СЕДМИ КЛАС -тема 68

• 81 155
  • 1 473
  •   1
Отговори
# 1 350
В Джон Атанасов за паралелката Системно програмиране и минималиня, и максималния бал са по-високи от миналогодишните:
2014 - мин. 32.431  макс. 34.145
2015 - мин. 32.541  макс. 34.538 

И двете ли са на първо класиране?

# 1 351
  • София
Да, на първо са. Ето го източника:
http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2014_mo … i_I_klasirane.pdf

# 1 352

Явно тази година СП е желание на повече седмокласници. Дано са наясно какво е системно програмиране.

# 1 353
  • out of space
Аз пък сега съвсем се обърках. Имам ли основание да се надявам?

Приета е геодезия 7-ма подред от 26. Какъв е шансът да влезе архитектура с НЕ на второ класиране? Нямам идея как е било предишни години, колко човека са освобождавали места и от двете архитектури?

Мисля, смятам, но май емоциите ми идват в повече....

# 1 354
  • София

Явно тази година СП е желание на повече седмокласници. Дано са наясно какво е системно програмиране.
Дано попаднат и на учители, които са в час с това.

# 1 355
Записани в 91 НЕГ. Там нямам никакво оплакване - хора доста, но и стаи имаше повече и не съм чакала. Носех всичко по списъка и минах за 5 мин. Проблемът се появи в старото ни училище. Нямаше никой. Не издавали днес отпусни. Не можело, от понеделник. Добре, че бяхме с още една майка. Лично директорката (просто нямаше кой друг) с помощ по телефона някак успя да ни издаде бележката. Два пъти. Първия път грешно.
И така целия маршрут - общо 4 часа, хем пътувах самос метрото. И като си помисля, че могат да разменят тези бележки по служебен път, дори мейл в рамките на минутки... Но липса желание.

П.С. Редактирам се - всички служители са на екскурзия днес - само портиера, чистачките и директора са в училището. При положение, че знаят, че са само 3 дни, защо ли е организирана точно така...

Най-напред честито и 5 чудесни години.
Скрит текст:
Бях запомнила, че девойката иска СМГ, но сигурно бъркам).

А на въпроса "защо" - ами защото това е 125-то СОУ! Те са над тези неща. Нали няма желаещи да учат там след 7 клас и вече рядко успяват да направяр паралелка, затова и не ги интересуват сроковете. (ЕРИ, няма ги в статистиката, вероятно защото още след 1-во класиране им е закрита паралелката. Миналата година това стана чак след 3-то).

Ери, не го мисли. Каквото стане.

# 1 356
  • Пловдив

Приета е геодезия 7-ма подред от 26. Какъв е шансът да влезе архитектура с НЕ на второ класиране? Нямам идея как е било предишни години, колко човека са освобождавали места и от двете архитектури?

Виж статистиките от първо и второ класиране от миналата година и може да придобиеш някаква представа дали и с колко може да падне минималният бал.  Peace

В Пловдив миналата година балът не е мръднал между първо и второ класиране и за двете архитектури, което според мен означава, че всички са се записали след първо класиране

# 1 357
  • out of space

Виж статистиките от първо и второ класиране от миналата година и може да придобиеш някаква представа дали и с колко може да падне минималния бал.  Peace

Видях я, според нея няма грам шанс, но тази година е супер странна. Всички специалности в СГСАГ са паднали с по 1-3 единици, така че статистиката изобщо не ми върши работа.

След малко когато отидем до училището ще се опитам да изкопча информация.

biborana, права си както винаги.   bouquet

# 1 358
  • Пловдив
Ери, в крайна сметка не губите нищо, ако участвате на второ. Може само да мръдне напред.
Статистиката помага, нали си видяла, че балът не е паднал миналата година.
Но година с година не си приличат.  Peace

# 1 359
Видях я, според нея няма грам шанс, но тази година е супер странна. Всички специалности в СГСАГ са паднали с по 1-3 единици, така че статистиката изобщо не ми върши работа.

След малко когато отидем до училището ще се опитам да изкопча информация.

biborana, права си както винаги.   bouquet

Годината  е странна, факт!
Сърбят ме пръстите да изпробвам нов модел за прогноза, но имам много работа, та дано остане време в почивните дни.

Като отидеш в училището, трябва да има списъци на приетите. Виж ги (може и да ги снимаш) - там може да се види балът на всички приети. Мисля, че има инфо и кое желание им е - така може да се предположи колко ще участват във второ.
След това на 30-ти следобяд може пак да разходиш до там за нещо и попиташ колко деца от желаната паралелка са пуснали заявление за участие във второ класиране.  

# 1 360
biborana е супер права - има списъци - класирани по бал, пол, № на желание, според което детето е попаднало в паралелката. В списъците, които са в папки пред приемащите има графа, в която отбелязват - ІІ класиране или записан.   Според мен до понеделник на обяд сигурно ще са минали всички, които са се записали. Останалите - второ класиране.

# 1 361
Записахме се и ние ЧЕ - НЕ АЕ И БЕЛ, до края на август трябвя да занесем 108лв. за учебник и здравно- профилактичен картон.

# 1 362
Ери, давай го по-спокойно! Така и така нищо не губиш, участвай във ІІ класиране и каквото сабия покаже. И да се тормозиш докато излезе второ класиране, не виждам с какво ще си помогнеш. Със или без всички тези усилия и нерви, които влагаш, класирането ще си излезе и ти по никакъв начин не можеш да го предвидиш или промениш. Намери си приятно занимание и забрави за ІІ класиране (след като си подадеш заявление за участие, разбира се), ще видиш колко бързо ще се случат нещата.  Peace

# 1 363
Biborana, права си, искаше СМГ. И както често се случва - промени си желанието. Причините - вероятно видя, че ще ѝ стигне бала за НЕ, приятели в 91во я навиваха да ходи при тях, г-н Димитров ги навиваше да не ходят в СМГ, друго дали има - не знам. Оставих я сама да реши и както искаше, така подадохме заявлението.
За мен решението ѝ е добро, подхрепихме я изцяло, няма да ѝ е лесно, но пък хубавите неща се постигат с труд.  Peace

# 1 364
biborana е супер права - има списъци - класирани по бал, пол, № на желание, според което детето е попаднало в паралелката. В списъците, които са в папки пред приемащите има графа, в която отбелязват - ІІ класиране или записан.   Според мен до понеделник на обяд сигурно ще са минали всички, които са се записали. Останалите - второ класиране.

Добре,че ви чета. Не бях се сетила.И ние мислим да участваме на второ класиране и смятам, че има шанс. Понеже става въпрос за едно и също училище, но друга паралелка, предполагам в у-щето няма да крият информацията. Могат да ми кажат дали от паралелката, за която ще участваме на второ класиране има незаписали се ученици. Ако има, шансът е голям.Ако всички са се записали, няма смисъл и ние да чакаме второ класиране. Благодаря,че ме подсетихте! Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 14:21 от Trol4eto

Общи условия

Активация на акаунт