Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 292
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 035
Благодаря Ви момичета . Успях да намеря кабинета , отох в 6 и влязох в 9 без 10  Shocked
Важното е , че доктот Дяволов обеща да ме поеме дано всичко мине добре .

# 1 036
Ако си била без час е така. Може ли да попитам колко струва при него прегледа?

# 1 037
50 лева е прегледа в кабинета му в Майчин дом без записване е доколкото разбрах.

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 17:47 от Yanina_

# 1 038
следя темата и леко се дразня вече, съжалявам че подхождам с лошо, но какво значи мизерия: бях и на 3-ия и на 5-ия етаж... не е хипер лукс, но там сте за да родите и да ви изпишат живи и здрави, това не е хотел. Предпочитате да ви закърпят с марлите или да поседите в малко по-скромни условия? И как всички сте попаднали на кофти акушерки, при мен за 10 дни се изредиха всички възможни и се държаха много мило, а си бях по спешност т.е. и 1 лев не съм плащала...
Пак се извинявам, ама на някои хора претенциите са безкрай. Както всички знаем има и Токуда, и Щерев и т.н. по-лъскави болници

Мизерия значи не ремонтирани стаи и бани откакто майка ми е раждала. Колкото и да се чистят си стоят захабени и отвратителни. От сменената дограма духаше. Когато навън е топло умираш от жега, а когато е студено, не знам с какво трябва да завиеш бебето. И затова си и плащаш. И не, не съм лигла или нещо подобно. За мен това не е нормално. Колкото до персонала след като родиш, мога да разкажа не малко мои и на приятелки истории за лошо отношение.

Това, че някои хора се примиряват с обкръжаващата ги реалност си е тяхна работа, само че аз лично не смятам нито условията, нито отношението за нормални или приемливи.

# 1 039
следя темата и леко се дразня вече, съжалявам че подхождам с лошо, но какво значи мизерия: бях и на 3-ия и на 5-ия етаж... не е хипер лукс, но там сте за да родите и да ви изпишат живи и здрави, това не е хотел. Предпочитате да ви закърпят с марлите или да поседите в малко по-скромни условия? И как всички сте попаднали на кофти акушерки, при мен за 10 дни се изредиха всички възможни и се държаха много мило, а си бях по спешност т.е. и 1 лев не съм плащала...
Пак се извинявам, ама на някои хора претенциите са безкрай. Както всички знаем има и Токуда, и Щерев и т.н. по-лъскави болници

Мизерия значи не ремонтирани стаи и бани откакто майка ми е раждала. Колкото и да се чистят си стоят захабени и отвратителни. От сменената дограма духаше. Когато навън е топло умираш от жега, а когато е студено, не знам с какво трябва да завиеш бебето. И затова си и плащаш. И не, не съм лигла или нещо подобно. За мен това не е нормално. Колкото до персонала след като родиш, мога да разкажа не малко мои и на приятелки истории за лошо отношение.

Това, че някои хора се примиряват с обкръжаващата ги реалност си е тяхна работа, само че аз лично не смятам нито условията, нито отношението за нормални или приемливи.

Да, наистина мизерията е голяма. Заслужават си специалистите, може да разчиташ на тях каквото и да се случи с теб или с бебчето. Иначе беше много зле като условия, дори и на 12 етаж, където плащах 43 лева на вечер. Все пак за тези пари, можеха да подобрят условията в следродлно отделение. Боксовете, където подавахме бебетата за взитация приличаха на кланица:(

# 1 040
На Майчин дом мизерията е най-малкия проблем.  Въпреки, че точно, когато раждаш трябва да е чисто и  подредено. Едва ли има друг по-важен момент в живота на жената, когато това трябва да е така. Хигиена под всяка критика.
А относно компетентността на лекарите. Да има и компетентни, но те не се помръдват, ако не са лично ангажирани. Някои казват, че болницата има апаратура, може би, само дето "великите специалисти" не могат да работят с нея, което я обезсмисля. Мое мнение от дълго проучване и мнения за родилните домове - далече от тази сграда!

# 1 041
Е как не спряхте да говорите едни и същи неверни неща. Има ден на отворените врати, идете и вижте. Аман от мрънкачи.

# 1 042
Е как не спряхте да говорите едни и същи неверни неща. Има ден на отворените врати, идете и вижте. Аман от мрънкачи.

В дните на отворени врати, всяка болница си прави реклама и дава в повечето случаи невярна информация. Говори се това, което искат да чуят посетителите. На отворени врати показват това, което е за показване. Най-достоверни поне за мен са разкази и мнения на много близки хора и преобладаващи мнения тук и в други форуми, колкото и да са субективни мненията. А това че, "не спряхте да говорите едни и същи неверни неща", значи че мненията са едни и същи и вероятно верни.

# 1 043
Бих разказала за моето лично раждане. Планирано секцио. Полежах на 5 етаж няколко дни по-рано. Доктор еди коя си ме следеше. Определихме датата, но се оказа, че тя е нощна смяна предишната нощ. Е, чудейки се аз на кого ли ще попадна, тя ми казва хаъде аз ще остана да родим бебчето, все пак аз си го следя. И така, след 12 часова нощна смяна и няколко спешни раждания, докторката остана и за мен, свежа и бодра, родих и по живо по здраво отиде да почива. Не съм платила и стотинка. Дали бих родила пак там?! Още поне 2!!

# 1 044

Кое по точно не е вярно. За мизерията или за отношението. Всичко хубаво приключва до родилна зала. И ако обичате по-леко с определенията. Лекарите в майчин дом са добри, родилна заля е супер, неонатологията - най- добрата, но дотам...

# 1 045
На Майчин дом мизерията е най-малкия проблем.  Въпреки, че точно, когато раждаш трябва да е чисто и  подредено. Едва ли има друг по-важен момент в живота на жената, когато това трябва да е така. Хигиена под всяка критика.
А относно компетентността на лекарите. Да има и компетентни, но те не се помръдват, ако не са лично ангажирани. Някои казват, че болницата има апаратура, може би, само дето "великите специалисти" не могат да работят с нея, което я обезсмисля. Мое мнение от дълго проучване и мнения за родилните домове - далече от тази сграда!
Колко деца сте родили там?
И на кои етажи сте лежали?

# 1 046

В дните на отворени врати, всяка болница си прави реклама и дава в повечето случаи невярна информация. Говори се това, което искат да чуят посетителите. На отворени врати показват това, което е за показване. Най-достоверни поне за мен са разкази и мнения на много близки хора и преобладаващи мнения тук и в други форуми, колкото и да са субективни мненията. А това че, "не спряхте да говорите едни и същи неверни неща", значи че мненията са едни и същи и вероятно верни.

Била съм на отворени врати два пъти и два пъти след това съм раждала там. Не видях нищо невярно.
Вие там ли  раждахте?

Кое по точно не е вярно. За мизерията или за отношението. Всичко хубаво приключва до родилна зала. И ако обичате по-леко с определенията. Лекарите в майчин дом са добри, родилна заля е супер, неонатологията - най- добрата, но дотам...

Лично аз съм качила снимки тук на 7мия етаж.
На 5тия също.
На 12тия също.
Всеки може да види и да си прецени.
Отивате там да родите в супер родилна зала при добри специалисти, след това 5 звезден хотел ли очаквате? Неонатологичното отделение на 7мия етаж също е прекрасно ремонтирано.
Както се вижда лека полека се случват нещата. Не стават с вълшебна пръчка.

Хайде в тази тема да се пише от личен опит, а не някой прочел някъде нещо или чул някъде нещо и на всяка страница да пише врели некипели.

# 1 047
  • София
Отделението на 7я етаж, където са бебетата, беше съвсем нормално - ремонтирано, чисто, никакви забележки. Стаите - гадни са, особено леглата с пружини, но изобщо не е болка за умиране. Хлебарки и мизерии не съм виждала, дори тоалетните бяха в много по-добро състояние от тези на 5я етаж.
За мен беше важно всичко да е наред с бебето и мен, имах доверие на лекаря си, и тя го оправда.

# 1 048
Здравейте, има ли раждали при проф. Николов? Ще съм благодарна ако споделят мнения и как е минало при тях.

# 1 049
Здравейте, има ли раждали при проф. Николов? Ще съм благодарна ако споделят мнения и как е минало при тях.
Да, аз. Двете ми деца при него. Едно нормално раждане и едно секцио. Излючително доволна съм и категорично за мен мога да кажа, че това е най-добрият лекар в Майчин дом. Подробности можем да си пишем на лични ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт