Крем за стрии и целулит

• 118 319
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Извинявам се че така направо "нахълтвам" с въпрос :
Обаче не ви ли мирише на лошо това кремче с невен?
На мене лично ми мирише на пържено ;готвено. newsm78
Дайте някакви идеи как да го "облагородя" Mr. Green
Капваш малко парфюм в маста докато е още течна и разбъркваш.Така си правех и се мажех през бремеността с мас,за да нямам стрии. Peace

# 196
pebuls4090 благодаря много за съвета!!! Hug
Ще го затопля малко на водна баня и ще прибавя нещо че не се търпи Thinking
За това съм и не сериозна в мазането ; защото много мирише Confused :

# 197
  • BG
Ще кажеш ли каде се продава този крем?
Дея вакуума ги прави незабележими по-тънки от косъм стават, имах на краката от пубертета и ги махнах преди 2-3 години, цената сигурно се е променила около 250 лв ми излезе за двата крака.

Би ли обяснила подробно къде се намира салона, какво представлява процедурата, колко пъти трябва да се повтори ...
Благодаря!  Peace

# 198
Така...след като изчетох цялата тема, днес реших да поръчам крема Гернетик-66 лв струва, ще ми го доставят с куриер.Дано да има ефект, ще пиша отзиви по-нататък.

# 199
Аз също се боря с този проблем напоследък. Преди 2 години ми излязоха първите стрии и не ги третирах и сега са бели,те не са ми проблема, примирила съм се с тях. Но сега качих доста кг за отрицателно време покрай антибиотици и от вътрешната страна на бедрата ми е нещо ужасно, а съм на 17 години  Cry Направо не си представям какво ще нося това лято с тия стрии.Забелязах ги март месец и си купих  Percutalfa и на Chicco и ги третирам всяка вечер, понякога и сутрин, ако имам време. Сега смятам да пробвам да се мажа с маста и невена, а също една позната ми каза, че се мазала със зехтин и и се позаличили и ще пробвам и двете. Някой може ли да ми обясни обаче точно как да си направя мазилото с невена и маста и кога и как да го нанасям?

# 200
Мили мами,
Бъдете благосклонни към тялото си и не го наказвайте!
Помислете си колко много може и е направило това тяло, за цялата магия, която природата му е дала, та да му се сърдите за някое друга стрийка или белече.
С всичките си дефекти (дошли от раждането) сте много по-женствени и близо до истинската красота отколкото преди.
Преди се борех за съвършенство, сега искам просто спокойствие и любов.
Все още съм суетна. Но простих на тялото си всички несъвършенства, които съм си въобразявала, че ми пречат и преди.
Каквато и да съм- вече съм майка- изпълнила мисията си- реализирана и уверена жена.
И вярвайте ми, в мъжките очи съм много по-хубава от 20-годишните пикли, съвършенни, но изпразнени от съдържание.
А в очите на моя мъж виждам признанието, което ме прави щастлива.
Дължите на себе си да живеете в мир с тялото си! Hug

# 201

Мили мами,
Бъдете благосклонни към тялото си и не го наказвайте!
Помислете си колко много може и е направило това тяло, за цялата магия, която природата му е дала, та да му се сърдите за някое друга стрийка или белече.
С всичките си дефекти (дошли от раждането) сте много по-женствени и близо до истинската красота отколкото преди.
Преди се борех за съвършенство, сега искам просто спокойствие и любов.
Все още съм суетна. Но простих на тялото си всички несъвършенства, които съм си въобразявала, че ми пречат и преди.
Каквато и да съм- вече съм майка- изпълнила мисията си- реализирана и уверена жена.
И вярвайте ми, в мъжките очи съм много по-хубава от 20-годишните пикли, съвършенни физически, но изпразнени от съдържание.
А в очите на моя мъж виждам признанието, което ме прави щастлива.
Дължите на себе си да живеете в мир с тялото си! Hug

# 202
Здравейте!

Аз също влизам във внушителните 90 % от жените, страдащи от присъствието на нахалния целулит и досадните стрий. Както всички вас водя битки, до настоящия момент - неуспешни. 
 Naughty
Опитвала съм доста варианти - масажи(от тях получих повече целулит), упражнения(не много сериозно, ама все пак Rolling Eyes), анти-целулитна диета(това просто не е по силите ми, не че ям толкова много), кремове(вече съм забравила всичко, което съм пробвала) - последно мазах зелената "Дева", преди това бяха дневният и нощният на "Венус", "Леокрема", "Декльор" и това помня. Личното ми впечатление от всичко изброено не е никак добро.
След като се оплаках, да си задам въпроса - някой ползвал ли е "Рок Ретинол Анти-Целулит Интензив"? Днес от аптеката си взех тестер, но какво мога да разбера от 5 мл.? Брошурата му е доста обещаваща.
Ако някой има впечатления, нека сподели, спазват ли "Рок" обещанията си...  newsm78

# 203
Моля и на мен да дадете малко информация относно крема за стрии и координати

# 204
Аз също се боря с този проблем напоследък. Преди 2 години ми излязоха първите стрии и не ги третирах и сега са бели,те не са ми проблема, примирила съм се с тях. Но сега качих доста кг за отрицателно време покрай антибиотици и от вътрешната страна на бедрата ми е нещо ужасно, а съм на 17 години  Cry Направо не си представям какво ще нося това лято с тия стрии.Забелязах ги март месец и си купих  Percutalfa и на Chicco и ги третирам всяка вечер, понякога и сутрин, ако имам време. Сега смятам да пробвам да се мажа с маста и невена, а също една позната ми каза, че се мазала със зехтин и и се позаличили и ще пробвам и двете. Някой може ли да ми обясни обаче точно как да си направя мазилото с невена и маста и кога и как да го нанасям?
  Може ли да дадеш координати от къде си поръча кремчето, че и мен много ме интересува!  Praynig  Wink

# 205
Здравейте момичета   bouquet Да споделя и аз личния си опит. Изключително доволна бях миналото лято от серума на Galenic - Elancyl Cellu- Reverse. Казвам бях, защото миналата година,у когато го ползвах за пърпви път имах невероятни резултати - той се води против упорит целулит и за отслабване. Аз мазах дупето и бедрата, защото там ми е проблемът - наистина помогна много, и наистина имаше ефект както за целулита, така и за отслабването в тези зони. Обаче тази година пак реших да го ползвам и нещо няма същия ефект. От моя приятелка разбрах, че и при нея първия път е дал страхотен резултат, но не и втория. Така че - аз препоръчвам, като досега не сте го ползвали, да го опитате

# 206
бях писала че съм изпробвала хиляда мазила за стрий,сега поредната глупост е контратубека.моля някой използвал го да пише.днес ми е втори ден мажа се по 2 пъти и стрийте на паласките ми станаха още по червени и леко се лющят.това нормално ли е

# 207
 mu6inka ,може да правиш алергична реакция.контратубекса често дава такива проблеми..

# 208
Здравейте мили мами, реших и аз да споделя тук впечатленията си от продукт против целулит, който използвах и съм много доволна.
След раждането на малкия ми син не влязох във форма с темпото с което влязох с първото си дете ... преди две седмици разбрах, че ще ходим на море и се притесних... бях натрупала тлъстинки в областта на ханша и бедрата, малко по корема и талията.
Аз съм суетен човек и перспективата да се разсъблека на плажа, когато не съм във форма хич не ми се нравеше.
Прочетох в нета за една кал с изглаждащо, стягащо и намаляващо обиколки  Mr. Green действие на фирмата Venus Струва 14,78 нещо такова... изпробвах я, искам да предупредя, че усещането не е никак приятно - мирише отвратително, стои се по 40 мин с калта, намазана по проблемните зони и е добре да се локализиране в едно помещение, че иначе ще се осмърди къщата  Mr. Green след изсъхване се усеща щипане и кожата е видимо зачервена... Аз правих процедурата една седмица, като отначало в  три последователни дни, като след изплакване мажех и  с антицелулитния крем на дева, който има охлаждащо действие и приятен аромат. След което през ден, докато калта свърши.
Искам да се похваля, че за десетина дни намалих обиколката на бедрата си с по два сантиметра.
И последно /мисля, че и това е важно/ намалих приема на калории като се хранех /така както си ям, без ограничения на менюто/ но само веднъж на ден /един приятен обяд/ - Сутрин си поспивах повечко за да не ми се закусва, а вечер се разхождах повечко за да се уморя и да не ми се вечеря.
Всичко това бе съпроводено с пиене на много вода / два -два и половина литра на ден/
Сега отивам спокойна на плаж Laughing. Успех!

# 209
Някой има ли отзиви за Lierac Ultra Body Lift 10? Една от съставките е аспартам, а той нали беше отречен като предизвикващ рак, когато се използва в хранителни продукти? Как стои въпроса с попиването в кожата?

Общи условия

Активация на акаунт