Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
13 ПОВ - Тирион, Дани, Аря, Теон, Аша, Баристан, Ариан, Санса, Виктарион, Церсей, Бран.
Подчертаните са потвърдени, Баристан ще е един от умрелите.

Кой ще липсва? Ами Джайм, Бриен, Джон? Thinking Shocked
Е, аз в изброените горе виждам 11, а не 13. Значи още поне двама ще са ПОВ.

# 631
Интересни неща има в този сайт.
"We’ll find out where whores go in TWOW. (Plot Points that GRRM Confirmed)"
Е ще разберем къде отиват най-накрая Simple Smile

# 632
  • Варна
13 ПОВ - Тирион, Дани, Аря, Теон, Аша, Баристан, Ариан, Санса, Виктарион, Церсей, Бран.

Ами Сам???

Освен Сам и Арео Хота, Мелисиндра също са POV. Според написаното в сайта - Per interview with French interviewer, there will be 13 POV characters early in TWOW, but there will be less by the end. Това го разбирам, ако се окаже истина, че някои от героите няма да са POV, но не е задължително да не са в книгата.

# 633
  • Варна
Per Elio & Linda, the controversial Sansa chapter has more to do with surprising character development than shocking events. It will surprise hardcore fans who have certain views of Sansa. (Plot Points that GRRM or Others in the Know Have Confirmed)

Явно Санса ще е главно действащо лице върху съдбата на герой от поредицата. Какво може да направи(което да е нетипично за нея ), да надхитри Кутрето и така да го прати на сигурна смърт  newsm78 или собственоръчно да убие някой ?

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 22:27 от Voice_

# 634
  • Buffyworld
Хексе, коя беше Лудата мишка ?  newsm78

# 635
Per Elio & Linda, the controversial Sansa chapter has more to do with surprising character development than shocking events. It will surprise hardcore fans who have certain views of Sansa. (Plot Points that GRRM or Others in the Know Have Confirmed)

Явно Санса ще е главно действащо лице върху съдбата на герой от поредицата. Какво може да направи(което да е нетипично за нея ), да надхитри Кутрето и така да го прати на сигурна смърт  newsm78 или собствено ръчно да убие някой ?
Praynig Praynig Praynig
Мрежичката  с отровата е още в нея... Mr. Green
Искам Мартин да ни поднесе нещо брутално за Кутрето ала пайовете Фрей,а Санситка да е в ролята на лорд Мандърли.Като казвам брутално,нямам предвид физически - искам да го унищожи с неговите методи.Даже го искам жив и съсипан,като Теон. Twisted Evil Как го мразя,чак себе си учудвам. Joy

# 636
  • Варна
Скрит текст:

Е, аз в изброените горе виждам 11, а не 13. Значи още поне двама ще са ПОВ.
Ех, че съм математичка.. Joy
Права си, да . Много е вероятно Джон да няма ПОВ, но кой ще ни предава информация от Вала? Може би Давос ще се появи, но тогава пък ще отпадне още един ПОВ. Thinking

Хексе, коя беше Лудата мишка ?  newsm78
Сир Шадрич, който беше тръгнал да търси Санса заради наградата давана от Варис. Последно беше в спойлерната глава на Алайн като домашен рицар на Петир.

Освен Сам и Арео Хота, Мелисиндра също са POV. Според написаното в сайта - Per interview with French interviewer, there will be 13 POV characters early in TWOW, but there will be less by the end. Това го разбирам, ако се окаже истина, че някои от героите няма да са POV, но не е задължително да не са в книгата.

Това е така, ставаше въпрос, че няма да имаме много гледни точки. Което може би значи, че героите ще се съберат наблизо един до друг.  Wink

# 637
POV героите трябва да са най-малко 14 според мен, толкова са сюжетните линии:
1. Пещерата на КГ - POV Бран;
2. Вала - Мелисандра, евентуално Джон;
3. Битката за Зимен хребет - Теон и Аша;
4. В търсене на Рикон - Давос;
5. Долината - Санса;
6. Речните земи - Джайм и Бриен;
7. Железните о-ви - Ерон "Мокра коса" (имало негова глава от пета книга, оставена за шеста, така че е сигурен);
8. Кралски чертог - Церсей;
9. Бурните земи - Джон Конингтън и Ариан;
10. Староград - Сам;
11. Дорн - Арео Хота;
12. Браавос - Аря;
13. Халазарът на хал Джако - Денерис;
14. Майрийн - Баристан, Тирион и Виктарион.

# 638
  • Варна
Скрит текст:
2. Вала - Мелисандра, евентуално Джон;
3. Битката за Зимен хребет - Теон и Аша;
4. В търсене на Рикон - Давос;
5. Долината - Санса;
6. Речните земи - Джайм и Бриен;
7. Железните о-ви - Ерон "Мокра коса" (имало негова глава от пета книга, оставена за шеста, така че е сигурен);
9. Бурните земи - Джон Конингтън и Ариан;
10. Староград - Сам;
11. Дорн - Арео Хота;
12. Браавос - Аря;
14. Майрийн - Баристан, Тирион и Виктарион.
Може би сюжетна линия "в търсене на Рикон" няма да има, Давос ще се появи направо на Вала. Дорн  също може да няма, не виждам смисъл след като птичките т.е. змиичките отлетяха оттам..
Така че ако сюжетните линии са 13, сега остана да  съкратиш бройката на ПОВ георите. Mr. Green

# 639
  • Buffyworld
Хексе, мерси  Hug Тази спойлерна глава още  не съм я чела.  Embarassed

Може да има POV на някоя от пясъчните змии в Дорн.

# 640
2. Вала - Мелисандра, евентуално Джон; Единият е излишен, време му е да се трансформира
3. Битката за Зимен хребет - Теон и Аша; Единият е излишен, надявам се да е Теон, време му е да се жертва за някого
4. В търсене на Рикон - Давос; НЕ държа на описание на Скагос
5. Долината - Санса;
6. Речните земи - Джайм и Бриен; Единият е излишен, не смея да гадая кой, все си мисля че мечът ще остане при Бриен
9. Бурните земи - Джон Конингтън и Ариан; Единият е излишен, ако Ариан се задържи там ясно кой отпада
10. Староград - Сам;
11. Дорн - Арео Хота; Арео не тръгна ли да гони Тъмната звезда? Виждам го в Предела може би при Уилас Тирел
12. Браавос - Аря;
14. Майрийн - Баристан, Тирион и Виктарион. Двама са излишни

За Тирион, продължавам да се съмнявам, че ще оцелее дълго, въпреки всички симпатии, които генерира, чудя се какво толкова може да разкаже на Денерис, освен за драконите, което ние да не знаем за да е полезен за сюжета. Същото, ако не и повече, за животинките може да и разкажат Марвин и Мокоро.

# 641
  • Варна

Може да има POV на някоя от пясъчните змии в Дорн.
Няма да има нови ПОВ герои.

Скрит текст:
2. Вала - Мелисандра, евентуално Джон; Единият е излишен, време му е да се трансформира
3. Битката за Зимен хребет - Теон и Аша; Единият е излишен, надявам се да е Теон, време му е да се жертва за някого
4. В търсене на Рикон - Давос; НЕ държа на описание на Скагос
5. Долината - Санса;
6. Речните земи - Джайм и Бриен; Единият е излишен, не смея да гадая кой, все си мисля че мечът ще остане при Бриен
9. Бурните земи - Джон Конингтън и Ариан; Единият е излишен, ако Ариан се задържи там ясно кой отпада
10. Староград - Сам;
11. Дорн - Арео Хота; Арео не тръгна ли да гони Тъмната звезда? Виждам го в Предела може би при Уилас Тирел
12. Браавос - Аря;
14. Майрийн - Баристан, Тирион и Виктарион. Двама са излишни

За Тирион, продължавам да се съмнявам, че ще оцелее дълго, въпреки всички симпатии, които генерира, чудя се какво толкова може да разкаже на Денерис, освен за драконите, което ние да не знаем за да е полезен за сюжета. Същото, ако не и повече, за животинките може да и разкажат Марвин и Мокоро.

Сега съкрати някоя сюжетна линия, трябва да са 13. Аз бих съкратила Арео и Дорн. Нямаме нужда от "пряка видимост" там. Новините ще научаваме с гарвани. Grinning
В края линиите ще се съкратят. Може би ще останат КЧ, Староград, Вала, Зимен хребет, Долината, Речните земи, Пещерата..
Аря ще се върне във Вестерос в края, в Мийрийн няма да имаме нужда от ПОВ, при дотраките също, Егон няма да седи в Бурните земи, ще тръгне към Долината или Речните земи.
Железните острови, най-вероятно и те ще станат излишни..

# 642
  • Вестерос
Аз смятам като Бум и си мисля обаче, че ще имаме Тирион и Виктарион, за сметка на това няма да имаме Дорн и Давос. Приемам също, ще чрез Бриен ще разбираме за Джайм. Колкото до Аша и Теон може Мартин да остави единия само и двамцата след битката да тръгнат към Железните, за да ни информират и за там.

# 643
Аз си мисля, че Тирион ще доживее до битката с бродниците.

# 644
  • Варна
Ако Тирион е скрит Тарг и драконов ездач, няма да се разделим скоро с него. Поне не в 6 книга.

Общи условия

Активация на акаунт