Добър фризьор в София?

• 200 688
  • 950
  •   2
Отговори
# 900
Здравейте, търся фризьор в София, който има желание и умение за по-нестандартни прически. Вече няколко пъти ми се случва да увещавам фризьорките да ми подстрижат косата на етажи, да скъсят бретона и да разчупят фасона, но ми отказват и правят едно и също..

# 901
  • София за сега
Здравейте, търся фризьор в София, който има желание и умение за по-нестандартни прически. Вече няколко пъти ми се случва да увещавам фризьорките да ми подстрижат косата на етажи, да скъсят бретона и да разчупят фасона, но ми отказват и правят едно и също..
Моля, ако откриете да споделите и с мен. Аз от две години съм в търсене.  Както и една друга дама няколко поста по-напред.

# 902
А, и на мен ми отказаха етажи.
Косата ми е тънка, дълга до средата на гърба.
Последно една фризьорка в провинцията срещу 5лв ми направи това, което исках. Освен да отида пак там.

# 903
А с какъв довод отказват да направят това, за което сте отишли?
Не могат?
Преценяват, че няма да ви отива?
Или просто казват "добре" и си правят каквото те си наумят?

# 904
А с какъв довод отказват да направят това, за което сте отишли?
Не могат?
Преценяват, че няма да ви отива?
Или просто казват "добре" и си правят каквото те си наумят?

Лично на мен ми отказват, защото косата ми била рядка и се опитват да ме убедят, че нямало да се получи етажирането (а прическите, които съм си наумила дори не са за гъсти коси). Не искат дори бретона да ми филират или подстрижат по-нестандартно, а всеки път едно и също - на черта. Laughing

# 905
  • София
Е естествено, обикновено теглят чертата, защото е най-лесно Simple Smile (даже с машинката за 2 минути). Аз също исках етажи, но след последния път просто се отказах… Не могат да “прелеят” етажите и косата става като накълцана.
Забелязала съм, че каквото и да им кажа, те си знаят тяхното и това си е. За жалост, не останаха добри фризьори - повечето гледат да претупат и да ти вземат парите…
Заради неуспешни и скъпоструващи опити за боядисване от известни фризьори, в момента се боядисвам самичка. И съм си супер доволна Simple Smile И знаете ли, така ми писна, че почвам да гледам клипчета как и да се самоподстригвам, Хах. Едва ли е толкова сложно Wink

# 906
  • София
И чертата не е лесна Grinning Колкото пъти съм искала черта толкова пъти някоя умница ме е окепазила и съм като на етажи. И аз мислих, че за тях е по-лесно ама не е.

# 907
Е естествено, обикновено теглят чертата, защото е най-лесно Simple Smile (даже с машинката за 2 минути). Аз също исках етажи, но след последния път просто се отказах… Не могат да “прелеят” етажите и косата става като накълцана.
Забелязала съм, че каквото и да им кажа, те си знаят тяхното и това си е. За жалост, не останаха добри фризьори - повечето гледат да претупат и да ти вземат парите…
Заради неуспешни и скъпоструващи опити за боядисване от известни фризьори, в момента се боядисвам самичка. И съм си супер доволна Simple Smile И знаете ли, така ми писна, че почвам да гледам клипчета как и да се самоподстригвам, Хах. Едва ли е толкова сложно Wink

Да, и аз гледах за професионална ножица за филиране, но още не съм избрала! LaughingInnocent

# 908
  • София
Ама аз сериозно Simple Smile И с маникюра се справям чудесно сама. И това, ако успея, ще е супер! И без друго не мога и не искам да губя цял ден по салоните и да им слушам в повечето случаи глупостите.. Да не говорим, че и доста ще спестя - и пари, и нерви.

# 909

Да, и аз гледах за професионална ножица за филиране, но още не съм избрала! LaughingInnocent
Филажна ножица изобщо не е за тънка коса, не ти трябва! Тя е за тежка и плътна коса. Тънката коса се етажира само с обикновена ножица за да изглежда плътна и здрава. Вече няма фризьори от стара школа за съжалените, а новите не го умеят.
Всеки кълца с фил. ножица на общо основание. Като те издухат и бетонират със стилизанти е прекрасно, а след като се измиеш си като накълцана салата в главата.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 16:37 от Sysly

# 910
  • София
Скрит текст:

Филажна ножица изобщо не е за тънка коса, не ти трябва! Тя е за тежка и плътна коса. Тънката коса се етажира само с обикновена ножица за да изглежда плътна и здрава. Вече няма фризьори от стара школа за съжалените, а новите не го умеят.
Всеки кълца с фил. ножица на общо основание. Като те издухат и бетонират със стилизанти е прекрасно, а след като се измиеш си като накълцана салата в главата.
[/quote]
Именно, след последния такъв опит, приличах на току що фризирано... йорки Joy BTW тях по-добре ги правят. Ще прегледам груминг салоните Laughing

# 911
При мен пък е борба да не ме кълцат с филажната и да не ми олекотяват косата (тежка и гъста). Косата ми цъфти от тези неща (а иначе не) и всеки път се обяснявам, че искам просто хубава, права черта.

# 912
  • София за сега
И аз не давам с филажната ножица.  При мен пък с карето: обяснявам, показвам снимка, казвам повдигнете ми го хубаво,  на пластове,  показвам, където зад ушите ми стърчи и резултата е един и същ: скъсена равна коса. То като се смачка на нищо не прилича. Сега обичат на черта дълги коси и после едно творчество ооо по цветовете. Само че, аз отдавна сама се боядисвам. Та пострижка, пострижка ми трябва...

# 913
Последно каро не ми направиха етажи ми казаха, че с тях косата ми щяла да бухне. А сега не се носели така ..
Е, добре. Ама аз искам пък бухнала коса, искам обем. Не залепена за главата.

Всеки ден пътувам с една жена и се чудя дали знае как й изглежда косата отзад. Все едно аз съм се вихрила. Няма етаж, няма симетрия. Накълцано като с тъпа ножица...

# 914
  • София
Етажите са ми болна тема. Без никакви етажи косата ми е много тежка, плътна, пречи ми. С етажи, ако са прекалено къси, не мога да я подредя и оформя в домашни условия. Харесвам я с дълги етажи, които са и леко филирани, но така ме подстригаха само веднъж, преди около година.

Общи условия

Активация на акаунт