Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 267
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 020
За раждане в  майчин дом ще ми трябват ли еднократни гащи,лигнин нощни превръзки кое искат ?

# 1 021
Никой не ти иска, но ти трябват! Аз си бях взела по голям брой нощни памучни превръзки и ползвах памучни /тип бабешки гащи, тъй като бях секцио, да не опират в операцията. Ти трябва да си прецениш какво ще ти трябва, а след като родиш близките ти винаги могат да ти донесат нещата, които ще ти трябват!  Леко раждане!

# 1 022
Никой не ти иска, но ти трябват! Аз си бях взела по голям брой нощни памучни превръзки и ползвах памучни /тип бабешки гащи, тъй като бях секцио, да не опират в операцията. Ти трябва да си прецениш какво ще ти трябва, а след като родиш близките ти винаги могат да ти донесат нещата, които ще ти трябват!  Леко раждане!
Благодаря много

# 1 023
Здравейте,знаете ли приемното време на д-р Хранов в Майчин дом...предварително благодаря! Hug

# 1 024
За раждане в  майчин дом ще ми трябват ли еднократни гащи,лигнин нощни превръзки кое искат ?

Да добавя моя опит - бях си взела еднократни гащи и нощни превръзки. Обаче бях с епизиотомия и ми беше мн неприятно допира на превръзките. Ползвах памучно бельо и лигнин. Първата нощ момичето в моята стая ми услужи с лигнин.

# 1 025
Раждах без избор на екип в МД и съм много доволна от избора си. Отношението в родилна зала беше съвсем нормално според мен. Раждането си го водеше акушерката. После при шиенето участваше и стажант, но нямам оплаквания.
След това бях на 7 етаж, но защото на 12ти нямаше свободни места. Не съм си променила мнението, че е по-добре детето да е постоянно при майката, освен ако няма медицински причини, които да не го позволяват. Не съм много сигурна дали разделянето е причина за трудното начало с кърменето, но при нас така се получи. С голямо желание, упорство, помощ от консултант и подкрепа от ММ нещата са поправими.
Нямам абсолютно никакви оплаквания от отношението на акушерките на етаж 7. Убедена съм на 100%, че това дали си с избор на екип или не няма абсолютно никакво значение.

# 1 026
Съгласна съм с това, че избора на екип няма връзка с отношението от страна на персонала на 7 или 12 ет.
В родилната зала всички се държаха нормално или съвсеем леко от типа поредната уплашена родилка, което бях готова да приема без обструкции, защото не смятам че трябва да ни държат ръцете или разни подобни. Но забелязах, че след като си имам лекар, отношението се промени осезаемо в положитилна посока. А това със сигурност не е изискано от моя лекар или мен.
 Т.е. моето мнение (без да ангажирам никого) е-  не се притеснявайте ако не искате екип, все си мисля, че тези неща с лошото отношение ако си без екип полека изчезват. Надявам се Simple Smile

# 1 027
Нямам статистически значими наблюдения за отношението при избор на екип или без. Аз бях с избор на екип, но съседката по легло беше без. Доколкото си спомням от разказа й, не беше нещо кой знае по-различно като отношение спрямо мен при самото раждане. Иначе горе на 12-тия етаж отношението беше абсолютно еднакво - добро.

# 1 028
  • Sofia, Bulgaria
Да питам нещо: кога се казва къде искаш да те местят след родилна зала? Нямам някакви съществени забележки от 5-ти етаж, но бих предпочела тогава да съм с бебо и тоалетната да е малко по-близо, че се влачех мъчително по цял ден със системата и беше адски уморително.

# 1 029
Малко след като родих, ме питаха. Сигурно можеш и по-рано да си кажеш, но май тогава си оформят документите и дори да си пропуснала да им кажеш, ще трябва да им кажеш.

# 1 030
Момичета днес ще ходя да чакам ред , да видим дали Д-р Дяволов ще може да ме поеме за раждане .
Прочетох , че преглежда в 231 кабинет , да ме ориентирате къде се намира кабинета . За пръв път ще стъпвам в болницата , нещо да не се забъркам . Благодаря ви

# 1 031
Ако влезеш през централния вход, след регистратура хващаш дългия коридор надясно. В дъното има врата и като минеш през нея има стълби, големи и единствени. Качваш се по тях, те водят до един етаж. Горе тръгваш на ляво (заобикаляш стълбището) и после надясно по коридора и пак дясно. Ако му е ден за прегледи пред кабинета ще има хора и ще се ориентираш лесно.

# 1 032
Благодаря ти . bouquet

# 1 033
мисля, че ще ти е по-лесно през входа на поликлиниката. Влизаш и веднага по стълбите нагоре, на 2ри ет. завиваш вдясно по коридора и си там.

# 1 034
И мен след като родих ме питаха къде искам да съм.

Общи условия

Активация на акаунт