Добър фризьор в София?

• 201 653
  • 950
  •   2
Отговори
# 465
Отвратителна ситуация и отношение, но искам да ти кажа, че цветът ти е разкош. Да, знам колко е разочароващо да не получиш това, което искаш, но можеше да е и по-зле, да се окажеш на петна и с отвратителен цвят. Червеното се отмива бързо, не се ядосвай, поправимо е, просто ще се наложи да поизчакаш малко. А такова поведение като в този салон не съм виждала и в провинциален салон в гараж.

# 466
  • София
При мен беше много сходна ситуация в друт салон- Cvety's secrets salon. След предварителна консултация и проучване на салона (снимки, отзиви, всичко) си записах час. Пое ме главната фризьорка, прави ми балеаж, първо изсветляване на кичуре с фолио, след което ме прехвърли на колежката й, а тя пое друга клиентка през това време, та колежката й само я питаше неща ог сорта :,, сега каква боя да смеся?, колко време да седи с нея, кога да я мия... '' Буквално претупване си беше и през пръсти, нито резултата е кой знае какво.. С доста пропуски има, освен това ми нацапаха и ризата с блондор и е за боклука вече. (след това го видях) И всичко това на цената на 250 лв. Убеждавам се, че свестен салон и фризьор всее по - трудно се намира.. .

# 467
божилова, цветът, който са постигнали върху косата ти е фантастичен. Но да стоя 6 часа във фр. салон за мен ще е абсолютно мъчение.
Обаче това стоене с химикали по косата докато обслужват други клиентки ми е много анти, а почти навсякъде се практикува. Имам предвид свръхтайминг, иначе колкото е необходимо си стоя де.

# 468
Божилова, имаш много красива коса. Цввтът вече е въпрос на вкус. Действително обаче разликата между желания и реално получения  такъв е съществена.
Малко извън темата, но и аз да се оплача само че от маникюристката ми. Ходя в салон Beauty studio 51 в Младост на маникюр. Еее, през цялото време момичетата не спират да си говорят, нямам пръст, на който лака да не е останал в рамките на нокътя и да не де е оцветил и кожата. Като ги слушам, все едно 10 г. не са се виждали. То няма лошо, но ако не вреди на работата, а то очевидно си оказва влияние.

# 469
Благодаря за коментарите. За цветът, да, не е толкова лош, но в сравнение с другият не мога да кажа, че ми харесва. Не знам дали ще рискувам при трети фризьор или ще се върна към естествения си светло кестеняв цвят. В момента клоня по-скоро към второто, но ще изчакам да се поизмие боята и тогава ще реша.

# 470
Здравейте, споделете кой е любимият ви фризьор/ салон?

Трудно се доверявам, дори и за сешоар и като си хвана фризьор/козметик/маникюрист си ходя с години.
В момента си търся всичко - и добър фризьор (основно за сешоар), и добра маникюристка, ако прави и педикюр ще е супер (трябва ми за обикновен маникюр и рисуване) и добра козметичка за оформяне на вежди/ почистване на лице

Живея в Манастирски ливади, но всичко близо до околовръстното или към центъра ми върши работа, стига да си заслужава.

Ще се радвам да споделите любимите си салони ❤ Благодаря ви предварително!

# 471
Здравейте, споделете кой е любимият ви фризьор/ салон?

Трудно се доверявам, дори и за сешоар и като си хвана фризьор/козметик/маникюрист си ходя с години.
В момента си търся всичко - и добър фризьор (основно за сешоар), и добра маникюристка, ако прави и педикюр ще е супер (трябва ми за обикновен маникюр и рисуване) и добра козметичка за оформяне на вежди/ почистване на лице

Живея в Манастирски ливади, но всичко близо до околовръстното или към центъра ми върши работа, стига да си заслужава.

Ще се радвам да споделите любимите си салони ❤ Благодаря ви предварително!

Здравейте! За косата си се доверявам единствено на Яница от Inspire Salon Paradise, останалите момичета от салона също се справят много добре. За маникюр и педикюр бих препоръчала момичетата от Nailyday Studio в Galleria Hair Club.

# 472
  • София
Restart Boutique  - Един фризьор е : Цецо.
Само той успява да ме подстриже както искам и влага отношение към клиента, което за мен е много важно.
Скрит текст:

# 473
Мили дами,
Регистрирах се, за да споделя най-голямото разочарование, което ми се е случвало до сега при посещение при фризьор и евентуално да предпазя някоя от вас от същото. Бях в студио VH beauty center в жк Стрелбище, София при Жени. Помолих я само да ми скъси краищата на косата и да ми оформи бритона. Показах й 3 мои снимки как искам да изглежда бритона. Тя каза, че ще го направи така. Резултатът беше бритон дълъг сантиметър и половина (въпреки, че исках къс, на нито една от снимките не беше толкова къс), който не се прелива с останалата част от косата по никакъв начин (както беше на снимката), седи абсолютно отрязан. Дължината не знам как е подстригала, но косата седи буквално накъсана. Единственото хубаво, което мога да кажа е, че от дължината не взе много, тоест сега ще мога да отида и да поправя стореното. Не съм си и представяла, че човек, който претендира да е професионалист, може да направи такова подстригване.

# 474
  • София
Идвам с отзив от Nice beauty салон,който ми беше препоръчан. Добре се справиха с кичурите в корена + матиране на дължините. Доволна съм този път. И не ме мацаха с блондор по дрехите хаха 🙈  като по други салони. При Виктория бях, направи каквото можеше с прошарената ми със 100  нюанса коса 😄 и предишния израстнал балеаж.
Скрит текст:
(само връхчетата не подстригвахме, защото тях ги правя сама вкъщи)

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 18:32 от LoLo30

# 475
  • София
И мен ме е правила Виктория миналата година няколко пъти. Тя по мое мнение доста уплътнява кичурите и с времето косата става плътно руса, а аз исках релеф. Може би зависи и колко често се ходи за поддръжка.

# 476
  • София
Възможно е да , аз пък точно това искам -  колкото се може по-русо, а не релефно и тя ми каза,че с времето при всяка поддръжка ставало все повече русото и все по- на гъсто кичурите, което лично на мен ми хареса.  Но това е защото не търся релеф и ефект ,,кичури'', а по-скоро цялостно русо.  Но може би има начин да се направи и това,което вие искате без да уплътняват кичурите.

# 477
  • София
За цялостно русо, може би по-лесно би било да се изрусявате по стандартния начин с боя веднъж в месеца. Коренът като гледам не е тъмен, не би трябвало да е трудно. При мен е много тъмен и е сложно без блондор. Аз от години си правя кичури и с времето ми се появиха накъсвания, изгубих и дължина и не можех да продължа по същия начин. Започнах вместо на 2 месеца да ходя на 2 и половина, 3 за поддръжка и не правя вече цялата коса всеки път. Повечето пъти правя кичури само отгоре или отгоре и отстрани, а задните пластове ги оставям по 6-7 месеца. Тук е правено преди 2 седмици:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 сеп 2021, 14:32 от Lizia

# 478
О, много ми харесват кичурите на снимката. Кой ги е правил? И наистина ли е толкова вредно за косата, че да се накъса? Прическата ми е нещо подобно и много искам да си направя и аз кичури.

# 479
  • София
Салон Beauty Vision - ул. Зайчар 62, в Зона Б 18 в София, при Елисавета, тя работи сама.

Общи условия

Активация на акаунт