Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-4

• 76 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Младостите вярно се уливат, този град на фонтани ли е какъв е струва колкото жилище в Гео Милев, а това е на майната си до Икея  Shocked - почти 1000Е квадрат. Комплекса е на едно поле в разорана местност . Какво става с това ново строителство не знам.

# 541
Другото което е се замислям да го постегна давам под наем и гараж има, но трябва да предприема нещо, че е грехота така да се руши.
да, или може да го отдадеш на роднините, които живеят отдолу и го искат. След като не им отпускат кредит, могат да ти плащат нещо като наем, но по този начин да си го изплащат, нещо като лизинг  Grinning  хем безлихвено. Ако в някакъв момент имат по-голяма сума или им отпуснат кредит и да ти го изплатят. По този начин хем ще си имаш редовен доход тип наем, хем ще знаеш на кого го даваш и ще ти отпадне голяма част от грижите по него. Всичко това зависи от много обстоятелства и отношенията ти с тези хора разбира се, но ако има такъв вариант, би бил много изгоден за всички  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 12 авг 2015, 10:41 от tickles

# 542
Младостите вярно се уливат, този град на фонтани ли е какъв е струва колкото жилище в Гео Милев, а това е на майната си до Икея  Shocked - почти 1000Е квадрат. Комплекса е на едно поле в разорана местност . Какво става с това ново строителство не знам.

Това не е вярно - във Фонтаните няма как да искат 1000Е (живея там под наем). Цените са около 700-750Е там (от няколко източника, които или са купили или са питали за там). Та в Артекс в Младост 4 не искат 1000Е (освен ако не търсиш 7-8 етаж).

# 543
Няма да споря, но ако махнем общите части, защото са включени и остане чистата площ  удря точно 1000 Е. А ако сметнеш, че е шпакловка и замазка смятай....

# 544
  • In the shadows of my mind
За купуващите във Фонтаните имайте едно на ум за помпената станция за мръсна вода, която трябва да се плаща, и при повреда... да й се търпят последствията...  Crazy

# 545
  • гр. София
Момичета,
Ние търсим в кв. Иван Вазов или Стрелбище, 3 стаен около 100 кв. м, тухла. Да не е първи етаж. Ако някой продава подобно жилище - да пише на лично.

# 546
Младостите са се уляли наистина. Едно метро, не може да формира такава цена. Че то и в Люлин има метростанции. Ама ще продължават да се качват, щото има балъци да купуват.

# 547
Скоро говорихме, че в Иван Вазов цените стигат и до 2000 Е квадрат, зависи от жилището и , че няма предлагане, за Стрелбище нямам наблюдение.

# 548
"Стрелбище" е малко по-широко понятие - има и стари, и по-нови, и още по-нови блокове и блокчета, различен тип строителство.

Сега погледнах в сайта на "Мирела" - за Иван Вазов нямат предложения, за Стрелбище имат 4 оферти, едната е до нас, но явно цените са скочили - движат се около 1000 евро/кв.м.

http://www.mirela.bg/index.php?p=offer_list&type=1&count … 00&order_by=1

# 549
Какво ще кажете за този с цел отдаване под наем... newsm78
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b139973887804708 … k=1xdgvb&f1=2

# 550
Добре е, Лъки. Peace

# 551
Благодаря ти Хепи, само не виждам уловката, от доста време се продава и цената намалиха има нещо... newsm78

# 552
Не знам какви са цените при вас, но не ми се вижда малка.

# 553
Благодаря ти Хепи, само не виждам уловката, от доста време се продава и цената намалиха има нещо... newsm78

Ти знаеш как са цените в града и района. Пресилено е според мен "луксозното обзавеждане" и заради него може цената да е завишена.

# 554
Дали пък не е със значително по-малка квадратура от заявената? Вярно, че вероятно включват и общи части, но така показано на снимката не ми изглежда повече от 45 м2, но може и да греша, защото не съм специалист.

Общи условия

Активация на акаунт