Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 rotfImao rotfImao rotfImbo Луд за връзване!

# 466
  • Вестерос
 smile3532 въобще не го очаквах хахахахахаха

# 467
Нали знаете, че това не е той? Grinning
Скрит текст:

# 468
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
 Embarassed  Не, не знаех, но за да ти "роди главата" такива истории, трябва да си малко по-нестандартен.

# 469
Е беше ясно, че не е той, но пък е много забавно Simple Smile

# 470
Ако самият БР не е организирал завръщането/ прераждането или както искате го наречето, на АА, то вече много се съмнявам, че историята ще се повтори или някакви предсказания ще се сбъднат. Прочела съм 1/10 от Светът и вече няколко пъти се казва, че в предсказания вярват наивниците.т.е. всички тези измислици поместени в историята са, за да ни накарат да гледаме в друга посока и след това - хоп изненада. Още по- хубаво де. От толкова спекулации и варианти на развитие на историята имам чувството, че нищо няма да ме изненада.

Напоследък имам известни съмнение затова дали действително Робърт е убил Регар, но четейки в уикито други по- важни въпроси изникнаха. Защо толкова дълго се бави бракът между Робърт и Лиана?
Той става владетел на Бурен край, вижда Лиана, Рикард Старк се съгласява да му я даде за жена, следва турнира ( до преди него пак минава известно време), Регар  й хвърля око, Робърт според някои се измсял, според други озверял, и една година по- късно Лиана е 'отвлечена'  от Регар. Е Робърт ли се мотае,  пръскайки семе из цял Вестерос или Лорд Старк се е разколебал? Или друго.... Не намирам ниакаква логика за захавянето на сватбата. Даже след всички събития би трябвало да я ускорят. Само една може да е причината- her power of will.  Споменава се няколко пъти за нейния нрав и знаете нататък какво се случва Simple Smile . много ми е дотегнала история между Лиана и Регар, ама предисторията е още по- мътна.

# 471
Историята уж е писана от майстер. Те са скептици по тези въпроси.

# 472
Лиана май е била на 14 по време на турнира, може би заради това.

# 473
Определено Битката при Тризъбеца е преди превземането на КЧ. Нали Тивин решава да вземе страната на Робърт едва след като Регар е убит, преди това не е предприемал нищо.

# 474
И аз такъв спомен имам, че Тивин взима открито страна, едва след като е ясен развоят на събитията. Тази стратегия я виждаме при него нееднократно в книгите.

# 475
Попаднах на нещо интересно във фейсбук. Мартин е казал, че всички деца Старк са варги. Въпросът беше дали и е възможно Роб да не е мъртъв, а варгнат?

# 476
Попаднах на нещо интересно във фейсбук. Мартин е казал, че всички деца Старк са варги. Въпросът беше дали и е възможно Роб да не е мъртъв, а варгнат?

При полжение, че му убиха Сив вятър едва ли. Пък и той май изобщо не беше развил тази способност.

# 477
  • Варна

Къде да е варгнат? Сив вятър беше убит също.
Варгването не става със съгласието на варгвания и по принцип ако не си го правил приживе, едва ли ще успееш от първия път. Пък и няма подсказки в тази насока.

# 478
Да бе, всички са живи и варгнати. Нед и той продължава да живее в някой все още. Какво е това желание всички убити да се изкарват живи не мога да разбера.
Дези- била е на 14 на турнира, точно така, но това не е особено ранна възраст за женитба във Вестерос. Регар я отвлича една година по- късно. Робърт е имал достатъчно време и мотиви да я взема за жена много преди отвличането, но това не се е случило.

И малко за филма- преди няколко дни Кит е бил на мач на Уимбълдън- с дълга коса Simple Smile . Така че девойките да се успокоят- не е подстриган  Joy

# 479
  • Варна
14 си е ранна възраст, ако времето не ги притиска. В нормални времена момичетата се женят над 15-16г. възраст. Кат са я омъжили на 18 и е била поне една година сгодена за Брандън, който пък е на 20.

Общи условия

Активация на акаунт