Моят град-Русе!

• 62 209
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Билети за Лили вече няма, освен да отидете на място ако продават, друго не мога да предложа.

Бихте ли ми казали дали някъде продават бански само долнища? Сещам се само за Джъмбо, а там са малки номера

Също в Ню Йоркър в Мола продават отделно. Имаше и разпродажба.  Peace

# 136
  • Русе
И аз препоръчвам Ангелов. Писала съм неведнъж за ортопедичната одисея на майка ми.
Валентинов нали бил в болнични? Предната седмица се писа за него.

# 137
Не знаех, че се е писало предната седмица, а и мислех, че вече е на работа. Peace

# 138
  • Русе
 Благодаря!

# 139
Валентинов вече трябва да се е върнал на работа.
Рамлим успех в избора и бързо възстановяване.

# 140
  • Русе
Здравейте,
знаете ли дали д-р Миланов (офталмологът) преглежда деца?

# 141
А защо не дойдеш направо да си купиш билети от нашият офис, също срещу такса от 2 лв?
Моля и аз искам да знам къде е този офис. Такса от 6.50лв. за куриер особено ако става въпрос само за един билет ми идва повече.

# 142
Аз до колкото знам това е в русенския университет  Peace, ама нека и Каролка да кажа  Simple Smile

# 143
Здравейте,
знаете ли дали д-р Миланов (офталмологът) преглежда деца?

Да, преглежда.

# 144
Здравейте! Да, ние сме каса на Ивентим. В Русенски университет, етаж 1, туристическа агенция "Юзит Калърс".,насреща съм за съдействие.

# 145
  • Русе
: KaRoLa  bouquet

# 146
Някой посещавал ли е басейна на хотел Рай? Ставали за деца?

# 147
Здравейте! Да, ние сме каса на Ивентим. В Русенски университет, етаж 1, туристическа агенция "Юзит Калърс".,насреща съм за съдействие.

Ще си знам за следващия път!   bouquet

# 148

Ще си знам за следващия път!   bouquet
А имате ли опция застраховка на билетите, както са онлайн ако си ги купиш.

# 149
  • Русе
За басейна на мотел "Рай" някой беше питал. Ако вече не му е късно, мъжът и детето ходиха 2 пъти тази година, доволни са, особено детето. Имало детска секция и за възрастни, най-плиткото било около 1 метър в големия басейн. Детето дава зор пак да ходят. Цената е 5 лв. на човек, 3 лв. шезлонг.

Общи условия

Активация на акаунт