на рока.След като завършва унивеситет, Гонджагюл се омъжва за вокалиста на рок бандата ''Мави Сакал'' Генч Осман Яваш.Бракът им е несполучлив и не след дълго те се развеждат. Акрисата описва първата среща с настоящия си съпруг Марсел Зелма, като класическа история.Една вечер заедно с приятели посещава популярен клуб.В разгара на купона към тях се присъединява друга компания.Запознават ги,двамата сядат на обща маса и цяла нощ не свалят погледи един от друг.Още на следващия ден Марсел предприема първата стъпка.Телефонира й и кани да излязат навън.Любовната им връзка продължава две години,след което сключват граждански брак.През 2010г. щастливите родители прегръщат малкия Аксел. 'Присъствето на Марсел в живота им ме обогати като личност.Той ми дава сили ,вдъхва ми самоувереност и сигурност ,до него се чувства спокойна. Съпругът ми работи като тонрежисьор и е от еврейски произход.Благодарение на него опознах една по различна култура,която силно ме вълнува. Близките му отвориха сърцата си за мен,прегърнаха ме топло и аз повярвах,че любовта не познава религия.език или раса''откровена е актрисата. Кариерата и като актриса започва през 1992 година,когато я канят да се присъедини към трупата на театър '' Студио''собственост на авангардната режисьорка Шахика Теканд. Само година по - късно дебютира в телевизията със сериала ''Председателите на квартала''Талантът й е неоспорим и скоро след актьорските среди тя добива изключителна популярност. Снима се в много поредици,измежду който голяма известност й носят ''Малкият господин''''Модели от рози''''Есенен пожар'' ''Бурята''''Сладко отмъщение.След българските зрители е позната като Хайрие от ''Имението с лозите'', Рукие от ''Пламъкът на сърцето',Назан от ''Другите отчаяни съпруги'',Джарие от ''Великолепният век'', Шукран от ''Част от мен"                              РЕПОРТЕР: ОТНОВО РАБОТИТЕ С ОЗДЖАН ДЕНИЗ,СЛЕД КАТО СИ ПРАРТНИРАХТЕ В ''ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ''ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ ИМА ТРУДЕН ХАРАКТЕР. НАПРОТИВ,С НЕГО СНИМКИТЕ ПРОТИЧАТ СПОКОЙНО И ПРИЯТНО.ТОЙ ИМА ПРЕКРАСНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР И В НЕГЕОВАТА КОМПАНИЯ ВИНАГИ Е МНОГО ЗАБАВНО.ОЗДЖАН Е АКТЬОР С ОГРОМЕН ТАЛАНТ.ИМА ДОСТА СЪВРЕМЕННИ РАЗБИРАНИЯ И МОДЕРНА РЕФЛЕКТИВНОСТ.ХАРЕСАМ НАЧИНА МУ НА МИСЛЕНЕ И ПОЗИТИВНОТО МУ МИСЛЕНЕ ЗА ЖИВОТА.СПОРЕД МЕН Е СТАНАЛ ПО -МЪДЪРОТ ВРЕМЕТО В КОЕТО СЕ СНИМАХМЕ ''ИМЕНИЕТО НА ЛОЗИТЕ.''.РЕПОРТЕР:ОБИКНОВЕННО ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВТОРОСТЕПЕННИ РОЛИ.СМЯТАТЕ И,ЧЕ ТАЛАНТАТ ВИ НЕ Е ОЦЕНЕН ПРАВИЛНО. НЕ СТРАДАМ ОТ ПОДОБНИ МИСЛИ .ЗА МЕН ИМА ЗАПОМНЯЩИ СЕ И СКУЧНИ ЖЕНСКИ РОЛИ ,НЕ ГИ ДЕЛЯ НА ВТОРОСТЕПЕННИ И ГЛАВНИ.ПРЕДИ ГОДИНИ БЯХ ПО-ЧУВСТВИТЕЛНА КЪМ НЕСПРАВЕДЛИВОСТИ,С КОЙТО СЕ СБЛЪСКВАХ В КАРИЕРАТА СИ.
СЕГА ПРОСТО ИСКАМ ДА УПРАЖНЯВАМ ЛЮБИМАТА СИ ПРОФЕСИЯ.РЕПОРТЕР: ВИЕ УЧАСТВАТЕ В СЕРИАЛИ ОТ 24 ГОДИНИ.КАКВО Е НЕОБХОДИМО ЗА ВИСОК РЕИТЙНГ НА ЕДНА ПРОДУКЦИЯ.ЗАБЕЛЯВАЗА СЪМ ЧЕ ОЧАКВАНИЯТА НА ТУРСКАТА ПУБЛИКА СА РАЗЛИЧНИ.УСТАНОВЯВАМ,ЧЕ ЗА УСПЕХА НА ЕДНА ПРОДУКЦИЯ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ДА СЕ АНГАЖИРАТ ЗВЕЗДИ ,ИЗВЕСТНИ ОТ ПРЕДИШНИ ПОРЕДИЦИ.
КАЧЕСТВОТО НА СЦЕНАРИЯ СТАВА ВСЕ ПО ВАЖНО.ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ СЮЖЕТИ ,КОЙТО СА ОПРОСТЕНИ ,ПО-ОБИКНОВЕНИ,ПО - НЕНАТОВАРВАЩИ ЗА ЗРИТЕЛИТЕ,ИМАТ ПО - ГОЛЯМ УСПЕХ.
КАТО НАЦИЯ НИЕ СЕ УВЛИЧАМЕ ОТ СЕМЕЙНИ БИТОВИ ИСТОРИИ.В СРАВНЕНИЕ С ПРЕДИШНИ ГОДИНИ СОЦИАЛНАТА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ТЕМАТИКА ОСТАНАХА НА ЗАДЕН ПЛАН.РЕПОРТЕР: УСПЯВАТЕ ДА ПРИДАДЕТЕ ПЛЪНОСТ И УБЕДИТЕЛНОСТ НА ОБРАЗИТЕ ,КОЙТО ИЗПЪЛНАВАТЕ.КАК ГО ПОСТИГАТЕ.ЩАСТЛИВА СЪМ ДА ГО ЧУЯ.СЛЕД ОПРЕДЕЛЕНА ВЪЗРАСТ АКТЬОРЪТ СТАВА ПО-МЪДЪР ,НАТРУПАЛ ЖИТЕЙСКИ ОПИТ И ГО ИЗПОЛЗВА В СЦЕНИ,КОЙТО СА БЛИЗКИ ДО ПРЕЖИВЯВАНЕТО ОТ НЕГО.ВМЕСТО ДА ПРЕСЪЗДАВА ЕМОЦИИ,ВСЪЩНОСТ СИ ГИ ПРИПОМНЯ С СПОРЕД МЕН,ТОВА ОКАЗВА,СИЛНО СЪЗДЕЙСТВИЕ ВЪРХУ ЗРИТЕЛИТЕ.РЕПОРТЕР: АНАЛИЗИРАТЕ ЛИ В ДЕТАЙЛИ ЕКРАННИТЕ СИ ИЗЛЪЛНЕНИЯ.СЛЕДЯ ПРЕДИМНО ЧУЖДОСТРАННИ ПОРЕДИЦИ.НЕ УСПЯВАМ ДА ГЛЕДАМ СЕРАЛИТЕ С МОЕ УЧАСТИЕ,ТЪЙ КАТО ВСЕ НЯМАМ ВРЕМЕ.ВИНАГИ СЕ УСПОКОЯВАМ,ЧЕ МОГА ДА ГИ ВИДЯ ПО КЪСНО В ИНТЕРНЕТ,НО И ТОВА НЕ СЕ СЛУЧВА ЧЕСТО.РЕПОРТЕР:КАК ИЗБИРАТЕ РОЛИТЕ,КОЙТО ДА ПРИЕМЕТЕ ОБРАЗЪТ ТРЯБВА ДА Е ИНТЕРЕСЕН И ДА НЕ ПРИЛИЧА НА НИКОЙ .,КОЙТО СЪМ ИГРАЛА ПО РАНО.ИМА МНОГО ПЕРСОНЖИ В КОЙТО БИХ ИСКАЛА ДА СЕ ПРЕВЪПЛАТЯ. РАЗБИРАМ СЕ ПРЕКРАСНО С ХАКАН МЕРИЧЛИЛЕР И РАБОТАТА НИ СПОРИ.ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО ЗАЕДНО,ИНТЕРПРЕТИРАМЕ РОЛИТЕ НА СЕМЕЙСТВО ХАРАНТ И РЕЙЧЪЛ ДИНК,БОРЕЦА ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО,КОЙТО БЕШЕ УБИТ НАСЛЕД УЛИЦАТА.РЕПОРТЕР: ОСВЕН В ''ЧАСТ ОТ МЕН'' УЧАСТВАТЕ С В ТРИ ТЕАТРАЛНИ ПОСТАНОВКИ.ОСТАВА ЛИ ВИ ВРЕМЕ ЗА СИНА ВИ ТОЙ ВЕЧЕ Е НА ШЕСТ ГОДИНИ И Е ДОСТА УМОРИТЕЛНО ДА СЪЧЕТАВАМ СЛУЖЕБНИТЕ СИ АНГАЖИМЕНТИ С ВЪЗПИТАНИЕТО МУ,НО СЕ НАЛАГА ДА СЕ СПРАВЯМ.ИМАЛО Е СЛУЧАЙ В КОЙТО Е ИДВАЛ С МЕН НА СНИМАЧНАТА ПЛОЩАДКА.РЕПОРТЕР:РАЗКАЖЕТЕ КАК СЕ РЕШИХТЕ ДА СТАНЕТЕ МАЙКА СЛУЧИ СЕ ЕСТЕСТВЕНО.ОМЪЖИХ СЕ КОГАТО БЯХ НА 39 ГОДИНИ И ИСКАХ ВЕДНАГА ДЕТЕ.ИЗОСТАВИХ ВСИЧКИТЕ СИ АНГАЖИМЕНТИ,ЗА ДА НЕ СЕ НАТОВАРВАМ ПСИХИЧЕСКИ,И ЗАПОЧНАХМЕ ДА ПРАВИМ ОПИТИ ЗА БЕБЕ.МИНАХА НЯКОЛКО МЕСЕЦА НО,НЯМАШЕ РЕЗУЛТАТ.ТОГАВА РЕШИХ ДА ПОРАБОТЯ ВЪРХУ АЛБУМА СИ.ПОДПИСАХ ДОГОВОР СЪС ЗВУКОЗАПИСНА КОМПАНИЯ,НИ НЯКОЛКО ДНИ СЛЕД ТОВА ГЛАСЪТ МИ СПАДНА.МНОГО СЕ ПРИТЕСНИХ И ОТИДОХ НА ЛЕКАР.РЕПОРТЕР; И ТАКА ПЛАНОВЕТЕ ВИ ЗА АЛБУМА СЕ ОТЛОЖИХА СВЪЗРАХ СЕ С ПОРДУЦЕНТИТЕ ОБЯСНИХ ИМ СИТУАЦИЯТА,СЛЕД КОЕТО ПРЕДПОДПОСАХМЕ ДОГОВОРА.РЕПОРТЕР:КАК ПРОТЕЧЕ БРЕМЕННОСТА ВИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЛЕСНО.ПОЧУВАХ,РАЗХОЖДАХ СЕ В ПАРКА,ГЛЕДАХ ТЕЛЕВИЗИЯ СЛУШАХ МУЗИКА.БЯХ СПОКОЙНА И МНОГО
ЩАСТЛИВА.РЕПОРТЕР:ВНИМАВАХТЕ ЛИ С КАКВО СЕ ХРАНИТЕ АБСОЛЮТНО.КОНСУМИРАХ ЗДРАВОСЛОВНА И КАЧЕСТВЕНА ХРАНА В РАЗУМНИ КОЛИЧЕСТВА.РЕПОРТЕР:ИМАХТЕ ЛИ ПРЕДПОЧИТАНИЯ ЗА ПОЛА НА ДЕТЕТО: ПЪРВОНАЧАЛНО ИСКАХ СИН,ПОСЛЕ ПОВЛИЯНА ОТ РОЛЯ ,КОПНЕЕХ ЗА ДЪЩЕРЯРЕПОРТЕР:ЗАЩО НЯМА НИЩО ПО ХУБАВО ОТ ДЕЦАТА НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ПОЛ СА,НО ГРИЖИТЕ ЗА МОМИЧЕТАТА СА ПОВЕЧЕ.ТЕ СА ПО ЧУВСТВИТЕЛНИ,ЗАДЪЛБОЧЕНИ,ПРИТЕСНИТЕЛНИ.НА ПО КЪСЕН ЕТАП ИМАТ ОТГОВОРНОСТИ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ.ЖИВОТЪТ НА МЪЖЕТЕ Е СРАВНИТЕЛНО ПО ЛЕСЕН. СВИРИТЕ ЛИ МУ НА КИТАРА ДА ОЩЕ ПРЕДИ ДА СЕ РОДИ.ПОСЛЕ ТАКА ГО ПРЕСПИВАХ.ДОКАТО СВИРЯ И ПЕЯ,ЗАБЕЛЯЗАХ,ЧЕ ЗА ДА СЛУША ЗАБАВЯ ДИШАНЕТО СИ.НА ПО - БАВНИТЕ МЕЛОДИИ ПРЕСВИВАШЕ САМО УСТНИТЕ СИ.ПРАВЕШЕ МНОГО ЗАБАВНИ ФИЗИОНОМИИ,ПОВЕЧЕТО ОТ КОИТО СЪН ФОТОГРАФИРАЛА.:МИСЛИТЕ ЛИ ЗА ВТОРО ДЕТЕ. НЕ.хУВАБО Е ДА ИМАШ БРАТЯ И СЕСТРИ,НО И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ.ПОНЯКОГА ТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ РОДНИНИ.
                                                                                                                                                              Злати HugДилаханъм Hug

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:17 от bojana maneva

# 26
Започнах да разлиствам челната страница на темата и си спомних любимите ми от  Любов назаем?

Скрит текст:

Много хубаво сериалче и единственото, в което Ерко играеше без да се пести откъм целувки, и милувки, след това нищо не беше както преди(мое мнение).
Боби, Лу, благодаря и на Вас за отговорите, дай Боже и ние със съпругът ми някой ден когато му дойде времето да усетим тези чувства.
А здравейте сега. Grinning
Довечера Дафинка продължава с номерата на старата китайка. Sick
Боби, Simple Smile ще видиш, че с всеки изминал ден, ще се чувстваш все по-добре и по-добре.
Мерси за интервюто, ще го прочета по-късно.
Злате, Ани, Сиси, Боби, Лу, да са Ви живи и здрави внучетата, и Вие, че да им се радвате.

# 27
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Боби благодаря за интервютата....Нур също в интервюто си каза, че с Ози се работи лесно....
Наде права си, че след Любов назаем Еркан "приключи" с целувките.... Naughty
Деси,Марги,Злати,Лу,Цвети,Тони Hug

# 28
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Ани  Hug благодаря за новата пролетна тема  bouquet  bouquet bouquet Heart Eyes
Да се запиша и аз към бабите  Laughing имам внук на 6 години  Peace

Лу  Hug
Скрит текст:
Моите съболезнования за мйайка ти  Hug Бог да я прости и да почива в мир  Praynig
Тази година като че ли е отредено да загубим любими и скъпи хора  Sad

# 29
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби Hug,тези статии ги имаше във в-к ТВ сага,а сега и твновелас ли ги пуснаха? Laughing

Гости Hug,след Любов назаем Дидем  показа кой командва тук! Joy

Ели Hug

Общи условия

Активация на акаунт