Песен за огън и лед - 20 "A reader lives a thousand lives..."

• 40 495
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Мисля, че става въпрос за Джон Дари.

# 721
  • Варна
Да, Джон Дари.  Peace

# 722
Скрит текст:

# 723
Сир Бари са го държали надалеч от всякакви конспирации, твърде е праволинеен.  Laughing

Той това си го знаеше.
"Принцът на Драконов камък никога не му се беше доверявал така, както се доверяваше на Артур Дейн. Харънхъл бе доказателство за това. „Годината на лъжливата пролет.“"

# 724
Сир Бари са го държали надалеч от всякакви конспирации, твърде е праволинеен.  Laughing

Той това си го знаеше.
"Принцът на Драконов камък никога не му се беше доверявал така, както се доверяваше на Артур Дейн. Харънхъл бе доказателство за това. „Годината на лъжливата пролет.“"

На Артър, на Озуел Уент и вероятно на принц Люин Мартел... изненадващият на когото е имал доверие е Белият Бик.

Последна редакция: пн, 17 авг 2015, 22:50 от Бумър

# 725
  • Варна
Мдааа... очевидно игреайки за Регар, Белите плащове играят срещу Ерис. Т.е. нарушават клетвите си. Баристан не би нарушил клетва, може би затова не е включен.
Ако чичо вдигне завесата над тези събития ще съм му много благодарна. Много интересни неща са се случвали, взимани са странни решения.. например Люин Мартел е подкрепял Регар, въпреки, че Елия му е племенница..
И единствените живи бели плащове са тези, които не са знаели нищо - Баристан и Джайм.
Много се надявам още някой от белите плащове на Ерис да е жив и да се спотайва някъде...

# 726
Въобще не съм изненадана от това че Люин е бил с Регар, заради близостта на Регар с всички дорнци, заради различните морални рамки на дорнците, трето Люин със сигурност е знаел, че Елия не може да има повече деца и мотивите на Регар за "отвличането" на Лиана, последно (спекулирам) би знаел ако Регар се е оженил за Лиана, оттук второто съвсем отслабва

# 727
И единствените живи бели плащове са тези, които не са знаели нищо - Баристан и Джайм.
Много се надявам още някой от белите плащове на Ерис да е жив и да се спотайва някъде...

Какви са били мотивите им срещу Джайм?  Thinking

# 728

Бил е твърде от скоро с тях и те не са го познавали достатъчно, за да могат да му се доверят с нещо подобно, предполагам.

# 729
  • Варна

Бил е твърде от скоро с тях и те не са го познавали достатъчно, за да могат да му се доверят с нещо подобно, предполагам.
И аз мисля така. Приели са го в КГ на турнира в Харънхъл, когато вече са били стартирани нещата.

# 730
Спойлер?

Скрит текст:

# 731
Спойлер?

Скрит текст:
би ли превела, размазано е, и да си превеждам и тълкувам, много ми идва

# 732
  • Варна
Най-общо казано, питат Мартин защо Дани си спомня лимоново дърво в Браавос, след като лимоните не трябва да виреят там и дали това е намек за някакво разкритие за миналото й.
Мартин потвърждава, че това е намек.. към нещо което ще бъде разкрито по-нататък.

# 733
Хексе  Peace

Кралят на Нощта

Скрит текст:

# 734
Лимоновите дървета растат само в домовете на най-заможните и знатни жители, явно е живяла в такъв, или това не е бил Браавос.

Никой ли не беше изненадан като мен, че яйцата се събудиха преди излюпването, или само аз късно го забелязах?

Общи условия

Активация на акаунт