Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~130

• 37 765
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Дилаханъм  Hug Hug Hug
Най- накрая се появи - посещавай ни по-често миличка  Hug

# 31
Ани  Hug Hug Hug така че аз ще!

# 32

Добре  Peace

Пънар Еринджин /съпругата на Йоджан Дениз от Германия/ ,  играе Нурай в Парченцата

# 33
  • Керодиспансера
Здравейте , момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

Ани  Hug благодаря ти за новата прекрасна тема  newsm51 newsm51 newsm51  love001
За новото ни дворче -

Не знаех , че бившата съпруга на Йо Дениз е актриса и че играе в Т-я  Thinking

Laughing Laughing Laughing

# 34
Здравейте сладуранки, приятна вечер и много положителни емоции. Бъдете млади, здрави и желани.  Всичко хубаво.

АНИ, голямото благодарско  за новичката темичка. Много е хубава - огнено червена - така много я обичам.

Мили момичета,  видях в програмата на  телевизията  по-точно БТВ Лейди в делничните сутрини от 9.00 до 10.00 часа излъчват повторно  "Тиха буря" на Еркан Петеккая.  Аз не мога да го гледам, защото съм на работа.
Моля, някое момиче, което гледа филма да пише нещо. Той ли е ? И до къде са го излъчили ?
Съжалявам, че не мога да го гледам.  Толкова са хубави с Дениз, а пък и  любовта им остана във вечността - двамата вкопчени един в друг, заклевайки се в любовта си. Направо  за тяхната любов
смърт няма.

Скрит текст:
Утре - петък пак отиваме в София. Какво ще стане - не знам. Мисля си, че в неделя късно вечерта ще се завърна и тогава ще ви пиша. Всичко най-хубаво и нека никоя да не забравя, че здравето е най-ценното  богатство.  Обичам ви от все сърце.

# 35
Добра вечер милички!
Маме не се и съмнявам , че темата ще е прекрасна Heart Eyes
Ама днес музата не те е напускала и колажите са върха Hug Hug Hug
За теб нещо червено и нещо жълтичко  Peace
Скрит текст:
Тио теб музата не те напуска във стихията си особено след обед  Hug Hug  smile3501 smile3501 smile3501

Сиси
Скрит текст:
стискаме палци всичко да е наред

А относно това за високата температура на Топрак на мен пък ми идва друго на ум, да не се окаже, че за оздравяването може да помогне само сестра му Едже и змията да да се възползва от това да раздели Елиф и Ках. 
Мамче не си само ти черногледа.  Sad

# 36
# 37
# 38
# 39
Диди, Краличке наша, Ани, благодаря ви за пожеланията.
Ходих пак да изгледам  финалния епизод на   Съдбата. Добре са го измислили. Пък и актьорите са от класа, така, че  за през лятото сме заредени положително.  Първокласна актьорска игра. Аз все повтарям, че тези актьори актриси не случайно са  подбрани.  Уникален кастинг. Само дето тези маймунски бради и мустаци не мога да търпя, ама пак ги гледам.
Сега като гледам "Черни планини" колко е красив и интелигентен Бурак.  Разбира се, че такава му е ролята и той това играе, което му наредят, ама  може би  единствения персонаж без брада е той.Човек от класа - американски възпитаник, т. е. канадски. Отлично владее толкова езици - брано на моето момиче - ербап е.
Аз пък като си кръстих Хатиджето "моето момиче" и все това си повтарям - голяма актриса ще стане от нея - направо ще бъде  "Звездата на турското кино".
Сега да чакаме КПА и Парчетата и почивка.  Дила свършва във вторник и започва на мястото  друг сериал, но го забравих. Рекламите са му много големи.

# 40
Ели  Hug Диди  Hug Сиси  Hug Кралице  Hug
Благодаря за цветята, за хубавите думи за темата и за всичко  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Темата с кръгла цифра, а пък и по-дълго ще пишем в нея, затова исках да бъде различна - скоро не съм правила с такива цветове - Да бъдеш или за не бъдеш - а макова не съм правила изобщо....

Сиси
Скрит текст:
Желая ви успех  Peace Всичко да мине добре  Peace Този път да успеят да отпушат запушеното  Praynig Късмет  Flowers Four Leaf Clover

Ели аз не знаех, че   съпругата на Ози е актриса - мислех, че е певица. Но мамашите така са написали....

Диди - днес музата ме беше завладяла наистина, но няма да постигна успеха с колажи както беше в Дила ханъм....Тук като им се ядосам ту на Кахраман, ту на Елиф и музата ме напуска  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Кралице благодаря за видеото с Раздялата на Джихан и Гюлсерен - в следващия епизод отново ще се съберат....Падането на Хазал ще ги събере.....

# 41
Сиси, права си..привет и успех...за пореден път, всичко ще е ок, късмет! Thinking
Права си за Хатиджето..отново случи на партньор...стои добре на екран, има заложби..да успее, наистина...пожелавам й го...и в личен и професионален план! Hug
Момичета и аз изгледах финалният епизод ...но, нещо не съм възхитена...имаше и нови моменти, ама пълнежът от спомени и стари сцени...и тях ги имаше! bowuu
Очаквах, нещо да подскажат..а, те точно се срещнаха и ни удариха..кепенцата... hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Heart Eyes
Сега, поне да го измислят добре този сценарий ..имат, два месеца на разположение... hahaha
Не съм ви чела коментарите..и не знам ...какви питанки, може би ..имате..после ще се включа..отново!
Приятна вечер...на всички!     bouquet  bouquet  bouquet

# 42
Кралице и аз не съм удовлетворена от финалния епизод на Съдбата....по-точно от финалната сцена...
Кахраман като разбра, че Елиф е съпругата на Максут помръкна, но сякаш имаше усмивка - едва забележима, - щастлив, че е жива. Елиф също омекна - любовта им не е умряла, жива е.....Това добре, но поне трябваше да измислят нещо с Топрак - по някакъв начин да присъства във финалната сцена, те ми дават онзи бурсук Максут и змията Дафа.....
Права си, трябмваше нещо да ни подскажат за следващия сезон....
Ама те май са бързали за вечеринката   Party Joy Joy Joy Joy Joy

За Хатиджето - прави сте. Открихме я в Дила ханъм - много е упорита и дано брака й, да не прекъсне кариерата на актриса. Очаквам Бурак да бъде умен и в това отношение, защото и според мен ще бъде една от водещите актриси в Турция.....

Последна редакция: чт, 18 юни 2015, 22:03 от MAMA-AN

# 43
Кралице и аз не съм удовлетворена от финалния епизод на Съдбата....
Да, направо ме ядосаха...само Кахраман, така шашърдисан..горкият...съмненията му, вярата му..че е жива, все пак се сбъднаха и той...туш... ooooh! ooooh! ooooh!
.....наранен, стъписан, объркан...тъжен, обиден...и радостен и още...не успях да видя какво..в този, негов поглед! bowuu bowuu bowuu

# 44
Кралице и аз не съм удовлетворена от финалния епизод на Съдбата....
Да, направо ме ядосаха...само Кахраман, така шашърдисан..горкият...съмненията му, вярата му..че е жива, все пак се сбъднаха и той...туш... ooooh! ooooh! ooooh!
.....наранен, стъписан, объркан...тъжен, обиден...и радостен и още...не успях да видя какво..в този, негов поглед! bowuu bowuu bowuu

Погледа на Кахраман  излъчваше всичко - за миг всичко оживя в него - от първия миг, когато се срещнаха до последния в който се видяха....

Но това не ме удовлетвори, не че съм претенциозна....Трябваше да имат още 5 минути да присъства и Топрак в тази финална сцена....

Общи условия

Активация на акаунт