Добър фризьор в София?

• 207 382
  • 962
  •   1
Отговори
# 885
  • София

Лошото е, че всъщност нямат свободни часове до след 23 Май !!!
Аз на това се изумих, 😳обади се по тел. и пробвай да си запишеш час 🤐
не е за вярване, какви пари се дават

Не, те всъщност записват по един човек на ден и не работят всеки ден,  цялата концепция им е базирана на това да не работят много и да изкарват много пари. Така че не са се избили софийските дами да си “изхвърлят” парите при тях.

# 886
Търся си нов колорист за поправка на вече съществуващ балеаж. Не съм доволна от предходните.
Като цена до 350 лева за коса около 5 см под раменете. Благодаря предварително.

# 887
Здравейте!
Търся добър фризьор за сватбена прическа в София, който работи на място (в дома/локацията на булката). Получих препоръки за Диляна Ангелова от salondebeaute и за Натали Иванова. Някой има ли впечатления от тях или може да препоръча друг надежден фризьор с опит в сватбени прически? Ще съм много благодарна за всякакви отзиви и идеи!

# 888
  • софия
Николина Радойкова

# 889
Здравейте , може ли да ми препоръчате фризьори/салони за жена с много бяла коса.Малко над 40 години съм , а  косата ми е 70- 80 % бяла(иначе черна) и сега съм в дилема да я оставям така или все пак да е леко руса. Трябва ми фризьор , който да ме консултира спрямо моята визия, цвят на лице и тн  Според вас салонът на Murphy добър вариант ли е ?

# 890
И аз имам същия проблем,  почти на 40 съм и дълги години се боядисвах тъмно кафява. Вече е невъзможно да поддържам корените и януари отидох да ме изрусят, но не стана това което исках. В резултат сега съм с много израстнали светло сиви корени и руси дължини и изглеждам потресаващо. Това което искам е, дължините да станат бели/платинени и плавно да преливат в корените ми, за да мога да поддържам на няколко месеца. Някакви идеи за София, фризьор който може да направи това преливане?

# 891
Cveti's secret

# 892
Опитайте в салон "Престиж", на Римската стена, при Цвети. Не й правя реклама, от 7г се подстригвам при нея. Добра. Специ е във всичко. Подстригване - 25лв /като естествено й оставям малко повече/
Повечето "напудрени и накъдрени" салони, обикновенно си оставят ръцете...

# 893
Здравейте, търся фризьор в София, който да подстригва класическо каре. Това е с равен най-дълъг външен пласт, който “захлупва” долните пластове. След сушене и спане, ставаш с готова прическа, когато е направена добре. Години наред бях така и знам, че е възможно, но фризьорката ми замина за Америка. Оттогава всичко е с променлив неуспех. Сегашният е с твърде дълъг долен пласт и сутрин всичко е обърнато навън. Явно карето е една от най-трудните прически. Иначе всички си мислят, че го могат.

# 894
  • София за сега
Здравейте, търся фризьор в София, който да подстригва класическо каре. Това е с равен най-дълъг външен пласт, който “захлупва” долните пластове. След сушене и спане, ставаш с готова прическа, когато е направена добре. Години наред бях така и знам, че е възможно, но фризьорката ми замина за Америка. Оттогава всичко е с променлив неуспех. Сегашният е с твърде дълъг долен пласт и сутрин всичко е обърнато навън. Явно карето е една от най-трудните прически. Иначе всички си мислят, че го могат.
И аз това търся трета година. По препоръка на съфорумка отидох във фризьорски салон на ул Любен Каравелов е направи ме горе- долу момчето,  но вместо два пръста ми отряза четири та съм малко бясна. Иначе съм опитвала и Стефан и Коко и къде ли не. Не могат и това си е. Ако откриете моля, да споделите.

# 895
И аз това търся трета година. По препоръка на съфорумка отидох във фризьорски салон на ул Любен Каравелов е направи ме горе- долу момчето,  но вместо два пръста ми отряза четири та съм малко бясна. Иначе съм опитвала и Стефан и Коко и къде ли не. Не могат и това си е. Ако откриете моля, да споделите.
От фризьорката ми за пример знам, че карето се започва с много къс долен пласт, т.е.не ми правеше каре, което мога да връзвам. В “строежа” му участваха камара фибички, за да се постигнат няколко пласта и подстригването бе бавно - кеф. Дори без четка косата ми стоеше чудесно и година можеше да си расте с красива форма. Та ако този с двата пръста само това му е бил кусура, бих отишла.Simple Smile

# 896
  • София за сега
И аз това търся трета година. По препоръка на съфорумка отидох във фризьорски салон на ул Любен Каравелов е направи ме горе- долу момчето,  но вместо два пръста ми отряза четири та съм малко бясна. Иначе съм опитвала и Стефан и Коко и къде ли не. Не могат и това си е. Ако откриете моля, да споделите.
От фризьорката ми за пример знам, че карето се започва с много къс долен пласт, т.е.не ми правеше каре, което мога да връзвам. В “строежа” му участваха камара фибички, за да се постигнат няколко пласта и подстригването бе бавно - кеф. Дори без четка косата ми стоеше чудесно и година можеше да си расте с красива форма. Та ако този с двата пръста само това му е бил кусура, бих отишла.Simple Smile
За съжаление не му е само това кусура. Това, което описвате го правеше и моята предишна фризьорка. И наистина стоеше разкошно.

# 897
И аз търся.
За етажиране на средно дълга коса.

Последно отидох в един прехвален салон. За подстригване.
Получих скъпа терапия за коса, от която не виждам ефект.
А подстригването се състоеше в разделяне на косата на две. И от горната част леко взимане на връхчета.
Познайте дали има етажи и обем.

# 898
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали добър колорист, който може да ми изсветли косата с няколко тона без да я увреди. Имам тъка и къдрава коса, кото няколко години боядиствах сама вкъщи с боя, тонери и оцветители. Не е е изгоряла изобщо. Предната седмица хидих за боядисване в един салон в Лозенец, доволна останах, но не мисля, че момчето ме разбира какво точно искам и каква ми е идеята. Някой има ли мнение за салони Inspire, и по-специално този до Парадайс център?

# 899
Ако Младост 3 не ви е далеч препоръчвам Tem's Place.

Общи условия

Активация на акаунт