Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 310
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Ема, много ми харесва кухнята и цялата ти стилистика. И въпросът не е в шкафовете или нещо друго, а в тези детайли, които ти така добре ги умееш като съчетание на шарки - марокански плочки с черно и бяло тапет, старо с ново, картините, свещниците, текстила, дяволът е в детайлите.  Heart Eyes

За стола, който търси Дорис си признавам без бой, ако е той - http://prikachi.com/images/935/7926935B.jpg, http://prikachi.com/images/934/7926934E.jpg, а ето това е масажиращия - http://prikachi.com/images/714/7925714p.jpg. А по повод тухлите - това е едно от нещата, за които съм благодарна на интериорките, че не сложих - бързо омръзва и много натежава помещението - за тази малка стая ще стои много прихлупено. И както Пепси казва има ги във всяка пицария.
Обмисляла ли си фото тапет ала Ема?

Самурайка, дървените работи по двора според мен не стават за друго освен за хубав огън. Ако стане нещо - то ще отнеме толкова труд, че по- добре от продавалник да взема една маса за 50 лв. да я изшкуря и лакирам и да приключа.

Карамелена, още един глас за зимна градина.

# 511
Дори това, че писах поста си около 25 минути и изчезна, не може да развали настроението ми след интериорите ви Sharky и Eмa. Започвам отначало.

Sharky, като се отчитам това, че в жилището не е живяно, няма пердета и в момента е за отдаване под наем ми хареса много. Определено звездата в този интериор е кухнята. Шарените плочки винаги са ми харесвали, придават чар на цялото помещение. Не, няма да потъмнеят и абсорбатора е точно там, където трябва да бъде, когато има котлони с газ.
В момента, където живеем ползваме такива и гърбът леко се е усукал, но мисля, че е по-скоро, защото е евтин термо, но не е променил цвета си. Абсорбаторът е на 60 см и много се нагрява. Предричам, че скоро или ще се развали или ще се стопи.
Цвета на камъка (камък е нали) е много приятен и много добре стои с плочките. Б Р А В О!
Как успяваш да съчетаваш семейните ангажименти, мениджърството, интериорстване, още куп други неща... Машина си! Сигурно си зодия овен или скорпион  Rolling Eyes
Моля, да покажеш и професионалните снимки и да припадаме  Mr. Green

Ема, от кога чакам твоята кухня, заслужаваше си! Ти просто си родена да бъдеш дизайнер, стилист, всичкото креативна професия, за която се сещаш. А дали не можеш да рисуваш?
Крайно време е да разглеждаме твоите интериори в някое списание, но чужбинско (повтарям ли се с това или имам дежа вю).
Ако бяхте ми пуснали линк към снимките, без да знам, че са твои щях да си помисля, че показвате интериори от сайтове/блоговете, които гледаме и обсъждаме всеки ден колко са хубави. Б Р А В О и на теб! И се радвам, че ви познавам лично.
Ще споделиш ли тапета (бяло и черно ли е или бяло и тъмно синьо) от къде е?
Но най-вече искам да знам от къде е еленчето? Толкова е красиво би ли го обърнала с носле към масата Simple Smile
А пък ти сигурно си зодия риби или дева  Laughing

За моята зелена кухня, Ема, ти май наистина помниш всичко за всеки, е такава:

# 512
  • София
Аз принципно вечерите и уикендите гледам да не включвам лаптоп, и с телефона не си играя, а пък вие неуморно пишете и показвате. Което е похвално.
От многото информация сигурно нещо ще пропусна, но подред - от показаните нови неща.
Sharky, хубав нов апартамент, как ще го дадеш под наем...За мое учудване банята ми харесва - цветът не е мой, но стои изискано и нежно. В холо-кухнята обаче не ми е спокойно. Кухнята и масата направо си ги сблъскала и нищо,че си си казала, много е голям дивана. Дори и да го разместваш направо си се увлякла  Simple Smile Срещу него не знам какво има и какво друго има в стаята, но помисли когато ще стане твой кое как да е. Надявам се, че не се сърдиш? Praynig
Doris, и аз твърдо НЕ на тухлите! Бели, червени - не си ги слагай в къщи!  Simple Smile
Ема, честита кухня и признание за труда и креативността ти! Тапетът е леко неочакван, но разглеждайки снимка по снимка все по-добре се вписва и " отваря " кухнята.Щастлива си, че имаш много стари/старинни предмети, умело ги вплиташ и еклектиката ти се получава. Аз бих си живяла в къщата / може би само лятото  Wink /.

# 513
keep up the good work дами ! много хубави домове показвате !

# 514
Никой не ми отговори ще ми потъмнеят ли плочките зад котлоните от топлината.
Аз съм с газови котлони. Не съм забелязала да нагряват наоколо, нищо по-особено няма. newsm78

Гаргамела, black out щорите са от много плътен материал и няма да пропускат прах през самия плат. В Икеа се казват TUPPLUR, ако искаш да ги провериш, но са само около 2 метра на дължина. Peace

Дорис твърдо НЬИЕ! на тухличките! Графитено мацни, или някой готин тапет, зарежи зидарията  Naughty А стола да не е нещо такова? Корбюзе? (Барба да ме поправи).
Е, ти пък?! Дори и децата на съфорумките знаят, че това е Иймс. Laughing Hug И е много тежкарски даже, хич не е лек.
От леките кожени класики аз харесвам "Wassily", както и "Safari chair". За Василий мога да гарантирам и че е удобен. А за Сафарито веднъж наддавах в ибей, но ме отвяха конкурентите. Laughing
На съпружка креслото пред камината също е много готино!

Ема, браво за кухнята! Много е хубаво и уютно, както ти умееш. Плочките на пода са много добре подбрани, реставрираните мебели са страхотни! Много ме заплени колекцията от кристални шишета. Simple Smile

Боги изчезна... Crossing Arms

# 515
  • Варна
Съпружка - Да! Това е, само припомни от къде беше го купила - мисля по интернет или Вивре?
Няма много място за голям стол. Конзолата от тик обаче не е удобна, има плот отдолу, а аз искам да я ползвам за работно място от време на време. Е остава и варианта да се направи от чам и да се омасли в подходящ нюанс.

А килим какъв? От жълтия с марокански шарки или този или рогозка, искам гладкотъкан.

О това не е стол, а Столът , но деньги нет. Не зная колко са репликите, но оригинал няма да имам.

# 516
Дорис, столът го купих от Вивре, напоследък гледах, че пускат тези модели от плат. Иначе го има и в Каре. За килим тип рогозка - аз купих ето този под масата за хранене - http://www.ikea.bg/textiles/rugs/Large-and-medium-rugs/13736/14867/ - много съм доволна, иначе шарения ми харесва повече. За бюро мислила ли си някоя дървена ретро маса?

# 517
  • София
Не се сърдя за канапето  Joy Joy Joy , споделям абсолютно всички забележки, аз ги имам същите, и на мен много ми тежи, трапезарията е супер малка и сгъчкана, ако не бях аз толкова кекава, още вчера щях да изнеса излишните части от него в "кабинета", обаче само ММ и аз да носим не рискувах, нямаше да им се отрази добре на стените. Канапето ми допадна на цвят и практичност (прахосмукачка влиза под него спокойно, румба също - аз ако живеех там взимам румба и браава и забравям за подове), дамаската му се почиства много лесно, за размера нямах избор, вървеше си с всичките модули, а да разхвърлям модули по други стаи и/или жилища преди да го разопаковам, не посмях.

# 518
  • София
[...
О това не е стол, а Столът , но деньги нет. Не зная колко са репликите, но оригинал няма да имам.

Мда, 14 хилки и на мен ми се стриха множко за едното гъз...

# 519
  • густо майна Филибето
Ема, страхотна си просто! Толкова стил и елегантност има всичко до което се докоснеш!

За газовия котлон - имам, върху дървен плот с дървен гръб. Много често го използвам, не нагрява повече от другите.

# 520
Ема, честито!!! Още много изядени торти ти пожелавам  dance

# 521
Някой има ли представа къде в София мога да намеря тази боя?

Ема, много красота и уют  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 13:09 от Не се сърди, човече

# 522
  • Варна

...Сложи си едно такова кресло, за радост на мъжът ти пък и ти!

Не ми харесва много ми е тумбест и малко ми прилича на ония пеньоарчета ватираните от соца.

Ема интересно, много интересно! Неочаквана добра комбинация зигзаги и шарените плочки. Индигото (така го виждам на моя монитор) обединява чудесно.

# 523
Ема, разкошна кухня!

# 524
Ема, newsm20. Ти си човек с невероятен вкус и усет. Къщата е прекрасна и ми се прииска да ти дойда на гости  Wink.
Шарки, харесва ми апартамента. Банята е много интересна.

Общи условия

Активация на акаунт