Крем за стрии и целулит

• 118 323
  • 279
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Аз искам да попитам ползващите антицелулитния крем на "Дева" и маслото за стрии на "Икаров" - и вашите кремчета ли миришат толкова лошо. След като се намажа се налага да проветрявам стаята.... толкова силно миришат и двата продукта?  newsm78

# 166
Аз искам да попитам ползващите антицелулитния крем на "Дева" и маслото за стрии на "Икаров" - и вашите кремчета ли миришат толкова лошо. След като се намажа се налага да проветрявам стаята.... толкова силно миришат и двата продукта?  newsm78

да, миришат си...

# 167
  • Варна
Здравейте на всички мами и не-мами все още Peace
Аз ще изкажа своето собствено мнение по въпроса за целулита така, както аз съм го преживяла вече цяла година...и то успешно!
Първо реших, че ще продължавам да маам пици, спагетки, ще ям след 20-21 ч и ще ходя на антицелулитни масажи. И толкоз!!! Но не стана! На масажа страхотната, яка мацка малко ме посини, разби целулита, като това означава че краката ми станаха толкова меки, че и грам мускул нямаше. След това започнах пак да ям мъжката и след 1-2 месеца бях даже и по-зле. С какво ли не съм се мазала, но ефект никакъв. Не знам дали сте го писали по-долу (не ми се четеше всичко до края), затова извинете ако се повторя, крема с канела на Христина беше и Е вече 9 месеца плътно с мен,
НО във фитнес залата. Ходя 3-4 пъти в седмицата, освен програмата с тежестите, която имам, съм включила и здраво кардио-пътека+наклон задължително, кростренажор и колело!
Неизбежно е момичета и да си промените ТОТАЛНО храненето, като това включва кога и какво да се яде и да не се яде! Sunglasses   В момента, след всеки изминал ден, се радвам все повече на тялото си, защото не съм постигала това никога. Краката ми (а те винаги са били активния ми проблем) са 90% изчистени от целулит + дупето също. Вкъщи, когато имам време правя Пилатес, който съм си свалила на компютъра и така изчиствам, и паласките!
Така че, мили мои, това са "тайните ключове" за борбата с целулите. Който го мързи, въобще да не се захваща! Peace
Аз съм от Варна и ако някой иска да ме пита за крема на Христина откъде да си го купи  или нещо друго, просто да  да ми пише!
Успех момичета!
Hug

# 168
моля те разкажи по-подробно какъв режим спазваш,преди фитнеса ли се мажеш и кога забеляза първия ефект от режима ти?

# 169
Какъв е този крем на Христина?

# 170
  • Варна
Сутрин и вечер се мажа с него. Като се изкъпя след зала още там си мажа краката и дупето. Фирмата се казва Христина и е българска. Може да я потърсите в интернет за повече информация за вашия град! Peace

# 171
Пумиета Пумева Благодаря   bouquet ще го потърся

# 172
# 173
На масажа страхотната, яка мацка малко ме посини, разби целулита, като това означава че краката ми станаха толкова меки, че и грам мускул нямаше. Hug

Как така са ти изчезнали мускулите на краката от антицелулитен масаж?!?!?!?  Shocked
Това ми се струва малко странно... Понеже и аз ходя в момента на масажи, но не мисля, че анатомично погледнато това е възможно!
Иначе съм съгласна с теб за останалите неща - спорт+хранителен режим - това е начинът да се отървем от целулита, мазането с каквито и да е продукти, особено в домашни условия, не мисля, че би дало продължителен и изобщо задоволителен ефект...
  bouquet

# 174
На масажа страхотната, яка мацка малко ме посини, разби целулита, като това означава че краката ми станаха толкова меки, че и грам мускул нямаше. Hug

Как така са ти изчезнали мускулите на краката от антицелулитен масаж?!?!?!?  Shocked
Това ми се струва малко странно... Понеже и аз ходя в момента на масажи, но не мисля, че анатомично погледнато това е възможно!
Иначе съм съгласна с теб за останалите неща - спорт+хранителен режим - това е начинът да се отървем от целулита, мазането с каквито и да е продукти, особено в домашни условия, не мисля, че би дало продължителен и изобщо задоволителен ефект...
  bouquet

точно така става! истинският антицелулитен масаж разбива целулитът в дълбочина в следствие на което кожата много се отпуска, а не се стяга както си мислят някои. Лично съм го изпитала.

# 175
  • Варна
А и защото не трябва да ходиш  Peaceна фитнес по време на масажите (поне така ми беше казала масажистката) и аз не ходех.

# 176
А и защото не трябва да ходиш  Peaceна фитнес по време на масажите (поне така ми беше казала масажистката) и аз не ходех.

да, за да може напълно да се разбие целулитът....

# 177
Хм, направо ме шокирахте  Shocked аз си ходя и на фитнес, и на масажи... Моята масажистка не ми е казала подобно нещо, дори напротив, обсъждахме си фитнес програмата и т.н. И аз все още не мога да открия връзката... Може ли по-подробно да ми обясните  Hug

# 178
Има ли средство,което да заличи стрии,които не са пресни,а са от много време?

# 179
  • Варна
Има ли средство,което да заличи стрии,които не са пресни,а са от много време?
За белези(стрии) добро било Contractubex, но трябва да се маже само и единствено белега! Peace

Общи условия

Активация на акаунт