Прилив с отлив се редуват и финални щрихи те рисуват - MEDCEZIR #178

• 36 564
  • 735
  •   1
Отговори
# 600

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оффф,като се сетя къде отиде китарката Пренсес  Crazy Crazy Crazy егати кИсмета  Wink Wink Wink
Thinking Викаш да ни се беше паднала на нас ............ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Егати кИсмета............  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мило  Hug Hug Hug ето,ше си го поделиме и без китарката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама и  без шортите,че са на Асето  Party Party Party

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 23:06 от Niky Kotceva

# 601

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Оффф,като се сетя къде отиде китарката Пренсес  Crazy Crazy Crazy егати кИсмета  Wink Wink Wink
Thinking Викаш да ни се беше паднала на нас ............ Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy    Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy  Егати кИсмета............  Mr. Green Mr. Green Mr. GreenJoy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мило  Hug Hug Hug ето,ше си го поделиме и без китарката Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ама и  без шортите,че са на Асето  Party Party Party

ама сте много добри бе .. шортите не ви трябват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha на Асето били ... на вас ви стига другото демек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy колко сте благородни  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 602
Лека нощ  Hug Hug Hug Hug

# 603
# 604
Шортите били на Асито.............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Ники................ Peace ние ще наблегнем на централния балкан ........... Crazy Crazy Crazy   Лека нощ Ани.................. Hug Hug Hug Hug

# 605
Шортите били на Асито.............. rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo  Ники................ Peace ние ще наблегнем на централния балкан ........... Crazy Crazy Crazy   Лека нощ Ани.................. Hug Hug Hug Hug
Ъъъъъ,Бойче  Peace Peace Peace и планинарска песен ще пеем hahaha hahaha hahaha

Ха,лека сега  Grinning Grinning Grinning

# 606
Киво се ожени, драсна фитила, те изполягаха  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Голям купон в Т  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
Киво се ожени, драсна фитила, те изполягаха  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Голям купон в Т  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кво,кво  Crazy Crazy Crazyтамън разучавах маршрута към Централния Балкан и ти оппппп   hahaha hahaha hahaha
още онзи ден пишеше ,че тайно са се оженили сега какво,обявил ли е  Thinking Thinking Thinking
Нашата стилистка май се е похвалила вече  Grinning Grinning Grinning
Хади,горчиво и до повлекат крак и за други  Peace Peace Peace
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 00:03 от Niky Kotceva

# 608
Киво се ожени, драсна фитила, те изполягаха  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Голям купон в Т  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кво,кво  Crazy Crazy Crazyтамън разучавах маршрута към Централния Балкан и ти оппппп   hahaha hahaha hahaha
още онзи ден пишеше ,че тайно са се оженили сега какво,обявил ли е  Thinking Thinking Thinking
Скрит текст:

Тя го обяви  Peace и виж после колко народ обяви сватби в Т  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 609
ако не е някой фалш младоженец  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Приливчани ще са сватбари от страната на булката  Party Party Party
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 00:16 от Niky Kotceva

# 610
Кво сте развъртяли шортите ми,я! ooooh!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Те поне са ми дадени с благословия,кой ще ви даде на вас пред Балканските и зад Балканските части на ЧА,Джадъ ли? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Аз поне шорти си имам. Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 611
Изгледах серията!Ах,многооо хубава.Браво на всички.

Хади Иншаалах и машала. Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 612
Те поне са ми дадени с благословия,кой ще ви даде на вас пред Балканските и зад Балканските части на ЧА,Джадъ ли? ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!Аз поне шорти си имам. Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Виж,че не ти ги пипаме,резерве са ти  Wink Wink Wink за другото не пип  Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy Joy Joy

# 613
Киво се ожени, драсна фитила, те изполягаха  ooooh! ooooh! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Голям купон в Т  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Пусна сватбената серия и хората решиха да се изпоженят. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha И за кой се е ожени?За жена си сигурно  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 ,ама аз пак не съм в час? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 614

Виж,че не ти ги пипаме,резерве са ти  Wink Wink Wink за другото не пип  Naughty Naughty Naughty  Joy Joy Joy Joy Joy
Ще пип,ще пип само да се докопам до брега. Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт