Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 494
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Русе
И аз да кажа за миялната, аз съм десничар, а тя е отляво на мивката - е вече 8 години още ми е неудобно.

Аз пък не съм имала проблем, 6-7 г в апартамента бях така, сега вече почти 4г в къщата ми е отдясно. Нямам проблеми, важното е да я има. Simple Smile

# 346
  • вятърничава
Сладурките от снощи,
кажете имаше ли разминаване мужду аватарите и имената във форума и впечатлението на живо?

# 347
Радвам се, че срещата е минала добре /и малко завиждам Wink/. Аз не знам дали ще мога да се присъединя към срещата във Варна - отпускарски сезон е все пак.
Това много ми хареса, особено кухнята и картините
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1415873359/bilder

# 348
  • Варна
Радвам се за вас момичета  Grinning Несъмнено сте изкарали така, както го описвате...За Варнеска среща съм първа кипра, на 16ти август или друга дата , ще подредя програмата и децата , няма да пропусна....

Ама тук без снимки няма да си тръгнете ...от сега ви го казвам  bowuu
Всичко, всичко до едно ми харесва тук ...Стените са очарователни, толкова бледи, ама няма такава светлина в БГ, където и да живея, нито слънцето, нито облаците правят бялото толкова бяло ...Само може би фотошоп го умее, ама не искам на картинка , а го искам у нас  Laughing

Барба по въпроса със зеленото -най-светлото най ми хареса, за детската стая цвета е страхотен

# 349
Здравейте  Sunglasses
Аз пак много отдавна не съм влизала...
Засега приключих с ремонтите и красенето на дома, само много малки дреболии ми остават.
Успяхме да направим "сборна" детска за момчета и момиче, мисля, че се получи съвсем прилично, макар и с някои компромиси. Като за аматьори... толкоз  Mr. Green

Показвам снимките от подредения ден. От тогава насам има 1-2 подобрения, но никога не е във вид удобен за фотографиране  hahaha

Скрит текст:
При момчетата

И момичешката част

И тук се вижда как са отделени двете половинки - гърба на библиотеката е "стената" с цветния тапет (преди да го залепим).

# 350
  • вятърничава
Ванилия Мадагаскарска,браво!
Много е хубава!

# 351
Ех, Ванилия, скоро питах за теб, защо изчезна, а то какво било - ремонтираш. Ти изчезваш и после се появяваш с гръм и трясък. Харесва ми Simple Smile.

# 352
Ванилия, много ми харесва резултата! Цветовете са прекрасни!

Това много ми хареса, особено кухнята и картините
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu/OBJ17735_1415873359/bilder
Разкош Heart Eyes

Сладурките от снощи,
кажете имаше ли разминаване мужду аватарите и имената във форума и впечатлението на живо?
Е, аз със сигурност не бях по прашки Laughing
По една, две думи за всеки:
Самурайка - точно такава, каквато се представя в темата - динамична, неукротима, многопластова, от всеки ръкав и крачол вади по някой лаф.
Пепси - сдържана и вдъхваща респект. Точно такива са и постовете ѝ тук, рядко, но винаги по същество и компетентни.
Шарки - ах, Шарки...за мен беше изненада. В темата ми звучи леко сухарски, а на живо се оказа голяма терца, всички се посмяхме доста с нейните истории около "бабин дом".
Блу - нежно северно сияние.
Лили - каквото и да кажехме за прекрасния ѝ дом, сякаш се чувстваше неудобно.  А не трябва, защото с мъжа ѝ имат златни ръце и усет към цветовете и детайла.
Vanvel - другата приятна изненада за мен. В темата пише рядко, но знае за всекиго всичко. Изключително колоритна и сладкодумна, човек на живота.
Mumbas - следващата изненада. Също рядко се включва в темата и нямаше как да усетя, колко фин човек е всъщност, с богат житейски опит, безброй истории за отминалото време, и с прекрасна професия.
Ваяна - е тя пък вече ме смая. Съвсем различна от това, което показва в темата, оказа се изключително мила. И беше облечена в прекрасна жълта рокля и цикламен жакет  (ако бъркам цветовете, моля поправете ме), а в интериора толкова монохромна.
Съпружка - нашето мило и свежо попълнение. Може би най-младата в темата.
Карамелена - много стилна. За съжаление, с нея почти не успяхме да разменим и дума.

И аз тръгнах за срещата с леко присвито сърце, защото очаквах всички да са много млади. Хубаво, че знаех, че с Шарки сме на една възраст, та се успокоявах, че с нея поне ще намерим общи теми, извън интериора. А всъщност се оказа, че повечето сме зрели хора, за улегнали не смея да твърдя Laughing. Дори се притесних за Съпружка дали ѝ беше приятно сред нас, по-големите, но това със сигурност ще го разбера, ако дойде на следващата среща Simple Smile

# 353
  • вятърничава
Е, аз със сигурност не бях по прашки Laughing
  Joy

Пак съжалих,че пропуснах снимките на Лили!

# 354
  • в света на неограничените измерения

По една, две думи за всеки:
.....

Ех Ема, как хубаво само си ни описала. Точно в десятката.

А самата Ема, дами и господа, е  една прекрасна, фина и изключително младолика дама.  Много витална, страхотен събеседник, каквато е и в темата.

Ванилия, малката принцеса появи ли се вече ?

# 355
Ехо, здравейте Simple Smile Много интересни и приятни неща чета, браво на вас!
Аз сега се прибирам в Италия и съм като пребита. Точно вчера бях в София, но само за един ден. Свърших си работата с документи и някои други неща, видях се набързо с родители и най-добрите ми приятели от детинство. Голямо съвпадение, че точно в деня на вашата среща бях там, но беше невъзможно да се присъединя. Tired Покрай "Арт Пекарната" (в детството ми това беше кварталанта хлебарница с фурна) минах в полунощ и надникнах колкото можах и видях три от рисунките на Шаркината щерка, но само това беше. Радвам се, че сте си изкарали добре и че всички сте така готини. Точно както ви усещам Hug

# 356
А на Поли Генова апартамента, по който Щерева и Патрашкова припадаха  Sick

# 357
]Ванилия, Много красива , уютна и добре измислена детска стая. Разкошни цветове и десени .Много ми хареса   bouquet  bouquet

Аз си посъбрах нещата ,които харесвам в един албум и реших да ви го пусна .Събирала съм ги месеци тези снимки и има и някои и от тук . Във всяка снимка има елементи ,които харесвам и търся.

Моят стил е люшкащ се между модерно и рустик ,та не знам като каква да се определя . Ми нещо ето такова :
Скрит текст:

# 358
Ема много си мила. Беше ми приятно да се видим на живо.

Ванилия Мадагаскарска детската стая се е получила много приятно. Рядко някой се решава да вкара черен цвят в детска стая, но явно е предразсъдък някакъв.

# 359
Ванилия, супер е! Появи ли се девойката?
Момичета, толкова ми е приятно да чета описанията ви, бях сигурна, че ще се харесате, дано и аз ви видя някой ден!

Общи условия

Активация на акаунт