Добър фризьор в София?

• 200 788
  • 950
  •   1
Отговори
# 870
  • София
За балеаж трябва предимно блондор (пудра) и оксидант, а те са евтини консумативи. По-скоро факторът е време и труд. Иначе ако сравняваме, в Германия минималната работна заплата е поне 4 пъти по-висока от тукашната.

# 871
Здравейте,
Надявам се някой да може да помогне. След дълго лутане по салони, най-после открих моя фризьор - Цвети, работеше в House of Balayage. Но... когато пробвах да си запазя час за нея отново, вече не я откривам във възможните варианти в салона във Fresha 😢
Ако някой знае къде работи тя в момента, ще съм изключително благодарна! ❤

Здравей! Цвети сега е в Лозенец, пресечка на Козяк, салона е Beauty Bar. Последно декември бях при нея, не би трябвало да е сменила мястото. Това е линк към instagram профила ѝ https://www.instagram.com/tsvetelina_boneva?igsh=MWR1Y2szMzVvOXQ3OA==

# 872
Нормално да взима такива пари като и тези от House of balayage взимат по толкова. Гледат едни от други. А и щом ги взимат, значи има кой да ги дава..

# 873
  • София
Предвид качеството на услугите им, не виждам основание за бомбастичните цени. А това, че има хора, които са съгласни да изхвърлят пари на вятъра е вероятно резултат от рекламата, която им беше направена тук във форума неколкократно и собствените им канали в Инстаграм и Фейсбук. Във всеки случай, не просъществуват дълго такива “професионалисти”. Хората ще се излъжат веднъж, но трайно няма как да привлекат постоянни клиенти, които редовно да плащат такива цени. Всъщност като гледам гореизброените не са се засилили да работят усилено. Явно предпочитат да вземат по една - две клиентки на седмица за по 1000 лв., отколкото да работят в по-голям мащаб. Темата е дълга, но е факт, че се появиха много такива фризьори с претенции и необосновано високи цени. Да не говорим, че масово нямат официално обявени цени, не плащат данъци и взимат на кой както преценят, което си е нелоялна търговска практика. Но всеки има право да си “изхвърля” парите, както прецени, разбира се!

# 874
1000 лв за фризьор не бих дала, съжалявам.

# 875
  • София, България
Lizzy_Crow, откакто ми каза за Олга и нейното студио вече при нея ходих 3 пъти, което ще рече, че ще стане близо година, откакто ходя. Правя си руси кичури, които всеки път стават по-слънчеви и хубави. А салончето е толкова женски барнато, че всеки път ми е кеф да съм там и всеки път галя котарака и го снимам.

Заради невъзможност да ида при обичайната ми маникюристка си запазих час при маникюристка в Младост през студио 24 -  The Salone Hair & More. Видях един фризьор Здравко и ми хареса отстрани как работеше по едно момиче, но не успях да видя завършека.  Интересно ми е дали има някой, който да има мнение.

# 876
  • София
О, да, Мишо котаракът е много дружелюбен. И аз обичам да ходя там, и като локация ми е удобно и цените са съвсем прилични, плюс опцията да се записва час през Studio24.

# 877
Скрит текст:
Предвид качеството на услугите им, не виждам основание за бомбастичните цени. А това, че има хора, които са съгласни да изхвърлят пари на вятъра е вероятно резултат от рекламата, която им беше направена тук във форума неколкократно и собствените им канали в Инстаграм и Фейсбук. Във всеки случай, не просъществуват дълго такива “професионалисти”.
Хората ще се излъжат веднъж, но трайно няма как да привлекат постоянни клиенти, които редовно да плащат такива цени. Всъщност като гледам гореизброените не са се засилили да работят усилено. Явно предпочитат да вземат по една - две клиентки на седмица за по 1000 лв., отколкото да работят в по-голям мащаб. Т
Скрит текст:
емата е дълга, но е факт, че се появиха много такива фризьори с претенции и необосновано високи цени. Да не говорим, че масово нямат официално обявени цени, не плащат данъци и взимат на кой както преценят, което си е нелоялна търговска практика. Но всеки има право да си “изхвърля” парите, както прецени, разбира се!

Лошото е, че всъщност нямат свободни часове до след 23 Май !!!
Аз на това се изумих, 😳обади се по тел. и пробвай да си запишеш час 🤐
не е за вярване, какви пари се дават

# 878
  • София
Аз пък съм с кошмарни впечатления от Олга и Elements Hair Design Studio.
Точно заради добрите отзиви отидох за подстригване на връхчета на дълга равна права коса. След подстригването косата беше видимо неравна (разлики до около 5 см в дължината!!!). Реакцията на Олга беше: е, чак пък толкова ли е разликата, дай да видим, освен да отрежа още малко... Просто си тръгнах и на следващия ден отидох в друг салон, за да спасяват положението. Там няколко пъти ме питаха дали съм сигурна, че ме е подстиргвал фризьор и коментираха, че толкова брутално накълцана коса не са виждали Disappointed Relieved
В крайна сметка цялото нещо ми "струваше" около 15 см. от дължината на косата - това, което Олга в Elements Hair Design Studio отряза и това, което се наложи в другия салон да отрежат, за да придобие косата отново някакъв нормален вид...

# 879
  • София
Нивото според мен вече масово не отговаря на цените. Давам 110-150 лв за боя само в корени (не говорим за топ марка боя, а шварцкопф и милкшейк), за 1 -2 см корен, тъй като ходя всеки месец точно на 4 седмици. Миналата година дадох за балеаж 420 за коса до раменете. Няма да споменавам името на салона, не е нищо особено, нито особено луксозен.
Подстригване 90 лв.
Ами купих си една боя от Златна рибка на Лореал и мисля този месец да се боядисам сама, защото не виждам кой знае каква услуга насреща. Просто вдигат цените на 3-4 месеца, а услугата се занижава явно като си постоянен и лоялен клиент. Предишният салон смених, защото фризьорката два пъти си позволи да записва своя приятелка в същия час като моя.

# 880
Аз също не бих дала 1000лв за едната му коса..Скоро ходих за балеаж и дадох 310лв, което е сравнително ок за София сигурно.. не знам. Аз съм от Перник и тук цените са около 200-250, поне преди 2г бяха. Но не мога да уцеля добър фризьор и все не се харесвам. Не че сега последния път се харесах.. пак не стана така както исках аз.. накрая ще почна да се боядисвам тъмна и ще мирясам Grinning

# 881
Масово се изучиха така фризьорите, за да не правят извит сешоар, защото им е по-трудно (и малко от тях изобщо го могат)
Поредно разочарование от  Inspire. Сега търся не само нов фризьор ами и друг салон като цяло. Не направиха нищо от това, което исках… Отидох за подстригване, но ми казаха, че след него не могат да ми направят друго освен прав сешоар. Аз не се харесвам след прав сешоар при тях. Така ми подстригаха ужасен бретон и нищо друго, но пък ми взеха пълната цена за подстрижка. - 60лв.

# 882
Здравейте,
Впечатления от салон PFashion, на ул. Орел (до бул. Черни връх) ? моля за препоръка на фризьор там!

# 883
Graphitt hair на бул.В.Левски ми хареса много.
Заради това и още едно мнение (което не успях да намеря) посетих салона и останах много доволна. Че и кафето дават хубаво Grinning

# 884
  • София
Graphitt hair на бул.В.Левски ми хареса много.
Заради това и още едно мнение (което не успях да намеря) посетих салона и останах много доволна. Че и кафето дават хубаво Grinning
Аз пък НЕ! Спрете да си правите реклама Laughing

Общи условия

Активация на акаунт