Добър фризьор в София?

• 201 669
  • 950
  •   1
Отговори
# 765
Ехаа, не ми се е случвало при нея, а ходя над 10 години, тя ли те прави?

# 766
Тя ме прави заедно с още едно момиче. Но аз имах тогава много дълга и гъста коса и следващия фризьор, който окончателно ми я съсипа ме претупа точно заради това, защото е много коса и нямат време само с мен да се занимават 😁
Намерих си някакви снимки и от двата пъти. Това е на Йоана произведението, за мен не може да се каже че е балеаж. А отпред ми бяха изгорили кичурите ама явно не съм се снимала.

А това е вече извращението на най-стария фризьор в Перник 😂

Балеаж отсечен като с теслата, другото беше по-добре, поне не беше на черта 😂
Само казвам, че не обвинявам никого, трябвало е тогава да си кажа че не е ок и не ми харесва, но това е положението. Косата ми вече не е толкова зле от последния път, след доста положени усилия у дома Simple Smile
Ехаа, не ми се е случвало при нея, а ходя над 10 години, тя ли те прави?

# 767
Даа, не е ок, определено.
При нея лошото, е че все нещо се чака по столове,мивки.. все едно такова малко набързо имаш усещането,че е 😁
Това да не е Стохи?
Иначее за София бих ти препоръчала-Ашли на Черни Връх Simple Smile
https://www.instagram.com/ashley_hairstyle?igsh=a3ZlN3ZoYjNsdmxk

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 00:55 от AlisV

# 768
Мда, същия Simple Smile толкова ми беше изгорил косата, че беше като перушина станала. Едвам я спасих и трябваше да я отрежа до под ушите. Така ме е яд за хубавата ми коса..
Сега съм загледала една дама в квартал Изток SDAngelova, добре изглеждат балеажите ама вече не знам колко мога да вярвам на снимки 😁
Засега още ще си възстановявам косата и ще събирам идеи.

# 769
Да, най-добре.
В София аз съм доволна от Митко Динев-dinev m, Васил Петровичин-Prive и Ashley hairstyle.❤

# 770
Аз пък искам да си купя уред, който да ми помогне да подредя така косата си (моята е къдрава) - фризьорката ме прави с четка и сешоар, но аз съм непохватна и няма да се справя. Някакъв друг уред (преса, маша, четка и аз не знам) ще ми препоръчате ли - нещо, с което да се борави лесно?

Със сешоар с въртяща се четка пробвала ли си.
Моят е на Ровента (много други марки предлагат аналогични), от 6 години някъде го ползвам сравнително често и съм много доволна.
Скрит текст:
Не търся чак такъв ефект, но с тази четка косата ми се "кротва", стои подредена и послушна.

# 771
  • на последния етаж
Моля да ми препоръчате фризьор, който може да подстригва добре къдрава коса. Моят син е с такава, така и не намерихме някой, който да се справи - или му докарват някаква момичешка прическа, или е като каска...

# 772
За Beauty vision и Ashley знаете ли дали работят с фолио? С какъв процент оксидант ви правят кичурите? Април бях при Анита Банкова, цял ден ме държаха с фолио, уж най-ниския оксидант за по-щадящо, но отпред косата не издържа и се скъса. На останалите места е много изтощена също.. Та впоследствие разбрах, че е по-добре да се прави с 20-ка оксидант и за час, час и малко, колкото изсветлее, толкова. При мен това се оказа 9-ка русо, защото косата ми е между 3-4-ка естествен тон, много тъмна..

# 773
Моля да ми препоръчате фризьор, който може да подстригва добре къдрава коса. Моят син е с такава, така и не намерихме някой, който да се справи - или му докарват някаква момичешка прическа, или е като каска...

https://www.facebook.com/vabeautyforeverВалерия

# 774
  • София
За Beauty vision и Ashley знаете ли дали работят с фолио? С какъв процент оксидант ви правят кичурите? Април бях при Анита Банкова, цял ден ме държаха с фолио, уж най-ниския оксидант за по-щадящо, но отпред косата не издържа и се скъса. На останалите места е много изтощена също.. Та впоследствие разбрах, че е по-добре да се прави с 20-ка оксидант и за час, час и малко, колкото изсветлее, толкова. При мен това се оказа 9-ка русо, защото косата ми е между 3-4-ка естествен тон, много тъмна..

Beauty Vision (Елисавета) е с фолио. То без фолио нищо няма да стане. За оксиданта не съм много сигурна, тя веднъж каза, че не одобрява висок % оксидант и предпочита да "повтори", отколкото да изгори косата. Друг е въпросът, че при кичури трудно може да се повтори на същото място.

# 775
Може и било препоръчително без фолио, защото се развива прекалено висока температура, последният път ми ги правиха с нещо подобно, не знам как се казва точно

# 776
  • София
Аха, пак си е фолио това, но дишащо, не е отворена техника.

# 777
Меш се казва фолиото, с което ми правят кичури,  като пластичен стиропор.
Това е фолиото от снимката горе.

# 778
Да, не е отворена техника. Но с тези мешове било по-добре за косата. Ако някой знае фризьор, който да работи с тях, нека сподели 🥰 търся за София, защото ми ги правиха по този начин в друг град.

# 779
  • София
Мисля, че в Nice beauty salon в Хладилника са ми правили кичури с такова нещо. Също и при Поли Ботева - SIS esthetics.

Общи условия

Активация на акаунт