Север-Юг и проектите на актьорите след него; С Русия в сърцето - 39

• 37 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 705

Баръш Фалай е разкошен артист. И с много чар. Актрисата, която играе ролята на Ендер играе и във в  "Времето лети". Втората съпруга на героя, чиято първа съпруга беше героинята на Фарах Абдулла. Добра актриса е.
   Първа серия ме грабна. Ще видим нататък. Но да си призная откровено, щом има хубави и добри актьори, хубав интериор, а не боб  леща и кьошета ще ми хареса. Стига сценарият да не ме дразни осезаемо. Защото КСШ като замисъл и изпълнение на актьорите е супер, но сценарий....хм!

# 706
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Орси, ако си гледала Ориндж Каунти - това е римейк на сериала, в началото е едно към едно, после не съвсем. На мен лично ми хареса, дано и на теб. Актьорите са много добри, мен това ме вълнува най-вече, както и историята,за да ме грабне един сериал, трябва да им повярвам.Не се впечатлявам толкова, ако има дупки в сценария, това е неизбежно.
Както казва една дружка в темата за сериала :"Има много блясък,лъскави партита,музика,любов с мнооого целувки и гушкане. Wink Very Happy
Серенай и Чаатай правят 10-тина много хубави изпълнения в дует и соло,тя има прекрасен глас,той свири майсторски на китара и пее добре.Първи сезон е лекичък и забавен.Ендер  и Селим са много елегантна и хармонична двойка.Имаше някаква закачка между тях и им се получаваше страхотно партньорството.Втори сезон е малко по-драматичен,но пък с повече интересни събития по всички фронтове.Мира и Яман в първи сезон бяха неопитни като деца,във втори пораснаха и отношенията им също съзряха...
Направен е по западен маниер. Такава оценка даде и създателя на оригинала Джош Шуорц"
 В началото Серенай / Мира / ме дразнеше неистово, но постепенно ме убеди с играта си.
Но това сапфирче ми липсва ...

дано ни изненада с нещо на есен  Praynig
Вече има тема за Любов под наем! Дано се появят и желаещи да го превеждат!  Praynig

Последна редакция: ср, 08 юли 2015, 08:32 от queen_fenka

# 707
Хелоу Hug Hug
Фенче Heart Eyes, май наистина ще се окаже вярно, както каза Киво, 4е ще снима 2016 smile3518
а сериали, които започват в на4алото на годината май нямат много шанс за висок рейтинг....ама каквото е писано Praynig
днес ще ми е напрегнат деня,,,,,на вас ви пожелавам усмивки Grinning

# 708

Добър ви ден!
   Докато ми загрее компютъра го зарязах и забравих та стана добър ден. Утрото го пропуснах.
   Фен, знам че е по "Ориндж каунти".  Не съм го гледала. Само броени погледа. Буквално. Но съм сигурна, че ще ми хареса. Не ми се гледа мизерия, омраза и драми на бедните. Поне да има красив интериор и екстериор. А и това предполага интрига на друго ниво. Няма да ми дават вечно чистещи леща жени. Ама и аз с тази леща. Ще взема утре да си сготвя една, че да я оценя. Ма аз не я чистя.
    Не съм гледала и първият сериал на Чаатай - "Огледален свят с Хазал Кая. Изключая някоя и друга серия, но не от - до. В този сериал много се усеща порасналият като игра Чаатай. Серенай пък много ми хареса като актриса в "Лале деври" /Сезони на любовта/, който и сега повтарят по Диема, мисля. Но не е от сериалите, които бих изгледала 2-ри път. Там тя прави отрицателна роля и добре се справя. И да - има много хубав глас момичето. Ама какво да се прави - и тя манИкенка "без таланти".
    Така че този сериал ще го гледам не само, защото го дават по телевизора, а там почти не пропускам. Пускам го като фон и къде гледам, къде не. Но това ще гледам. Загледах се и по отзи другия, който върви по Диема-та от 22.30. И който почна с някакви маанета и викове. Но и той е приятен. Както показва заглавието, обаче, ще има и бедни и богати - "Двете лица на Истанбул". Актьорът играеше в "Малки тайни", а от там харесвам всички.

И на мен ми липса синеокият "ветеран"! Предполагам, че са наясно в психологичен план кога да пускат сериал. Както продуцент, режисьор така и Киво.

# 709
  • София
Милинки : Hug Hug Hug
Гледах те ли,снощи новият сериал? Хубав ли е?

Скрит текст:
Черпя ви с един обяд, и чаша вино!

Сега в 14.30ч. като остана сама в офиса го почвам! До после!

# 710

Е ха, Ками каква трапеза! Има и постни вкусотии като за мен.
  Може да помислим за едно такова пиршество, а!?
  А сега ми кажи, какво и къде ще гледаш от 14.30. Защото аз гледам по Нова едно турско сериалче, но ако нещо не знам за друго, а ми се налага да опресня "знания", то да знам къде!  Laughing Laughing Grinning

Нещо извън темата, но косвено свързана с нея и заглавието ѝ!

http://www.slava.bg/news/46712.html

Ех, тази поддръжка...

# 711
  • София

А сега ми кажи, какво и къде ще гледаш от 14.30. Защото аз гледам по Нова едно турско сериалче, но ако нещо не знам за друго, а ми се налага да опресня "знания", то да знам къде!  Laughing Laughing Grinning

Joy Joy Joy Joy Joy Орси Hug Hug Hug Не гледам друг сериал!
В 14.30ч. Шефката излиза, и ще остана сама в офиса!  Heart Eyes  Тогава на спокойствие, ще мога да си изгледам повторението на снощният сериал, за да мога довечера да продължа да го гледам с вас!:35: Joy Joy

# 712
Ох, Орси  Hug разсмя ме с тази статия  Joy Joy Joy Joy ама умрат да пишат, без да са гледали нещо  Laughing Кузей бил злия и душевно ревнувал брат си  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
благодаря ти, че ме развесели в тази жега   love001
Ками  Hug а на теб ти благодаря, че ме подсети, че днес още нищо не съм яла  Laughing Благодаря за богатата трапеза!   bouquet
А от мен - следобедно кафенце!

Айре  Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 713
Ох, Орси  Hug разсмя ме с тази статия  Joy Joy Joy Joy ама умрат да пишат, без да са гледали нещо  Laughing Кузей бил злия и душевно ревнувал брат си  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
благодаря ти, че ме развесели в тази жега   love001
Ками  Hug а на теб ти благодаря, че ме подсети, че днес още нищо не съм яла  Laughing Благодаря за богатата трапеза!   bouquet
А от мен - следобедно кафенце!

Айре  Heart Eyes fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

love001

ммм кафенце Party

днес имах много важен ден, за сега нещата се развиха добре Praynig

и от мен нещичко Simple Smile Heart Eyes

Скрит текст:

Орси  Hugи мен ме разсмя Laughing
Ками Hug приятно гледане Wink

# 714
Айрич  Heart Eyes много се радвам!  Peace Малиии ... какви вкусотийки ммм ... аз все още нищо не съм яла  Joy Joy Joy добре ще ми дойдат!
Айри, записах се в новата тема за Любов под наем  Rolling Eyes до сега не съм писала в друга тема, освен за Киво, да видим  Laughing
нещо, което много ми хареса във фейса и се посмях, ама си е самата истина - изповед на една детска учителка  Laughing
Скрит текст:
"Ако някой е останал с убеждението, че освен да си играя с децата нямам други грижи – много му здраве от мен. Няма по-голям пенкилер от детската учителка, ще знаете! Като малка мечтаех да стана артистка, после – певица, след това пак се спрях на артистка. В девети клас пък бях убедена, че съм новата Петя Дубарова, докато след десетина стихотворения музата рязко ме изостави, очевидно отвратена от кървавите изгреви и изгарящи сърца. Последното, което съм мислела, че ще бъда, е тази професия, в която сега сбъдвам по неволя всичките си мечти накуп. Налага ми се да бъда и артистка, и певица, и композитор, и поет. О, ами само това да беше. Мога да се приведа в пълна готовност по-експедитивно от всеки редови войник – десет минути след като шефката ми звънне, съм облечена, обута и дори допушвам цигара, препускайки към спирката. Провеждам кръстосани разпити на обвинени в разни бели не по-зле от вряло и кипяло ченге, а наказаните от свобода – тоест, отделените на „пейката на лошите“ – следя по-зорко от надзирател в Гуантанамо. Отгатвам по очите и по настроението кой кога се разболява. Господи, та аз познавам тези деца по-добре от собствените им родители, защото съм прекарала с тях повече време, отколкото те самите."

# 715

Айри, записах се в новата тема за Любов под наем  Rolling Eyes до сега не съм писала в друга тема, освен за Киво, да видим  Laughing

Ами време беше да разчупиш стереотипите,  Wink Laughing

Айрич и теб чакам.  Hug

# 716

Малиии какви сте! Ще ми развалите здравословната диета!!!
  А ти, Фен, как може до 3 часа следобед да не си яла още нищо!?!?!?

Въпросната статийка показва колко е близка понякога журналистическата професия с тази на маговете!  Grinning Grinning Grinning

И по едно айскафе в жегавия следобед:

# 717

Предлагам на вас разхладително, но май аз съм слънчасала!

Фен, радвам се, че ще пишеш и на друго място. Ти си бракувана, но поглеждаш към Киво, нали  Heart Eyes Grinning Следователно, нЕма нищо лошо в това да пишеш и в друга тема. Ти, всъщност си пишеш в друга, нищо че е пак за него. Не сме се венчали за тази. А във всяка друга тема - нови размисли, запознанства. Аз толкова неща научих покрай този форум.
  А това за учителката - направо е талант тази дама. Толкова свежарски го е написала. И е истина! Както е истина и това, че е повече време с децата отколкото родителите им.
  До по-късно!
  Прегръзки на всички!

# 718
Киарче  Hug така е!  hahaha
Орси  Hug ми аз като изляза в отпуска съм така ... къде 16 ч. се усещам, че не съм яла  hahaha Ма то полезно, имам нужда  Laughing
Аз защо ви викам, че КГ мога да ви го изиграя  hahaha пред публика ме е срам, ама пред децата съм си истинска актриса  Joy Joy Joy А пък това, че познаваме децата повече от родителите им си е чистата истина  Laughing
Брей, че жега днес ... благодаря ти и за айскафенцето, явно днес ще го карам на кафета   Joy Joy Joy
Орс, ми аз като съм бракувана, да не съм сляпа случайно, заглеждам го и още как Кивчо  Joy Joy Joy Joy ма да вземе да се стяга и да снима нещо, щото вече не се търпи - как ще го чакам до 2016  Crossing Arms
и още нещо смешно, от една приятелка журналистка
Скрит текст:
Бабо Меркел, де така?
- Тичам Ципрас, за евра.
А ти къде си се насочил?
- Референдум съм насрочил,
няма да гласуват с "Да".
- А когато сняг забръска,
що ще чиниш ти зимъска?
- Срам не срам, но пак тогаз
ще искам сбраното от тебе аз.
- Аз пък няма да ти дам,