Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
да де, но иначе трябваше да купуваме нов диван, а както споменах той е телец.

# 556
  • София
Като споменахте зодии: Контеса, изобщо не позна, водолей съм. И всъщност адски мразя процеса на пазаруване на плочки и мебели, и като цяло да пазарувам в България.

# 557
  • Майничка
....Задължителните атрибути за запис в тази тема: баданарка и чехлички.

Може ли налъми, моооля? Ако трябва, ще им закова по едно пухче...

Ема, много е твоя кухнята, с тези страхотни картини и статуетки просто е красота!
Интересното е, че аз ни шеврон харесвам, ни марокански плочки за под, обаче в твоята кухня си стоят така, сякаш там им е мястото!
Само за чугунената мивка ми е жал, това е единственото нещо, което бих запазила от моята кухня, въпреки че е доста поочукана вече.

# 558
Ама, Гаргамела, да ти я бях снимала, отдолу ръжда, отгоре изтъркан емайл Sick
Моята наистина беше много зле Peace

Rozamunda, така е, няма лайстна между дюшемето и плочките.

А това ми прилича досущ кухнята на НоваТема, само дето нейното помещение беше май по-късо. Цялото жилище.

# 559
Като споменахте зодии: Контеса, изобщо не позна, водолей съм. И всъщност адски мразя процеса на пазаруване на плочки и мебели, и като цяло да пазарувам в България.
Шарки някой друг спомена ,че май си Овен или Скорпи Simple Smile
Иначе и аз съм Водолей  Heart Eyes

У нас игрите започнаха.
Руско-гръцко-българско-канадската колаборация е на линия .
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 20:04 от Анонимен

# 560
  • Варна
Благодарение на Пепси си имам дървенийки, аз пък съм една нерешителна риба, която вечно се колебае...

# 561
И аз съм вино...така де,водолей! Wine Glass

# 562
 Doris, радвам се че бях полезна. Харесаха ми чистите линии на писалището. Мисля че добре ще се комбинира с показаната витрина. А относно разпечатаното ЗДДС на стените, може и да е ефектно разпечатано с калиграфски шрифт . Най - добре само избрани важни параграфи, иначе ще се сдобиеш с цял фототапет Simple Smile.

# 563
  • На брега
А това ми прилича досущ кухнята на НоваТема, само дето нейното помещение беше май по-късо. Цялото жилище.
Ужасно, ужасно проблемно е моето помещението! И излизат все нови и нови проблеми. Комин, трегери, стоманените греди на новата част, разликата в нивата на таваните. Една плоча, която конструкторката не разгада как е армирана и не препоръча да премахнем също влезе в вътре, та и тя даде трето различно ниво ooooh!. Голямо умуване пада как да свържем и вържем в свещен брачен съюз старото и новопристроеното. Само като погледна в темата и се разведрявам Laughing!
Завиждам на Контеса за мащаба и бързината на строителството у тях.

# 564
Нова тема ,не ми завиждай .Мъжът ми е скала ,но е много работа ,много .
Само днес има помагачи иначе пясъци с тонове на ръка, основи, стени, подпори, конструкция, покрив,кухня, подове  ...все сам и по ненормални часове работа. Аз само готвя ,нося вода , правя смутита,диня,  таратор, студени шейкове и давам морална подкрепа.
 В четвъртък идва гараж пакета и той започва конструкцията на гаража и сухото строителство,а след това ще завърши кухнята , подовете, трябва да се изгради и камината нанаово на нова стена  и боядисването на стените за да се нанесем горе и след това ще оправяме още 100 квадрата приземен етаж за детската ми градина и там ламинат, стени, осветление , нови неща в банята и т.н. Ще имаме работа поне до октомври.

И аз съм вино...така де,водолей! Wine Glass
А ,така,събрахме се . Само вино ли ?
С тези гарафи на Ема си представям едни коктейли и чудесии пред камината .Само да дойде зимата и ще го осъществим  bowuu

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 21:33 от Анонимен

# 565
Спомням си по някакво предаване за търсене на къщи изискването на съпругата беше да няма абсолютно нищо за ремонтиране. Жената искаше да си събуе обувките и с това да се приключи. Аз не бих понесела такъв огромен ремонт. Кураж на всички, Контеса.

# 566

Взимам го!  Heart Eyes

Благодарение на Пепси си имам дървенийки, аз пък съм една нерешителна риба, която вечно се колебае...

И аз си имам едно такове нерешително рибе вкъщи. Дорис, ти в крайна сметка кои дървенийки напазарува. Ще чакам да покажеш как е станало със закона и сметкоплана.

Имам съмнения, че Богиня прави интериора на една нова турска кафе-сладкарница до нас- марокански лампи, черени кресла в плюш и много кадифе. Още я обзавждат, но чакам да отрежат ленатата и съм първа писта на кафе, пасти и снимки:
Скрит текст:

Между другото имам ето това в двора, дали пък не мога да го използвам и за озеленяване на задния двор:
Скрит текст:

# 567
Цонна, разбирам ти позицията ,но така вложените пари можем да си ги възвърнем и отгоре да вземем и да си построим къщата на мечтите до няколко години. Тук си е бизнес да оправяш къщи и да продаваш. След 1-2 врътки и ще имаме каквото искаме .

Мъжът ми е строител и както обича да казва :"Няма да купя чистак-бърсак нова къща и да дам една шапка пари на друг строител ,който е направил същото  ,но си е прибрал стабилната печалба в джоба. "

Аз лично съм ок с това ,защото съм на друг етаж и не ме закачат с нищо. Единствено сега разбирам какво му минава през ръцете всеки ден като работа и обещавам да съм по толерантна към изискванията си .Иначе все виждам завършените продукти и си нямах и идея каква пипкавост, разигравка и труд е всичко.

Благодаря за куража !  Hug

Ема и на мен ми харесва бялото жилище .Казах ли ,че харесвам бялото ама много  Joy

Може и Боги да се е заела, много неин стил е .

Съпружка, става ,даже е идеално за двора отзад. Смело сади и покажи после   bouquet

# 568
  • Варна
Съпружка тези две тонетчета http://olx.bg/ad/retro-stolove-antiki-ID5jyJQ.html и масата взех.

# 569
току що се връщам от маса с архитекта - наредихме спалнята - то кво да и редим един гардероб и едно легло Grinning Grinning Стените ще са графитено сиво мисля . за плоскости на мебелите се спрях на следните 4 варианта и не знам кой ще е по-добре с тези стени .  1   ;   2  ;  3  ;
4  

Може ли съвет или евентуално да препоръчате цвят подходящ за толкова тъмно сиво (изключвам бялото че много ще се праши ми се струва , изключвам и всякакви лакове и тем подобни лъскави работи - не съм им фен )  .

А какво мислите за идеята една от стените да бъде намацана абстрактно със сиво , жълто , бяло и черно - за някакво по шантаво разнообразие  newsm78

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 22:42 от Archo

Общи условия

Активация на акаунт