Забременели след инвитро - тема 11

• 33 895
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
 Licoco фраксипарина се изписва напоследък почти на всяка 3 жена правила инвитро. помага да държи кръвта в норма да не се съсирва повече от необходимото. За Неупогена не се притеснявай много добър препарат и е хубаво, че ти го е изписала доки. Аз го слагам от преди трансфера. Много добър имуностимулант. Ще помогне за доброто развитие на бебчо  Hug Heart Eyes
За пулса на бебчо не мога да ти отговоря  newsm78 но щом ти е казал доки, че всичко е наред не се притеснявай.

# 721
Както каза Бис, времето си върви, кога се притеснявах за ЧХГ, днес записвах час за ранна ФМ....
Днес бях на преглед, маймунката си е точно колкото трябва голяма. Слушахме сърцето и доки каза.. малко му е ускорен пулса... Питах има ли нещо притеснително, тя каза не. Аз обаче много се притесних. Споделете дали имате опит? Добавиха ми и нови лекарства - Неупоген и Фраксипарин за по 5 дни през ден всяко... от това още повече се притесних... за какво ги изписват?
Никой ли не може да сподели мнение?
Коки, това са "хубавите" лекарства - фраксипарина "храни" бебчето и му помага да расте, защото повлиява гъстотата на кръвта на мама и кръвотоците към бебето. Неупогена, както и прегнила/овитрела са един вид за подпомагане на имплантацията, задържане на ембриончето и стабилизиране на бременността.

# 722
Ликоко, аз слагам Фраксипарин за правилен кръвооток към бебето, тъй като разрежда бързо съсирващата се кръв. При мен го изписаха веднага след трансфер, заради установена склонност към тромбофилии при генетично изследване. За неупогена не съм сигурна. Тук другите ще ти кажат повече, на мен до средата на втори месец ми изписваха дехидрокортизон. Може  би е на същия принцип, но нямам предсава. Успех. Ще ти стискаме палци.

Момичета, благодаря Ви за отговорите. Поуспокоихте ме. Незаменими сте.

# 723
Ето ме и мен вече в къщи . Бях 9 дни в болнитса защото бях с кафяво зацапване на 30ти и след няколко дни пак .  но виче сам ок за сега . Бебчо е добре днес го видях на прегледа вече сам 10 седмица . ЛОРИ не се притеснявай всичко ще е ОК но утгогестана го пий ако имаш зацапване.

# 724
Бебе, не се притеснявай! Всичко ще е наред с  БХС и ФМ Simple Smile аз минах в понеделник, кръвните резултати ми казаха чак след 1 седмица. Прегледа е много интересен и вече се вижда малко човече Simple Smile

# 725
  • Sofia
Здравейте, момичета, пиша от тела и ми е малко трудно. Да честитя сладките бебоци на мама Вили, да са живи и здрави! Аз съм от днес в Надежда и утре съм планирана за секцио, стиснете по едни палчета и за мен, че вече много взе да ме хваща шубето. Много ми е мъчно за малкия и само ме избива на рев, абе луда работа, да минава вече...Като мога ще пиша пак

# 726
Рибче, много стиснати палци, всичко ще е наред, ще разказваш после, когато можеш, но с подробности. Wink
Дано да се засечем, но надали, моето мече пак се кротна. Днес перфектни тонове и никакви контракции, ми когато реши - тогава да излиза, зор не му давам. Simple Smile

# 727
  • Живее на Луната
Рибче, успех утре и те чакаме после да разкажеш как е миналото раждането с д-р Ташков.  Hug

Дани, чакаме го и твоето мече, когато реши тогава. И ти ли в Надежда ще раждаш?

Миеринко, радвам се че зацапването е отминало, дано се чустваш по-добре вече.

# 728
  • При вещиците
Рибче, стискаме палци и ние с бебка. Чакаме те утре да ни се похвалиш.
Дани, ти естествено ли ще раждаш Мечо?

# 729
  • на пясъка при черупките от миди
Риб4е, успех утре и да се похвалиш, когато имаш възможност!

Момичета как су справяте с горещото? Ние всеки ден се крием под най дълбоките сенки по парковете, че и то в къщи е голяма жега.

# 730
В Надежда ще раждам, да, за сега есетествено е планиран Мечо, но ако се помотка още малко и мине четири кила, сигурно ще почнат да ме убеждават за предизвикване или секцио, ма не смятам да се поддавам... веднага. Тежко ми е вече, но засега си търпя кротичко. Wink

# 731
Благодаря ви, момичета за съветите и мненията.  Hug
Успокоих се и чакам с нетърпение първата ми ФМ на 25 юли при Михова, а другата седмица и първа среща с др.Ташков Simple Smile)))

# 732
  • При вещиците
Дани, казвай кога да започваме да му баем за да излиза.
Като ви слушам как се оплаквате от няколко дни на 35 градуса, започвам да си мисля, че съм на южния полюс  Joy
Да се похваля, гледахме принцесата, вече 640 гр и е добре след бурните ми кашлици.

# 733
Рибче, стискам палци Simple Smile  Чакаме хубавите новини утре Simple Smile
Аз бях на тонове.. всичко чудесно. хванахме и контракция този път, но лека и толкова Simple Smile Другата седмица пак..
Лили, чудесно новини за девойката Simple Smile

# 734
Момичета,бихте ли ми казали какъв риск беше установен при вас след БХС,става въпрос за жени на 35г. Аз бях на преглед и всичко е ок,но т.к. съм "възрастна" рискът ми се преизчисли към 1:4300...казаха,че е ок,но ако съм искала може и амниоцинтеза да правим...аз определено не искам,но кажете все пак и вие?

Общи условия

Активация на акаунт