Какво правят жените в менопаузата, когато... 4

• 157 036
  • 779
  •   1
Отговори
# 255
Хомеопатичните препарати са силно разредени, до толкова, че практически в тях почти не се съдържа от веществото.
Това означава ли, че ефекта е по-скоро плацебо?  Thinking

# 256
Никак даже не е плацебо ефектът от хомеопатичните лекарства.
Стига да се намери добър хомеопат. ( което не е никак лесно).
Имам доказателства с детето си.

# 257
  • Добрич
Никак даже не е плацебо ефектът от хомеопатичните лекарства.
Стига да се намери добър хомеопат. ( което не е никак лесно).
Имам доказателства с детето си.

Peace

Споделям мнението!

При хомеопатията действието е подобно на нанотехнологиите. Частиците променят свойствата си. И както вече писах:

Скрит текст:
Нямам кой знае какъв опит с хомеопатични лекарства, но те не действат ли с натрупване?
Само за една седмица подобни резултати?    newsm78

От години у дома се лекуваме с хомеопатия. Определено ги предпочитаме пред традиционните медикаменти.
Стига да улучиш точния хомеопат, а той  - точния препарат.

Скрит текст:
Хомеопатичните препарати са силно разредени, до толкова, че практически в тях почти не се съдържа от веществото. Колкото по-голямо е подобието, толкова по-разреден е препарата. /Примерно 200 СН е по-разреден от 30 СН./
Има значение  енергизирането.

Не желая да навлизам в полемика "за" и " против" хомеопатията. Всеки може да направи информиран избор.

# 258
Не желая да навлизам в полемика "за" и " против" хомеопатията. Всеки може да направи информиран избор.
А къде видя полемика "за и против"?
Не съм запозната с хомеопатията, и ми изникна този въпрос, след като прочетох написаното.
Както и да е, тази тема започва да става все по-кисела.

# 259
  • Другата България
 Hug От критическата е, не от менопаузата. Wink
Не се ядосвай.

# 260
Каква е разликата между двете?     Mr. Green

# 261
  • Другата България
Шегичка, Краси.
Не бъди толкова сериозна де....

# 262
Шегичка, Краси.
Не бъди толкова сериозна де....
Е не съм, де, виж ми емотикона ....    Grinning

# 263
  • Добрич

Скрит текст:

А къде видя полемика "за и против"?
Не съм запозната с хомеопатията, и ми изникна този въпрос, след като прочетох написаното.
Както и да е, тази тема започва да става все по-кисела.
[/quote]

Не съм видяла полемика. За сега. Преди няколко месеца така започна спорът за здравословното хранене и влиянието му върху менопаузата и пр. Не ми се иска да се получи по същия начин. Това имах предвид.

Не беше лично и не визирах никого.

# 264
Роси, обсъждали сме вече прогестероновите кремове. През кожата по добре се усвоява прогестерона. Иначе химически лекарства има не малко, плюс хормоналната спирала.
Аз пия от няколко години бял равнец. Поне две седмици от месеца , сутрин на гладно.

Има ли значение кои седмици от цикъла - първата или втората половина?

# 265
Пия го всеки ден или през ден. Спирам го за 3-4 дни и пак го почвам. Нищо точно установено.

# 266
Каква е разликата между двете?     Mr. Green
Аз пък най-сериозно мисля, че има разлика. Критическата настъпва преди менопаузата с някои промени на цикъла - може да стане по-оскъден  или по-обилен, или да прескача някои месеци. И с по-засилен ПМС. А менопаузата е когато напълно спре цикъла. Значи жената може да е в критическата, ама да не е почнала менопаузата.

# 267
Това е перименопауза.
Т.нар. критическа. Sunglasses

# 268
Пия го всеки ден или през ден. Спирам го за 3-4 дни и пак го почвам. Нищо точно установено.

Благодаря ти.

# 269
  • Другата България
Това е перименопауза.
Т.нар. критическа. Sunglasses
Не е ли пременопауза? А не пери? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт