Електронни четци - XVI

• 74 316
  • 816
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте, изкушена съм да си купя този четец: Pocketbook Basic 2 заради ниската цена - 145 лева. Не е тъчскрийн и е без подсветка, но пък е наполовина по-евтин от моделите със. Някакви отзиви?
Или все пак да дам 300 лева и да се снабдя с един Kindle Paperwhite  newsm78

# 256
  • София
Старият пейпъруайт можеш за 200 лв да си вземеш, дори новия за 250, не за 300.
За покетбук нищо не мога да кажа.

# 257
Здравейте, изкушена съм да си купя този четец: Pocketbook Basic 2 заради ниската цена - 145 лева. Не е тъчскрийн и е без подсветка, но пък е наполовина по-евтин от моделите със. Някакви отзиви?
Или все пак да дам 300 лева и да се снабдя с един Kindle Paperwhite  newsm78
Не е тъч, няма подсветка ... За какво ти е? Все едно четеш обикновена книга, но по-твърда. Поне подсветка да имаше ...
Четеца е дълготрайна покупка и дори и да е малко по-скъпа, си заслужава.
Моя е 140 лв от Продавалник-а. Има подсветка, тъч (и бутони). Нуук Симпъл Тъч ГлоуЛайт е, черния. От там е риск на какъв продавач ще попаднеш. Аз имах късмет.

# 258
  • гр.София
Аз до онзи ден бях в същата чуденка, накрая мъжът ми ме нави и си взех Kindle Paperwhite нов от продавалника за 240лв. Страхотен е Simple Smile

# 259
Аз смених моя Nоок ST с Kindle 7 и се родих - няма място за сравнение нито като дизайн, нито като функционалност.
Казвах си, че на всеки може да се случи дефекта с тъч-а, но вече нямам една добра дума за Nook.
Това не е провокация към доволните от Nook, само споделям мнение.

# 260
  • София
Не е тъч, няма подсветка ... За какво ти е?

Брей, чак пък толкова.
Моят няма тъч - супер удобно ми е с бутони и не си мажа по екрана, няма подсветка. Не ми и трябва, случва ми се на лампичка да чета 4 пъти годишно.
За какво ми е вместо книга? - Малко е, тънко е, леко е - лесно го разнасям навсякъде,  не ми задръства къщата с безброй ненужни прахосъбирачки, вмирисващи се и пожълтяващи с годините.
Иначе за същите пари може да си вземе и базовия киндъл, с тъч. Но все пак подробността, че киндъла е ограничен откъм формати и трябва да се преформатират за него книгите остава, не че е проблем всъщност, но някои потребители ги затормозява това.

# 261
  • София
Някой поръчвал ли е Кобо от амазон или друг сайт?
Не мога да видя никъде инфо относно гаранцията.
http://www.amazon.de/KOBO-AURA-H2O-BLACK-6-8/dp/B00N9ZVN90/=sr_1 … rds=kobo+aura+h2o

Ако нещо случайно не ми хареса мога ли да го върна без основателна причина?

Тук е малко по-евтин, но на 179Е ремонт ако се наложи е за твоя сметка  Rolling Eyes
http://www.saturn.de/mcs/product/_KOBO-Aura-H2O-schwarz,48352,14 … rator&et_rp=1

# 262
  • Den Haag
Къде мога да изтегля холандски речник за Киндъл?  Rolling Eyes

# 263
# 264
  • София
По-евтиното е рефърбишед(върнат и основно отремонтиран от тях), второто е чисто ново.

# 265
  • au bout du monde
По-евтиното е рефърбишед(върнат и основно отремонтиран от тях), второто е чисто ново.

Благодаря Hug

# 266
Видяхте ли,че Kindle Glare е на промоция в Емаг

http://www.emag.bg/ebook-chetec-kindle-glare-4gb-wi-fi-cheren-97 … 28db5ea08e94a6ec7

# 267
  • Варна
Не мога да си намеря немско-български речник, а си изтеглих една книга от Амазон на немски. Някой има ли такъв или да ме насочи от къде мога да си изтегля?   bouquet

# 268
  • Враца
Снощи пристигна ъпдейт за Киндъл 7 и моят си го инсталира. Много съм доволна - стана по-бърз. До сега, когато исках да добавя книга в колекция и избирах в коя - получаваше се забавяне след натискането, докато я отбележи.
Има новия шрифт на Амазон - допада ми, а когато е италик е много готин. Има вече и препоръките в Goodreads.

Много приятно съм изненадна Simple Smile

Последна редакция: пн, 31 авг 2015, 11:34 от wa_wa

# 269
Здравейте, много ми е странно, че няма нито един покетбук в продавалника. Иска ми се да е по-бюджетна версия, а съм се спряла на тая марка.

Общи условия

Активация на акаунт