Добър фризьор в София?

• 201 638
  • 950
  •   1
Отговори
# 495
Бихте ли слоделили личен опит и впечатления от салон Мърфи на ул. Граф Игнатиев? Интересува ме дали екипът се справя добре с постигането на желания от клиента цвят.

Според мен, да. Направи страхотен балеаж на дъщеря ми.

# 496
Аз търся добър фризьор в Бистрица и в близост..

# 497
Biserka_a,
Дали имате снимка, която бихте споделили?
При Мърфи или друго име от екипа е правена процедурата? И още нещо - колко време е необходимо да се запази час предварително?
От салона ми отговориха, че около три дни, което е изненадващо. Дали наистина е така?

# 498
Biserka_a,
Дали имате снимка, която бихте споделили?
При Мърфи или друго име от екипа е правена процедурата? И още нещо - колко време е необходимо да се запази час предварително?
От салона ми отговориха, че около три дни, което е изненадващо. Дали наистина е така?
При Мърфи  правихме балеажа. Запазихме час месец преди процедурата.
В момента нямам снимка под ръка, но можете да разгледате инстаграма на Мърфи, там има и снимки и видеа на балеаж. При дъщеря ми резелтатът надмина очакванията ни и нямаше никакви поражения на косата, но той й направи и терапия, подходяща за нейната коса.

# 499
  • София
От каква основа тръгна дъщеря ви? Колко струваше всичко ако не е тайна?

# 500
От каква основа тръгна дъщеря ви? Колко струваше всичко ако не е тайна?
Тръгна от светлокестеняво, нетретирана коса. Не е тайна, но те  бих искала да Ви подвеждам, защото зависи от дэлжина на косата, гъстота, дали ще има терапии, какви и т.н.

# 501
Biserka_a,
Благодаря за информацията, беше ми полезно това с часа за записване, тъй като съм извън България и искам да планирам да посетя салона при връщане в страната.

# 502
Няма  за какво, Аня Филипова🙂

# 503
Ами всъщност е проблем да се маже блондор върху блондора върху блондора, то затова и повечето добри фризьори внимават да не го правят. Блондора променя генерално структурата на косъма, няма как да се възстанови нито за месец, нито за година.
Не знам кого сте консултирала и редактирала, но си защитавате тезата с абсурден довод-  веднъж в живота...косата расте все пак.Rolling Eyes

Да, ако се "маже" в един и същи ден е проблем. Ако има разстояние  във времето в процедурите няма проблем. Много ясно го написах.
И- Блондора не променя структура на косата, а сваля колоранта от косъма.Структурата на косата се променя от къдрина например.
Отново с призива да бъдете по информирана, а не да имате мнение, почиващи на невежество и незнание.

# 504
  • София
Ти също така много ясно написа, че си седим с една и съща коса цял живот.Grinning
Кой колко е информиран, нека си преценят четящите.
Аз се включих само с идеята да не вземе някой да те прочете и да маже блондор върху блондора всеки месец, не че ще продължи дълго де - на 4- я път няма да има върху какво да маже.

# 505
Ти също така много ясно написа, че си седим с една и съща коса цял живот.Grinning
Кой колко е информиран, нека си преценят четящите.
Аз се включих само с идеята да не вземе някой да те прочете и да маже блондор върху блондора всеки месец, не че ще продължи дълго де - на 4- я път няма да има върху какво да маже.

Незнам откъде го извади този цитат "Ти също така много ясно написа, че си седим с една и съща коса цял живот"? но явно както цитираш явно така и мислиш - единствено  в своята перспектива без да се опитваш да разбереш  думите на диалогиращия отсреща.
 Без повече коментари и цитати, ще помоля, който има интерес сам да проучва, спирам да коментирам

# 506
  • София
Цитат не бях вадила, ето сега вадя:
Иначе по тази логика човек може да си направи само едно омбре или кичури в живота и това е, ако не можеше да се слага блондор на вече обезцветени дължини?! 

Или грешно си се изразила, или точно това си имала предвид, ама като редактор трябва да умееш да се изразяваш...

# 507
Здравейте, моля за мнение за, ако някой има опит Simple Smile https://www.instagram.com/ev_house_of_beauty/?utm_medium=copy_li … giwm_SuQQ07TQaAA0

# 508
Аз имам опит с EV_House_of_beauty. Не особено похвален опит. Много неприятно впечатление ми направи, че през цялото време Ева Вучкова прави забележки на асистентите си, примерно че кичурите са много дебели, което в никакъв случай не ме караше да се чувствам по-спокойна, особено при положение, че едната половина на косата се прави от нея, а другата от асистент. Цените са силно завишени, ходила съм в почти всички  по-известни салони в София през годините, но тук ценообразуването е на база на това колко боя се размазва по четките, изхвърля и т.н. В началото казват една цена, впоследствие косата много поемала, не знам какво и цената се повишава значително. Бях чела същото оплакване в гугъл ревютата, но реших, че нещо не са уточнили с клиентката.
Отделно не ме бяха предупредили за времето, бях отделила средно 3-4 часа макс, косата ми е до рамената, стоях 6 часа, което направо ме отказа да им стъпя повече.  Косата ми лесно се изсветлява, защото е светла, но просто са бавни и неорганизирани. Всъщност с мен си направиха работния ден.
Също така краищата са изгорени и сега отново трябва да чакам да растат да ги режа. Уж с не знам си какви продукти работят, че да щадят косата, но стърчат на всички посоки след като изсуша. Бях стигнала момент преди да отида при тях, само се суша със сешоар и косата стоеше като след фризьор, права подредена, а сега.... отново същото.

# 509
  • София
Какво ти правиха 6 часа?
И аз съм седяла 6 часа в салон, но влезнах червена, а излезнах много светло руса,  а косата му беше  до средата на гърба или малко по-дълга.

Общи условия

Активация на акаунт