Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 250
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
Вчера отивайки към Джъмбо минах през един Fashion store до него, и направих чудесен удар. 3 рокли, ама нямам снимка. Да си кажа де  Crazy Ама са все черни.. ще трябва с нещо да поразнообразя.

# 676
  • София
Bria, честити приибивки! Peace
Нова работа? Simple Smile

# 677
Благодаря ви ,момичета.Много са удобни  Heart Eyes , и аз чаках доста време за 37-ми номер  Crazy

# 678
Bria, страхотни неща!  Peace

# 679
Благодаря ви ,момичета.Много са удобни  Heart Eyes , и аз чаках доста време за 37-ми номер  Crazy
Супер аз все изпускам 37 номер на моделите които искам  ooooh! Laughing .

# 680
  • Belgium
Новите ми ботушки  Heart Eyes

Натрупах доста неща, но ще покажа по-натам.

# 681
Благодаря  момичета!
Работата не е нова, реших  да се  обличам една идея по елегантно! Hug bouquet
Лу  ботушите са на Геокс нали ? И тях гледах  тези  дни ...

# 682
  • Belgium
Да, на Geox са  Laughing

Хвърлила съм око и на едни техни на ток, но още им се чудя.

# 683
Покупките ми от обедната почивка- 2 пуловерчета:

1:

2:

Искам да си взема нещо като аксесоар, колие може би, за да не изглеждат толкова постни, ама хич не мога да си избирам newsm78 Не знам какво би им подхождало. За офиса ги взимам. С пола или панталон ще ги нося.

# 684
  • София

Искам да си взема нещо като аксесоар, колие може би, за да не изглеждат толкова постни, ама хич не мога да си избирам newsm78 Не знам какво би им подхождало. За офиса ги взимам. С пола или панталон ще ги нося.

У, харесват ми! Това Зара ли ще да е? Или нещо друго? (по снимките се опитвам да се ориентирам) Какъв им е съставът?  Embarassed

Аз такива нося с големи висулки на дълга по-груба верижка. Кофти снимка, ама любима голяма висулка върху много любим пухкав черен вълнен пуловер.

# 685
  • Бургас
Скрит текст:
От тук са
https://obufki.com/Bianki-sneakers-black-5116 за съжаление има само два налични номера.Следи дали ще ги заредят.Страхотни са  Heart Eyes наистина.Аз докато се наканя да поръчам и естествено моите номера никога ги няма и не ги зареждат.Аз естествено не си взимам от другите им модели защото не ги харесвам.Рядко техен модел ми харесва .
е защо пък да ги няма, има всички номера  Thinking

# 686

У, харесват ми! Това Зара ли ще да е? Или нещо друго? (по снимките се опитвам да се ориентирам) Какъв им е съставът?  Embarassed

Аз такива нося с големи висулки на дълга по-груба верижка. Кофти снимка, ама любима голяма висулка върху много любим пухкав черен вълнен пуловер.

Не е Зара, въпреки, че приличат, така като се замисля. Reserved са. Не знам доколко са качествени, но винаги на витрината има чудни "ансамбълчета", та реших да опитам. А и имаше намаление -20 %.  bouquet

Синия пуловер е 80 % вискоза, 20 % полиамид (бРрР, чак сега се замислям, дано не е гаден, въпреки, че на допир е много приятен), а зеления е акрил, полиестер и 20% вълна, ама е много мекичък.

# 687
  • Belgium
Захир, аз тези пуловери бих ги носила в офиса с нестандартна брошка или късо шалче.

Извън офиса с дълго колие, което има няколко наниза  Laughing

# 688
  • София

Не е Зара, въпреки, че приличат, така като се замисля. Reserved са. Не знам доколко са качествени, но винаги на витрината има чудни "ансамбълчета", та реших да опитам. А и имаше намаление -20 %.  bouquet

Синия пуловер е 80 % вискоза, 20 % полиамид (бРрР, чак сега се замислям, дано не е гаден, въпреки, че на допир е много приятен), а зеления е акрил, полиестер и 20% вълна, ама е много мекичък.
Аз съм малко алергична явно към много от изкуствените материи...не знам дали е алергия всъщност, но получавам някакви сърбежи, зачервяване, мехури и дразнение. Та затова не оставям непрочетен етикет. И рядко си намирам подходящи дрешки (да се чуди човек как тогава не мога да се побера в гардероба... Rolling Eyes).

# 689
От тук са
https://obufki.com/Bianki-sneakers-black-5116 за съжаление има само два налични номера.Следи дали ще ги заредят.Страхотни са  Heart Eyes наистина.Аз докато се наканя да поръчам и естествено моите номера никога ги няма и не ги зареждат.Аз естествено не си взимам от другите им модели защото не ги харесвам.Рядко техен модел ми харесва .
Благодаря!Има моя номер,надявам се да го има до РД,който е скоро.Може да си направя подарък.Обаче не зная само отгоре ли има пух или и вътре са топлички?

Общи условия

Активация на акаунт