Предстои ми първо раждане
- по Коледа, спряла съм се на Майчин дом. Искам да попитам мами, които вече са родили там, освен изписаното в сайта на МД(нощница, чехли, тоал. принадлежности, памперси и мокри кърпи за бебето), нещо друго носи ли се?
Само на 12тия етаж ли се водят ВИП стаи, по 2 легла ли са, със самостоятелна баня ?
- по Коледа, спряла съм се на Майчин дом. Искам да попитам мами, които вече са родили там, освен изписаното в сайта на МД(нощница, чехли, тоал. принадлежности, памперси и мокри кърпи за бебето), нещо друго носи ли се?
Само на 12тия етаж ли се водят ВИП стаи, по 2 легла ли са, със самостоятелна баня ? 
- по Коледа, спряла съм се на Майчин дом. Искам да попитам мами, които вече са родили там, освен изписаното в сайта на МД(нощница, чехли, тоал. принадлежности, памперси и мокри кърпи за бебето), нещо друго носи ли се? Попринцип май е достатъчно. Сещам се само за вода и прибори за хранене с чаша
Само на 12тия етаж ли се водят ВИП стаи, по 2 легла ли са, със самостоятелна баня ? Има ВИП и на 7 ет., но бебето не е при теб. Иначе май пак са със самостоятелен санитарен възел. Мисля че има и двойни и единични стаи, но на различни цени. На 12 ет. двойна стая - 43лв., единична - 70лв. на ден

Препоръчани теми