Електронни четци - XVI

• 74 174
  • 816
  •   1
Отговори
# 630
обикновеният Киндъл е 99 лв
а новият Пейпъруайт е 199 лв
струва си
Peace
Аз ще направя един коледен подарък!

# 631
А Пейпъруайтът дали е най-новият от 2015, защото по надолу в офертите има още два, на които изрично пише, че са 2015? Пък като гледам характеристиките трябва да е новият, хич не мога да ги разбера:(. Аз си пуснах поръчката и за тъча и за него, ама сега ми е драма, дали не съм се прецакала с Пейпъруайт.

# 632
sisku, ако питаш за emag, новият е, щом пише 300 ppi! Peace

# 633
Да за Емаг. И за си мисля, че е новият обаче има и други оферти с по марко намаление, на които изрично пише, че са 2015г, за това се тръшкам.
П.П Ама като се има на предвид, че до скоро четях на първият тъч, който излезе все ще е по-добре, хахаха.

# 634
новият е, спокойно  Peace
иначе сайтът е объркващ, защото излизат оферти от различни магазини с различни цени и описания на продуктите

# 635
Момичета вече седмица се лутам между Kobo Aura 6 и Nook Glowlight 6.Помагайте да избера единия и да го купя,че вече главата ми пуши от мислене

Докато пишех поста и ми хрумна да поръчам в Емаг новият Пейпъруайтът и го направих.Дано не съм сбъркала newsm78

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 09:36 от dori4on

# 636
@dori4on , не си сгрешила. Kindle е супер!  Grinning

# 637
Докато погледна и те свършили. Момичета, колко струва доставката от германския  Амазон?

# 638
  • София
Няма доставка до БГ, трябва с превозвач, съответно - безплатна до него и   3-4 лв до бг, понеже е под 1 кг.

# 639
# 640
@dori4on , не си сгрешила. Kindle е супер!  Grinning

Ще  го чакам с нетърпение.Сега започвам да мисля за калъф.Съвместими ли са калъфите на всички модели  Kindle Paperwhite

# 641
Съвместими ли са калъфите на всички модели  Kindle Paperwhite
Да! Peace

# 642
  • София
Сутринта поръчах Кобо Аура Н2О от емаг, а цетецът вече е у мен  Shocked! Партнират си с http://readerbg.com, които са получили поръчката и веднага ми звъннаха, защото техният офис е точно срещу моя и просто се разбрахме да мина да си го взема. Големи симпатяги са, имат приятен офис, можеш да платиш всякак, изобщо останах страшно доволна  Grinning.

# 643
ЕЕе искрено завидях. Аз ще чакам според Емаг 10 дена.

# 644
  • София
ЕЕе искрено завидях. Аз ще чакам според Емаг 10 дена.
Ако същият сайт, който съм посочила, е партньор на Емаг, все си мисля, че може и по-бързичко да получиш. Поне доколкото зависи от тях, де, че пък нашия куриер на Спиди се оплака, че са затрупани с работа и забавянията могат да се получат заради натовареността на куриерските служби.

Общи условия

Активация на акаунт