Добър фризьор в София?

• 201 776
  • 950
  •   1
Отговори
# 750
Лъчо
Скрит текст:

# 751
Има много добри фризьори.
Ходя при един млад мъж който е мечтал от дете как това ще прави, на 15 почва да чиракува в едни от най-добрите салони, учи се, подстригва и фризира съучениците си за минимална цена (един лев, два лева)
Подстригва ме супер, боядисва ме супер (студено мока нещо си)
Ако е от София, моля за контакт  Simple Smile

# 752
в горното мнение е контакта, в центъра е салона

# 753
Някакви ориентировъчни цени за подстригване и балеаж в горепосочените салони?

# 754
И аз събирам мнения за Орен Костов или House of Balayage. Може и някой друг салон в София. Аз съм от Перник и тук най-стария фризьор в града (уж с много опит) така ми опропасти косата преди година и половина, че не ми се коментира… Искам някой да умее да направи ето това

# 755
  • София

За Backstage Salon - подстригване на коса до средата на гърба ми е 40-45лв

# 756
  • на последния етаж
И аз събирам мнения за Орен Костов или House of Balayage. Може и някой друг салон в София. Аз съм от Перник и тук най-стария фризьор в града (уж с много опит) така ми опропасти косата преди година и половина, че не ми се коментира… Искам някой да умее да направи ето това

Аз пък искам да си купя уред, който да ми помогне да подредя така косата си (моята е къдрава) - фризьорката ме прави с четка и сешоар, но аз съм непохватна и няма да се справя. Някакъв друг уред (преса, маша, четка и аз не знам) ще ми препоръчате ли - нещо, с което да се борави лесно?

# 757
Сега бях на фризьор за връхчетата. Ужас... Намокри ми косата едва едва /даже не ми я изми/, взе ножицата и започна да реже докато ми говори за екстрасенси  ...Без грам старание, усет и т.н.....Но накрая взе 25 лв. за 10 мин.
Щеше да ми прави сешоар, но я домързя...

# 758
Вече почти във всеки салон срещу 20-25 лв. , дори не ти навлажняват косата. Аз съм на черта и искам да ми оберат само връхчетата.
Нито измиване, изправяне, не слагат нищо за лесно разресване, накрая за 10 Мин. -25 лв.
С гореизброените екстри цената е двойна.

# 759
При Валерия винаги мие, мокри. Не мога да си представя това подстригване на суха коса. И цената е много добра.

# 760
  • София

За Backstage Salon - подстригване на коса до средата на гърба ми е 40-45лв

60 лв с включен сешоар. За балеаж мисля, че е около 200 - 220 лв. При Светла в другия Backstage (не са верига и нямат общо) пак е към 200 - 250 лв.

# 761
Благодаря , Lizzy_Crow !
Посетих Елисавета на Зайчар 62. Бяхме за подстригване с дъщерята и да попитам за балеаж. Много мила дама и си разбира от работата. Подстригване около 20 мин, на леко навлажнена коса. Издърпва със сешовар, подстригва с машинка и ножица - 25лв. На дъщерята взе малко повече от косата ( но тя беше изтощена) и после детето рева.
Иначе съм доволна от подстригването. За балеаж ми каза 300-400 лв. за 6 часа. Цената ми идва скъпичко и ще търся друг фризьор.

# 762
Аз пак ще похваля Виолета от Cheveux Sofia. За нея разбрах от темата. Много съм доволна от подстригването и ще продължа да ходя при нея. Единствената, която ми взима коса, точно колкото искам. На други места все са ми рязали по повече, отколкото ми се иска...

# 763

Най-добрата фризьорка,при която съм била е именно в Перник-Йоана-Естет, а съм била при всички почти софийски светила😁
По-добра от нея не съм намерила.
Като цена няма да вземе повече от 200-220, което за София е почти невъзможно при добър фризьор, а тя работи с Лореал и Керастаз.

# 764
И при нея съм ходила, изгориха ми косата и балеажа нямаше общо с балеаж, а различни руси кичури.. едни жълти, едни бели.. пълна трагедия за почти 300лв. Ако си намеря снимка оттогава, преди 3г, ще прикача.

Общи условия

Активация на акаунт