Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 536
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
  • Вестерос
Представи си я като мустаките  hahaha

# 706
Даарио ми е много анти-секси Simple Smile Какво му харесва Дани не знам. Особено с тоя златен зъб...

# 707
  • Варна
Даарио ми е много анти-секси Simple Smile Какво му харесва Дани не знам. Особено с тоя златен зъб...

Поведението?  Thinking
Арогантен, самоуверен, непукист... как да не го харесаш. Mr. Green

# 708
  • Варна
На който му се чете, малко изявления на Мартин докато беше в Ню Йорк:
http://watchersonthewall.com/george-r-r-martin-calls-game-of-thr … -island-ballgame/

Нищо ново общо взето.. а аз съм изпаднала в абстиненция вече... Crazy

# 709
  • София
Здравейте,
извинявайте, че нахлувам така от нищото, но искам да помоля да ми кажете дали има някъде "Светът на огън и лед" в електронен формат на български. Мога да се пробвам с английския вариант от първа страница, но ще ми бъде трудно. Предполагам, че сте го коментирали и по- рано, затова се извинявам предварително, но не можах да я намеря.   bouquet

# 710
  • Варна
На български я няма. Чакай я след 2 години в Читанка, вероятно. По-добре дай 30 лв. и си я купи - заслужава си. Супер луксозно е изданието, илюстрациите - страхотни. Единственият минус за мен е, че е малко тежка.

# 711
  • София
Ясно, благодаря!   bouquet  Ще я потърся като се прибера от морето.

# 712
  • Варна
Поради липса на новини, един хубав фенарт на Санса и Хрътката:
Скрит текст:
Цитат
“He squatted silently before her, a hulking black shape shrouded in the night, hidden from her eyes. Sansa could hear his ragged breathing. She was sad for him, she realized. Somehow, the fear had gone away.

The silence went on and on, so long that she began to grow afraid once more, but she was afraid for him now, not for herself. She found his massive shoulder with her hand. “He was no true knight,” she whispered to him.“
http://joannalannister.tumblr.com/post/126751462766/mathiaarkoni … d-illustration-of

Последна редакция: сб, 15 авг 2015, 20:28 от Хексе

# 713
Хексе, това е един от любимите ми фенартове на Санса и Сандор, заедно с този(маниак съм, събирам колекция):
Скрит текст:

Напоследък ми се въртят едни мисли в главата: ако Регар не е  бил воин, както казваше сър Дядо, как тогава е спечелил турнира на ръката? Дали вместо него не се е бил някой дуг, който няма право да участва от собствено име. Като Белите плащове, примерно.  Rolling Eyes Обсъждали ли сме го, че не помня?

Скрит текст:

# 714
  • Варна
Хексе, това е един от любимите ми фенартове на Санса и Сандор, заедно с този(маниак съм, събирам колекция):
Скрит текст:
Много е сладникав Сандор тук. Той трябва да е страшен, плашещ, а  са го нарисували като принц-чарминг Grinning. Всъщност, знаеш ли че човекът , който е поръчал този арт се е отказал от него именно поради тази причина. Затова и авторката го е пуснала свободно в мрежата.

Напоследък ми се въртят едни мисли в главата: ако Регар не е  бил воин, както казваше сър Дядо, как тогава е спечелил турнира на ръката? Дали вместо него не се е бил някой друг, който няма право да участва от собствено име. Като Белите плащове, примерно.  Rolling Eyes Обсъждали ли сме го, че не помня?

Скрит текст:
Не помня дали сме го обсъждали, но и на мен ми е минавало през ума. Особено когато прочетох Рицаря на 7 кралства. Там претендента Блекфир спечели турнира, защото така беше организирано, а не защото има качества. Wink

Не виждам кой би могъл да участва вместо Регар. Артър Дейн? Твърде познат е..
Или са организирали нещата като в Рицаря или пък Регар действително е имал огромен късмет.
А може и КГ, респ. Старите богове да са намесени..

П.П. Белите плащове няма проблеми да участват в турнири.

Последна редакция: нд, 16 авг 2015, 14:55 от Хексе

# 715
Точно за Дейн си мисля. Все пак него завари Нед при Кулата  Thinking

# 716
  • Варна
Точно за Дейн си мисля. Все пак него завари Нед при Кулата  Thinking
Заедно с Осуел Уент и Джеролд Хайтауър.
На турнира Регар е победил Артур Дейн, Брандън Старк и Бронзовия Джон Ройс. Накрая е победил и Баристан.
Баристан би познал Артур Дейн ако е бил в бронята на Регар, ако допуснем, че са се разменили. Thinking
Ако е имало договорка дали пък Брандън Старк би участвал в такава.

# 717
...и затова да е заподскачал като петел след като Регар дава венеца на Лиана? Защото е решил, че Регар му се подиграва?
Дядко щеше да си спомни, ако е имало уговорка в неговите глави.

# 718
  • Варна
...и затова да е заподскачал като петел след като Регар дава венеца на Лиана? Защото е решил, че Регар му се подиграва?
Дядко щеше да си спомни, ако е имало уговорка в неговите глави.

Сир Бари са го държали надалеч от всякакви конспирации, твърде е праволинеен.  Laughing
Интересно ми е дали се е случвало да пази пред кралската спалня, докато Ерис е тормозел Рела.

# 719
Не беше ли казал Джейми точно на него, че трябва да направят нещо, че трябва да защитават кралското семейство, а той му беше отвърнал "Но не от него." Тогава е била зачената май Денерис. След въпросната нощ Раела заминала за Драконов камък.

Общи условия

Активация на акаунт