Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 224
  • 1 737
  •   2
Отговори
# 1 110
  • Sofia, Bulgaria
Отивате на 2-рия етаж в ниското тяло, мисля 213 ли кой кабинет беше и има лепнат график на докторите. За които си харесате чакате и питате. Аз имам леки проблеми и се следя при Николов - прегледа включва задаване на всевъзможни въпроси, ехограф и тонове 90лв. Казала съм му че искам да раждам при него в 30 г.с. и каза че има време да ги говорим тия неща. Ако искате пробвайте. За темперетурата незнам, но някъде четох че след раждане хормоните бушуват и доста често родилките изпитват необясним студ.

# 1 111
Кабинетът е 216.

ЖК в МД по каса, в общи линии няма много значение при кого ще отидеш, ако ще се следиш само там е друго, но ти си написала, че си рискова, т.е предполага се, че ще си отделяш повече внимание. Тъ в този ред на мисли, аз бях при Клисурски - леко е муден и опериран от емоции като че ли, но при него не се чака много, той си влачи графика с него и се уговаряте час за час. Пуска направления и е с човешко отношение.

От други лекари ЖК нямам впечатление.

За платените прегледи, Николов или Дяволов.

Успех.

# 1 112
Ето го графикът и кабинетите и всичко.
Николов и Дяволов преглеждат в 231ви кабинет.

# 1 113
В 216 преглеждат.

# 1 114
Имате ли идея дали утре ще преглеждат или понеже е празник няма?

# 1 115
Почти убедена съм, че няма.  За Николов със 99%.

# 1 116
Ясно, значи ще закъснея с още цяла седмица. Sad

# 1 117
Здравейте, някой знае ли тази цена за избор на екип покрива ли плановото секцио или покрива само обикновено раждане?

# 1 118
Покрива.

# 1 119
# 1 120
Здравейте, имам въпрос към вече родилните в МД. Има ли разлика в багажа за приемане при нормално раждане и секцио. Ако се стигне до секцио после си 24 часа в ренимация, там може ли да внасяш личен багаж и нужен ли ти е изобщо? И още нещо памперсите и мокрите кърпички за бебо кога ги искат, в сайта пише при приемане, но не са ли нужни чак след раждането и не е ли по-добре да ти ги донесат в последствие?  newsm78

# 1 121
Здравейте, имам въпрос към вече родилните в МД. Има ли разлика в багажа за приемане при нормално раждане и секцио. Ако се стигне до секцио после си 24 часа в ренимация, там може ли да внасяш личен багаж и нужен ли ти е изобщо? И още нещо памперсите и мокрите кърпички за бебо кога ги искат, в сайта пише при приемане, но не са ли нужни чак след раждането и не е ли по-добре да ти ги донесат в последствие?  newsm78
Нещо което аз се сещам като разлика в багажа бяха лепенките за раната след секциото, които изискваха да си носиш. Аз бях с личния си багаж в реанимацията. Памперсите ми донесоха в последствие.

# 1 122
Нещо което аз се сещам като разлика в багажа бяха лепенките за раната след секциото, които изискваха да си носиш. Аз бях с личния си багаж в реанимацията. Памперсите ми донесоха в последствие.
Благодаря Simple Smile

# 1 123
Момичета за секцио един ден по рано ли приемат?

# 1 124
Момичета за секцио един ден по рано ли приемат?

Ами ако ще си с избор на екип, със сигурност с доктора ти ще се разберете предварително поне 1 ден преди датата за операция да постъпиш, някои отиват и 2-3 по-рано, че и повече,  зависи...Обсъди го с него най-добре. Но плануваните са винаги по-рано. А ако си без избор и по мед. показатели, не съм сигурна точно как е процедурата, но би трябвало отново да е преди самата дата на секциото. Само по спешност са веднага доколкото знам в самия ден.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт